88

ББ

преди 1 година

уважение г-н Василев,не ни продадохте както правеше бочко,позволяваше на дпс...ндсв...вмро...да ни грабят...само и само да го държат на власт,Избори и ще ви дадем доверието си..доказахте,че работите за България!!!мафията ни плющи минуси,цензурират ни..но това ни стимулира,имат само манипулацията и лъжата...Българите живеем зле заради тях...дпс-гроб...обслужващи раша...плащащи сметки и проекти на раша с нашите животи и пари...ен.ч.ре са!!!приятели боко плати руски поток 3 милиарда с вашите пари

87

ЧАПАЕВ

преди 1 година

6 МЕСЕЦА РАЗЦВЕТ И НАКРАЯ - ФАЛИТ? А БЕ, ЕЛТЪН ДЖОН, ОБЪРКАЛ СИ БАРДАКА БЕ!

86

Млад пенсионер

преди 1 година

Хубаво е, че имаме право пак да избираме! Но преди това нека да пием по една ГОЛА ВОДА за това че избрахме хора които ни излъгаха! Така че по добре да ни управляват не хора "учили" в харвард, а хоа ПАТИЛИ!!!!!!

85

Избори

преди 1 година

Е, задават се нови избори. Пак ще трябва да избираме между МАФИЯТА и ДЪРЖАВНОСТТА. Ясно е вече кои отстояват интересите на мафията - ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане.

84

(не)фен

преди 1 година

Е Фигурантът да почерпи. Наздраве!

83

Тт

преди 1 година

Дооооовижданееееее, некадърници.

82

Анонимен

преди 1 година

Трябва от тук нататък да си избираме бели българи, а не такива плъххчета като промяната. и не копейкаджии.

81

Аз промяната

преди 1 година

Пъпъ къде са ви подкрепаджиите нали бяхте нулеваци затрихте държавицата ни И пъпъ България е на всички българи БИЛА Е ТУК ПРЕДИ ВАС ПЪПЪ И ЩЕ БЭДЕ ТУК И СЛЕД ВАС ПЪПЪ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ САМОХВАЛКОВЦИ

80

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ИДВАТ СВЕТЛИ БЪДНИНИ ЗА БЪЛГАРИЯ,НО НЯМА ДА СА ОТ УТРЕ

79

Муахаха

преди 1 година

кво стана с Протеста или Шествието или там каквото се води, в Покрепа на Кики и Коко на Площад Народна Събрания - буквално Шепа - тово ли им е подкрепата?!

78

gogo

преди 1 година

дали щеше да назначи любовника си шеф на кабинета си кат кирчо!???

77

Класика

преди 1 година

И сега започваме.Дълбачки за Доган,Рушвети от Таки за ИНТ и едно КПП.Едни Чували от Магистрали за ГЕРБ...хе хе и Възраждане ще яде...ще има за всички.. рушвети от сърце, кюлчета и пачки цяло мазе.

76

Анонимен

преди 1 година

И всичко това заради тоя Радев .... нали той си ги назначи ... наредихаму де :)

75

ей! тролеите!

преди 1 година

писна ми от вас,продажни безмозъчни твари!

74

Гражданин

преди 1 година

Колко е щастлив президента! Причини още една правителствена криза. Няма редовно правителство- няма проблем

73

Така е ..

преди 1 година

Правителство без ГЕРБ няма как да стане . Най голямата и стабилна политическа сила , доказала че може.Въпроса е коя партия ще се присламчи към ГЕРБ.Ако и сега се провалят , на извънредните избори ще се получи още по жалка картина.

72

Анонимен

преди 1 година

Ех,размина се пак на дедо Боре и за цветелинината Сибанкя и за дебеляновата КТБ...Хитрец и мошеник,та дрънка.Европооо....

71

предполагам

преди 1 година

че след срещата на ПП с Радев, започват срещи на ПП с Гешев. Който е крал ще лежи на топло, а който е наредил арест за да тероризира Бойко, за да му плати унижението ще трябва да се раздели с 22 имота.

70

Избирател

преди 1 година

Никога няма да гласувам повече за ПП защото, 1 спряха евтиния газ от Русия единствени в ЕС . Германия моли Канада да даде частите за газопровода . 2 Цената на Газпром се обявяваше след всяка промяна , а сега всичко е засекретено ,но това е на наш гръб . След 3 месеца всички ще раберем какво сториха ,правителството при което всичко щеше да е прозрачно . НИКОГА ПОВЕЧЕ ПП

69

Анонимен

преди 1 година

Импийчмънт за Радев!!!