69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 73Ако се ядосаме за нещо, тогава ще видите ада макета, ще търсите кой да ви спасява от албанците, ама нали ни мразите :))) Българина почне ли да мрази, тогава лошо ви се пише :))

68

Анонимен

преди 1 година

Българският народ е изпаднал в позорна летаргия.Македонците са по единни от нас,отстояват си правата,обиждат ни,гаврят се с нашата история.Българинът на масата с ракията е силен,но на протест не ходи,търпя и щеше още са търпи Киро,ако не бяха се изпокарали в жалката им коалиция.Робски народ с робско мислене,който си заслужава робската съдба и беднотията,щом стои и търпи всичко

67

До 70

преди 1 година

Така ли ви лъже Мицко татарина за Георги Делчев - българския офицер и български революционер?Колко сте жалки макета!

66

Анонимен

преди 1 година

До МОС 70Ако затворим границата си с макетата, ще настане неистов рев :)) Иначе Гоце Делчев е казал много ясно, че е македонски българин, отново си измисляте макета :))

65

МОС

преди 1 година

Дур мое рамо крепи пушка, бугарски официр нема да стапне во Македониа - Гоце Делчев!

64

Анонимен

преди 1 година

1 маке - юнак, 2 макета - чета, 3 макета - чета с предател! Цял "народ" макета - родоотстъпници и сърбомани!

63

Анонимен

преди 1 година

Трябва да спрат с"татари, фашисти,*** "ако продължават явно и подмолно пропагандата промиване на мозъци на младото поколение,да вземем по сериозни мерки в Международен съд.Пендаровски много добре знае истината за фалшивата македонска идентичност,но по тайни пътища убеждава с някакви " доказателства" дори Макрон,че са етнически макета,затова и Макрон накрая се изметна.Говорят за "булгаризация" т.е.да не се разкрива пред обществото истината,че са българи,а признае наготово македонизма.Извратено

62

Анонимен

преди 1 година

Значи никога нема да влезнете в ЕС :))

61

Анонимен

преди 1 година

Ако някой не вярва, че маледонците подменят историята, погледнеъе статията за Цар Самуил в английската Уикипедия и после отворете същата в македонската. Бруталната наглост не трябва да им се прощава - това е систематично крадене и промиване на мозъци и не мога да повярвам гърците колко лесно клекнаха. Ни трябва да покажем повече гръбнак и да накажем безочието. Никакъв ЕС, Албанците с удоволствие да заповадат и да направят македонците за смях

60

Анонимен

преди 1 година

До 57Нещо не си разбрал.Филип превзема тракийски град Пулпудева/Пловдив/ и го кръщава на себе си.Но местното население са траки.Реално нищо не е направил,един малък амфитеатър в еленския стил.Владението е кратко до разпада на Антична Македония след 13 годишната обиколка на сина му Александър насам натам. Тракия се простира от Бяло море до Дунав ,но траките се заселват и извън тези територии,стигат и до днешна Германия и на изток също.Днешната Вардарска в античността е Древна Пеония на траките

59

Анонимен

преди 1 година

По време на войната през 1941 година българите са освободили 12000 македонски младежи пленени от германците.

58

педаловски

преди 1 година

ти и всички сърбомански мекерета сте АУТ бегай сега да ревеш в белград

57

до 56

преди 1 година

Хр Ботев е писал във своя вестник точно за изселванията на българи във бесарабия и внасянето на не-българско население дали точно са били татари мюсулмани да се остави за по подготвени със факти историци , има си хора много подготвени и работещи точно във този отрязък от време .Във всеки случаи това не прави Българите татари .

56

Анонимен

преди 1 година

Рушнаците са ни сторили невероятно зло и затова ги мразим до смърт. Как хубаво щяхме да си живеем в качеството на турски вилает! Съвсем сериозно говоря. Щяхме да нагъваме локуми вместо да ги разтягаме.

55

Анонимен

преди 1 година

Или те са българи или ние сме македонци,защото говорим на един език.

54

Писна ми и насайдера

преди 1 година

После франсетата ще се изметнат и те така. Важното е да си гледаме държавата и нашите си интереси. Няма какво да се занимаваме че омръзнаха.

53

Пич

преди 1 година

Още ли ме занимавате с тия? Не ви ли прави впечатление, че ЕДИНСТВЕНО българските медии пишат за макетата? Подобни новини няма по нито една чужда медия.

52

Безплатно ви уча !

преди 1 година

Тука и траки е имало ! Восякакви такива безпочвени аналоги правят македонците между Филип македонски и тях Добре че Филип не е роден някъде във древна тракия тогава щеше да е Филип Тракиски , Пловдив е имал Име Филипополис твърди се че града е създаден от него това пак показва един корен със Македонците ,ама тр като не щат да са ни братя ние насила ли да ги караме ?

51

До 50

преди 1 година

Глупости! В Добруджа са заселени бежанци татари по време и след Кримската война в средата на 19 век.Да,мюсюлмани са ,впоследствие турцизирани от местните ходжи.Крим е бил автономен и независим,а войната започва като Руската империя нарушава споразумението с Османската империя за независимост на Кримското ханство.Когато има войни има и бежанци,както и понастоящем.Те се изселват тук за да не попаднат в Руската империя.

50

Браво Петков

преди 1 година

За 6 месеца успя да промени нещата и да оправи кашата забърква от нискочелата тиква. Сега в очите на ЕС се набива нежеланието на Македония да направи отстъпки....т.е. възниква въпрос...все пак може би българите са прави? Само за 6 месеца....