72

Анонимен

преди 1 година

Общото между тоя индивид и ония от Перник е чувството за безнаказаност. В България от 32 години се мери с различен аршин в зависимост от това кой познаваш и с колко пари разполагаш. Задължителна съдебна реформа и оставка на Гешев.

71

Кажи честно

преди 1 година

Сериозно? Аз пък си мислех, че умира от страх при вида на полицай.

70

Анонимен

преди 1 година

Според блиц Русата Златка са го били в 1во районно :) Сигурно е правил предизборен цирк пак, но не са им издържали нервите и е имало съпротива при арест.

69

Анонимен

преди 1 година

Нещо Рашков рязко изчезна ?

68

Хемус

преди 1 година

И сега акцията на МВР срещу дрогирани и пияни се състои в това да глобяват за изгоряла крушка или нерегистрирана газова бутилка зрели хора

67

Кико

преди 1 година

Единствената грижа на униформени е( не казвам полицай) как да изкарват пари с вида на пагоните им!

66

Джоруел

преди 1 година

Полицайката Симона Радева рапира с белезници в тубата! Аз черпя

65

Дедо Гочо

преди 1 година

Дръжте ПЕРУКАН той е ключа за палатката

64

до 73 бг смешко

преди 1 година

Рашков е виновен , че последната година не е направил нищо да го спре, докато татуираните са дерибействали под носа му в неговите РПУ-та! По твоята логика, всеки ще се оправдава с предните! Бойко се оплаква с Царя и БСП, СДС се оправдава с комунистите, комунистите се оправдаваха с фашистите и царя, фашистите с царя и буржоазията! Докога! 1 година е на власт! Случва се под негово ръководство! Точно той е виновен!

63

Анонимен

преди 1 година

Този като го гледам, е дребна риба от най-дребните. И контактите му са едни никакви. Ама представете си какво е по-нагоре. Страх ме е да си помисля с какво се занимава МВР, всъщност. Заличаване на следи, замитане под килима и разперване на чадъри над престъпници. Това ще да е основната дейност. А за награда се пенсионират под 50 с 20 заплати и високи пенсии. Няма кой да ги барне и да се разрови, защото знаят всички кирливи ризи на властимащите.

62

Джоруел

преди 1 година

Семерджиев е 1-во РПУ и 1-во РПУ е Семерджиев! Хората имат общностни ангажименти!

61

Анонимен

преди 1 година

Сега бойко рашков трябва да си подаде оставката безапелационно,а не да мърлуши та дано му се размине!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

60

ЛИЧЕН СЪСТАВ - МВР

преди 1 година

ПРИЕМАМЕ ЖЕЛАЕЩИ ЗА РАБОТА НА ТЕРЕН....... АКО НЯМА ЖЕЛАЕЩИ-СИ ОСТАВЯМЕ СИМОНА НА РАБОТА.....

59

Aрогантност ли?

преди 1 година

Я да кажат органите арогантност ли е, че повечето служители карат лични автомобили със затъмнени предни странични стъкла? Арогантност ли е, че служители все още шофират лични автомобили със стикери МВР? Арогантно ли е, че все още има служители с фуражки и палки "забравени" в колите им? То е манталитет! Не е Арогантност и не е само при Семерджиев, а е национална черта

58

хеха

преди 1 година

Човека спи с полицията, какво да му пука.

57

Хм

преди 1 година

Крайно време в да се подгонят и изхвърлят всички корумпирани ченгета.

56

Анонимен

преди 1 година

Георги Семерджиев НЕ е внук на генерал Атанас Семерджиев и даже не му е далечен роднина.

55

Анонимен

преди 1 година

Така функционира цялата държава, включително и организираната престъпност. Зависимости, протекции, взаимни услуги, ходатайстване и т.н. Предмодерно средновековно общество, което не се води от универсални правила за всички, а от позицията на човека в клановата йерархия.

54

Анонимен

преди 1 година

Всеки който се води на работа в МВР и в последните две години е говорил по телефона с този да бъде уволнен веднага, без право на парично обезщетение - дисциплинарно!

53

Анонимен

преди 1 година

Георги Семерджиев, който е внук на генерал Атанас Семерджиев е казал на полицаите дошли да го арестуват: "Ще ми седнете на дед0виа"