71

(@_@)

преди 1 година

Хахахахаха значи не го е срам от ген.Гном, който е прокурор на Живков, агент от ДС, а вероятно и в момента действащ агент на чужда държава,а го е срам от Борисов, където го направи министър?

70

Анонимен

преди 1 година

Pffff! Къде да я допусне тази коалиция, като е с 16 мандата? От кога мини партии управляват държавата? Къде се е чуло и видяло последните да правят правителство? Хайде, холан-всяка жаба да си знае гьола и всеки Гном да си търси бръмбарите!

69

анонимен

преди 1 година

Христо, ти явно не разбираш от какво трябва да се срамуваш с авера си генерала. Не от възможната коалиция с Борисов, та вие сте от ЕНП и двамата, а от съюзяването си с Корнелия. Досега не проумявам как може една дясна партия, ако се имате за такава, да се прегърне с хората като Рашков. Особено се чудя на Ат.Атанасов, който навремето беше дясната ръка на Костов. То бива-бива да сте всеядни заради властта, но все пак поне малко достоинство трябва да имате.

68

Анонимен

преди 1 година

Гроб не е първа политическа сила. Стига вече лъжи!! Те затова си искат хартиените бюлетини. Машините на Мадуро отчели, че Гроб е първа политическа сила, а Гроб твърдят, че машините лъжат!!

67

П.К.

преди 1 година

Ристьо, ристьо...Пишман ристьо... От где се пръкна дялан, недо-дялан, кат си се хванал на хорото със зло-вещата държав-на сигур-ност? Както тия, що НАРОДА БЪЛГАРСКИ натири в пре-изподнята, така и ти ще получиш същата участ. По-добре се покрий завинаги. И това ще е най-доброто в цялото твое житие/битие...

66

куку

преди 1 година

Когато беше Министър на Правосъдието и му викаше шефе на Бойко тогава можеше

65

Анонимен

преди 1 година

Ристю. И *** за зеле не става от тебе. Само чистач на тоалетни или да изхвърляш *** на общината. Тъкмо ще се разхождаш по София, както много обичаш. Днес един квартал, утре друг.

64

Аз промяната

преди 1 година

Ицо а как се прегърна с БКП стана патерица на Пъпъ Ице повече парламент няма за теб кой ти е казал че си фактор Лодкар безполезен Аман от алчници забрави че имаш неколцина депутати от теб ли да зависи България ПОЗОР

63

Анонимен

преди 1 година

Този е много сигурен че ще е в следващият парламент .За ГЕРБ не знам ,но хората със сигурност не са очаровани че сте в коалиция с БСП ,а уж се водите дясна партия !!! Явно не сте в управлението за да прокарвате политики иначе нямаше да сте с `бившите` комунисти ,както сте я подкарали пак ще ни докарате Виденова зима.

62

Анонимен

преди 1 година

Бойкикев го има сниман в джипа на Пламен Бобоков, споносра на Румен Радев и ПП.

61

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Ристьо! И аз знам,и ти знаеш,че мястото ти е на политическото Бунище - там,където е комунистическата ти рода и бъди сигурен,че повече власт няма помиришеш.Ще помирисваш само отвреме навреме някоя пачка от Сорос и ще продължи да му целуваш г. зъ ,както беше до сега.

60

КОЙ Е ПО- ПО-МЕК..?

преди 1 година

БОЙКИКЕВ, КИРО ИЛИ АСЕН...??......... НА СЪСТЕЗАНИЕ ГО ОБЪРНАХА........ЯСНО Е ЧЕ И ТРИМАТА СТЕ = БСП /БКП.......

59

сори

преди 1 година

Няма друг парламент Ристьо , това беше последния .

58

чиро

преди 1 година

Лъже както винаги . За място на софрата ще ду ха на всеки .

57

3737

преди 1 година

Христино много пъти се упражнява заради пустата власт. Прегърна се и със серянката от монтанско. Пак да властта. Никой не те иска Христино.

56

Анонимен

преди 1 година

Ристьо, щом оцеля в прегръдка с Нинова, не виждам разлика да се прегърнеш и с Борисов. Нищо нЕма да ти се случи, ако някъде ядеш бой, ще е само щото сам си го заслужил.

55

СИГНАЛ ДО ДАНС..

преди 1 година

БОЙКИКЕВ И НИНОВА СА ОЩЕ В БЪЛГАРИЯ.... НАЛИ РУСКИТЕ ШПИОНИ МИНАЛАТА СЕДМИЦА ГИ ДЕПОРТИРАХА В РУСИЯ..??

54

Аа

преди 1 година

Ако допусна коалиция с Борисов.Ууу ,че си про.Ст) бре Ристьо.

53

Анонимен

преди 1 година

Излез от филма, Ристьо! Нищо не зависи от теб.

52

Анонимен

преди 1 година

В най тролския ГЕРБ сайт в България, само около 60 коментара? Това е доста позитивно за бъдещето на България. На ГРОБ ми свършат парите. Нахахахахахахахаха.