129

fact

преди 1 година

предвидимо е, че сички са НЕВИННИ!Закривай дЕлото по давнос.

128

Рашков

преди 1 година

Неееее, през дамаджаната нямаше как да се види !

127

Щирлиц

преди 1 година

За коя система става дума,след като такава в България НЯМА!?

126

Unknown

преди 1 година

Ако законите бяха като в другите държави такива *** щяха да лежат или на топло за винаги , или на няколко метра под земята .. ама уви ...

125

Бай Иван

преди 1 година

"Аз наистина не знам в случая какво трябва да се направи. Тук трябва да излязат хора, специалисти, адвокати, да кажат какви предложения да се направят за промени, които реално да допринесат"Адски просто е:1. Изправяте наркомана на площада пред съдебната палата2. Викате БНТ да снимат на живо3. Чакате да се събере тълпа хора да гледат4. Раз.трелвате го публично5. Въртите клипа с публичния разтрел по телевизията всяка седмица, с текст "Това чака и вас, ако правите същите простотии"

124

Чашков Каза

преди 1 година

Виновен е блъснатия шофьор същия ден, който явно смутен от прекомерната любезност на доброжелателните полицаи в джип със синя лампа и татуси , които са го блъснали, е решил да пусне сигнал анонимно в интернет! Ако беше звъннал в 1-во, щяха да дойдат колеги на блъсналите го, да си скъсат униформите един на друг и да ги арестуват за нападение и причиняване на ПТП! Виновен без доказване! По условие! Те пишат условията!

123

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че е предвидима - с това ниско ниво на полицията у нас, високите нива на корупция и безхаберие, шуробаджанащината при назначенията на всякакви държавни постове, никаквите пътища, поголовната липса на камери и контрол с адекватни санкции за всеки нарушител. Повече от логични и предвидими са такива инциденти.

122

Така си е...

преди 1 година

Бля, бля , бля....Като се обърне каруцата пътища много. От 1944г. до днес някои другари се оттърват от съд.Тъй ще е и с този. Ще го накажат с потупване по-рамото , мъмрене пред строя и УСЛОВНА присъда.Комсомолска работа...

121

аз

преди 1 година

В САЩ се лежи в затвора за шофиране в пияно състояние. В България също - само че на книга. Решението е пред очите ви, няма кой да го наложи!

120

Анонимен

преди 1 година

Конфискуване на колата било единственото решение. Пълна тъ_потия. Точно хора като този Семерджиев имат сигурно поне 5 коли. Ще му вземеш едната, е и? Конфискуването на колата е сериозно наказание, но отново за бедните. Хванали някои с 0,55 промила, конфискували му колата и жена му след това няма с какво да кара детето до градината (примерно). Хванали някое "наше момче", конфискували му колата, но понеже е "наше момче" има бизнес за милиони и затова се прибира вкъщи, взима другата кола и...

119

рали състезател

преди 1 година

Илиев да не говори за липсващия механизъм, за мен работи, щото нямам чадър, а татуираното *** има буркани, палки, полицайки, хора в поне в две столични полицейски управления... да продължавам ли????

118

Анонимен

преди 1 година

При пияница министър какви проблеми да изчистят. Виж, че жена му кара пияна и прави катастрофи с джип за 250 бона, а ти искаш един престъпник защитаван от Лена Бориславова и Даниел Лорер ли да бъде вкаран в пътя?

117

Анонимен

преди 1 година

Очевадни проблеми в МВР, а те се опитват да го заметат под килима. Започвам да си мисля, че този е само един от много и не искат да се шуми много, защото проблема е много дебел и такива има десетки, ако не и стотици.

116

Анонимен

преди 1 година

Такова петно върху МВР... не знам как ще го изчистят. Трябва твърда ръка тука.

115

Анонимен

преди 1 година

Диана Русинова, не Деница, драга Петя. Иначе според мен единственото лечение за подобни екземпляри и рецидивисти е дългосрочен затвор или дори смъртна присъда.

114

Анонимен

преди 1 година

Като гледам как се държи на свобода, без да уважава каквито и да били правила и норми, вероятно ще избяга от затвора.

113

3-ти ден

преди 1 година

Вече трети ден лежи, време е да го пускат. Гешев, спиш! Рашков, спиш! Пускайте момчето

112

ех

преди 1 година

Нема я баба Ванга, да рече "Дрогирван рецидивис, обявил война на обществото, познат на МВР, ке гази ора со 200, изневиделица, без никакви индикации за това.. Ке го пущат."

111

Край

преди 1 година

А не бе. Никой не може да предвиди, че като дадеш възможност луд дрогаджия да шпори с 3 тона джип и София с 200 км/час , ще пострадат хора. То сигурно трябва да си дядо Влайчо за да се сетиш.

110

Анонимен

преди 1 година

На свързаните с Продължаваме Пропадането винаги им се разминава. И този път чадърът опънат върху мутрите от Кирил Петков и Асен Василев ще върши работа.Даже Петков за да си намери алиби организира платен протест в своя защита след като хората скандираха оставка пред дома му.