84

абе

преди 1 година

ти лу-д ли си бе? вий гледайте поне да влезете! и да седите там и да се учите на политика!

83

Анонимен

преди 1 година

И тия си повярваха заради стотина продажници, които уж ги подкрепяха на улицата, че са велики.

82

рибока

преди 1 година

И конституционния съдия Филип Димитров така е говорил като си самосвали правителството с иницииран от СДС вот на доверие.Славчо миналото лято и той така думаше.Наесе я камилата,я камиларя имат поговорка в съседна нам държава.

81

П.К.

преди 1 година

Пилците се броят наесен. Вие от п.п.-то вече сте се ориентирали за Пусти гори тилилейски. Там ви очакват с неокастрените дряновици 999 български юнаци , освен с дряновиците и с накривени калпаци. Де кютюк голям, де кюския неокастрена.

80

Анонимен

преди 1 година

ПП ще има много по-добри резултати на предсрочните избори" - ако изобщо влязат в парламента :)

79

Анонимен

преди 1 година

Строителя на газопровода на Путин е пътник на тия избори. Време е ГЕРБ да пенсионират шефа си.

78

Шаши

преди 1 година

ПП да се махне сега. После ще му мислим. До изборите ще има още ценови изненади. И ще има още хора, които няма да гласуват за ПП. И те си го знаят. Някои от тях.

77

баце

преди 1 година

*** мечти и наглост.

76

Тенгри кан

преди 1 година

Аз не съм на мнение, че машините на Мадуро доведоха до победата на ПП на изборите. Да не забравяме, че тази победа, не бе кой знае с колко над ГЕРБ, с малко;))) т.е. те пак не могат да направат 121. Причината е електората, който исдва от Европа. В Европа, нещата много са сгомнисаха и електората дет беше там иска са върне тук, *** да живее като там;))), което е па, голема гълвотия, при положение, че оня модел се срива, но, затва се появи и ПП;))) Електората, който са враща сака и тук дъ е еуропец.

75

Анонимен

преди 1 година

Причините за преврата срещу ПП са две. Причина номер едно изритването на рекетьора Газпром от българския пазар и причина две изритването на 70 руски шпиони и семействата им от България. Предстоящите избори ще бъдат референдум за Русия или срещу Русия. Българският народ ще трябва най-сетне да се произнесе по този въпрос и окончателно да приключим с вредното руско влияние.

74

Анонимен

преди 1 година

Като си го повтаряш сигурно ти е по-спокойно и си вярваш,ще се разбиете като Титаник нефелни некадърници!

73

Аз промяната

преди 1 година

Пъпъ вашите схеми вече не са актуални пъпъ освен да манипулирате мадуровските машинкиЕ повече българите няма да настъпват една и съща мотика ЛОРЕР

72

Анонимен

преди 1 година

Няма да махнат задължителното машинно гласуване. И резултатите за ПП ще станат 90%. Чудя се само на акъла на тези от Възраждане. Предния път машините зачеркнаха обединението с ВМРО, сега ще нулират точно Възраждане.

71

нормално

преди 1 година

Мечтите са безплатни.

70

Петел

преди 1 година

Гладна кокошка просо сънува

69

Сатир

преди 1 година

Густо, майна. И тия ще отминат, ние ще го изстрадаме.

68

Анонимен

преди 1 година

Много противен човек

67

Ламята

преди 1 година

Ще имате дръжки.Отзад.

66

Дано

преди 1 година

Дано да победи промяната, но се съмнявам. Защо ..1. Защото, общество в което се присмиват на хора учили и завършили Харвард ....е болно. 2. Общество в което децата предпочитат живот на мутрите и ченгета като най престижни реализация....е болно.3. Общество,което отминава с безразличие мръсотия по улиците,лъжите по медиите,покварата на съдебната власт..е болно.

65

Анонимен

преди 1 година

Все видни юристи начело с Лена повече от половин година не могат да си регистрират партията, а искат да управляват държавата