87

Анонимен

преди 1 година

*** на пътя трябва да бъдат спрени, ще дойде ден в който ще започнем да ги линчуваме

86

смех

преди 1 година

Ако вместо да учи 5 виши беше родила едно две от съществуването и щеше да има смисъл ама със затворени крака не става.Резултата от малумиците на еднокнижника Гейтс сега другият еднокнижник Мъск вика за повече деца от пидали раждащи в изкуствени матки на Марс.Изобщо не бъде ли изтрита американската шизоолигофрения от Света няма да станат нещата

85

Анонимен

преди 1 година

"Рашков какво прави цяла година, че не пребори мафията в МВР." - Цялото МВР са мафия. Трябва като във Венецуаела, да дойде армията и да арестува и разформирова цялото продажно МВР, за да се започнат прозрачни процедури по назначаване на нови полицейски служби с изцяло нови хора.

84

Анонимен

преди 1 година

Ще му лепант 5 години условно и няма да лежи и 1 ден. Това е българското правосъдие. Щом си рецидивист и наркоман с безброй арести и присъди, дори и двойно убийство ти се разминава и МВР даже те пази.

83

Анонимен

преди 1 година

Закриите полицията раздайте оръжия на хората и всеки да се оправя както може

82

Анонимен

преди 1 година

Горкото момиче, клетите и семейство, близки и приятели! Животът на такива хора като това момиче е по-ценен от целия род на онзи наркоманизиран ***, който я уби, както и на полицайката-плеймейтка! Защо бе, защо....

81

Ели

преди 1 година

Хайде сега тези, които обясняваха, че момичетата да били пропаднали к**ви щом са навън в 23.00ч да се замислят дали случайно 0трeпкитe не са те самите!

80

Аноним

преди 1 година

Хриси, се е насрала от страх и затова е в режим на заплахи. Истината е че ще я поцепят! Свършена е! И приятелчето и също + Шефа с чадъра, който в момента също се е насрал и се чуди дали парата ще му стигне да се откупи.

79

Полицайката

преди 1 година

Чистата съвест на Симонка полицайката ще може да плюее на гробовете на жертвите без грам срам.

78

Анонимен

преди 1 година

Уж Промяна, а втори ден няма ни едно уволнение или оставка. При такова смърдене в МВР. Ама те отговорните другари сега са заети да разберат остават ли на власт или не. Другото не е важно. Да им влезем в положението. И тези, и предишните, и по-предишните. И бъдещите? Кои? От къде? Като моралът е на 0 и слиза още надолу.

77

Vako

преди 1 година

До Анонимен81А чалгата възжишаваща ли ???

76

Д-р Исня

преди 1 година

Явно да се съсипе образователната система не е достатъчно - започнаха да изтребват интелигенцията физически.

75

Морен сокол

преди 1 година

Джаз интелигентна българка.Важното е че чалгарите се размножават .

74

Анонимен

преди 1 година

До Монк 74Абсолютно. При големите нагли катастрофи от последните години е точно така. И тук при разцепен автомобил ще живее криминалния, дрогирания, продаващият дрога, а свестните загиват невинни. И така си продължава. И пак следващите ще дойдат под наслов за борба с корупцията. И пак ще се слеят с мафията. За кой ли път. Защото народът вече е свикнал, че това е "нормалното".

73

Анонимен

преди 1 година

Коя е другата жертва, защо се спменава само едното момиче ? :) Споменава се, че някакво момиче е починало в жипката на рецедевиста, но софиянци да кажат :)

72

Анонимен

преди 1 година

До коментирайте 58Първо погледнете данни из интернет, преди да пишете и лайквате. От кой син на Ген. Семерджиев е този правнук. Като знаете и че е първи правнук. Той е на 35 години. Синовете на генерала са родени 1949г и 1956г. В други медии изнесоха, че бащата на криминалния работи в Градски транспорт. Дайте по-конкретна информация. На кой син, на кой внук на генерала е син този Георги? Само фамилията не стига. Не е необходимо да се прибавя пипер в тая трагедия, дошла от клоаката, в която сме

71

отСиднейАавстралия

преди 1 година

Човека не е карал колата въобще бе. Колата е с фалшив номер и книжка и нямат нищо свързващо с Семеджиев. Човека е спал в къщи, пил е успокоителен чай и си е мил зъбите с лечебна паста с марихуана. Само му губите времето, и без това ще го пуснат като всички разберът какво добро дете е бил

70

Монк

преди 1 година

Защо Бай Гaniо, титлата е без звездичка а името, защото това име е цензурирано от ***?!?!?

69

Монк

преди 1 година

Убиеца и жертвата са на двата полюса в социалната стълбица на обществото, поставени един до друг, мога да сравня с онази карикатура в която Бай *** убива автора си. Тук на Георги Семерджиев може да гледаме досущ като на Бай ***, събирателен образ на хиляди други като него, продукт на последните 30 години безвремие.

68

Анонимен

преди 1 година

Дали не е дошло време за българския Пиночет? Само за няколко месеца ще приключим с тая тотална и повсеместна Sвинщина!