69

Ели

преди 1 година

И как му е помогнала да се укрие? Като го е прибрала в дома му? Доста тъппа трябва да е тая.

68

Иван

преди 1 година

Фактите: рецидивист, криминално проявен, разпространител на дрога, съден, но за съжаление недосъден, причиняващ множество ПТПта часове преди да извърши двойно убийство, каращ с подправени документи и номера на колата, с включена полицейска лампа, с два пистолета в колата. София - европейска столица! Евала!

67

Анонимен

преди 1 година

Радев,Радев, такава ли държава управляваш?Такава ли беше преди,тебе итова ли направи от нас,като народ и държавата ни!!!ЗАСРАМИ СЕ,РАДЕВ!!!1

66

Лопатар

преди 1 година

ГЕРБ и Бойко не са на власт от година и повече, а чадърите ги раздава Рашков и Кирчо така че кой е виновен?!

65

Рико

преди 1 година

Тази малката ли-г-ла ще видите как ще пее като пиленце, защото тя потъва и завлече всичко живо след себе си и накрая ще я утре-пя-т някъде!!!!!!!

64

Д-р Исня

преди 1 година

Пуу, сега управляващите в парламента трябва да си търсят нов бачкатор, който да разкарва к.вите и наркотиците. Или просто ще го пуснат този , ако е оборотен.

63

Наблюдател

преди 1 година

А тази полицайка ( така пишат, а тя прилича на пач.ав.ра) ,пак ли ще патрулира по улиците на столицата ?

62

Не е изненада!

преди 1 година

Оказа се , че почти цяла София е пазела този гангстер ! Абсолютна ***, наркодилър, гангстер, нехранимайко, се подвизава необезпокоявано по улиците на София !!!!!! Полицаи го пазят и съпровождат !!!!! Ужас !!!! И ,софиянци, вие все още пускате децата си да ходят по улиците ?????

61

aaa

преди 1 година

А стига бе, от кога като хванат друсан шофьор просто му пишат едно фишче и го пускат? Аз до колкото съм чувал ги арестуват на място. Ако пък се случва за 6-ти път определено трябва да го арестуват.

60

Анонимен

преди 1 година

До Бай Онзи, ако ти искаш бъди съпричастен! Аз с такива *** нямам никакви отношения!

59

КОй

преди 1 година

До ПОВРЪЩА МИ СЕТова го говоря от известо време,ама нали всички са "горди" българи и все са свиканли други да ги "оправят"....За съжаления още дълго че тъне в кал тая държава.....

58

Анонимен

преди 1 година

ЗАКРИЙТЕ ТАЯ АКАДЕМИЯ НА МВР, ДЕТО ПРОИЗВЕЖДА ПРЕСТЪПНИЦИ НА КИЛОГРАМ, А НИЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ. НЕНУЖНА ИНСТИТУЦИЯ.

57

Анонимен

преди 1 година

мафията е завладяла държава на всички нива и всички институции, това е нагледен пример че трябва да се изчегъртва още доста. За съжаление, сега ще се върнат на власт тези, които разпъват чадъра над такива индивиди и отново ще има подобни случаи

56

Hulk Hogan

преди 1 година

Welcome to Bulgaristan!!!

55

Анонимен

преди 1 година

боко, намали малко плащането на агитатори - коментатори, че ще свърши парата още преди изборите. Видяха малък шанс да се върнат в управлението и изпълзяха от дупките. НО, пари на вятъра, няма да се върнете на бял кон. Шепата агитатори по сайтовете няма да накарат народа да забрави кражбите и съсипията на държавата.

54

Българин

преди 1 година

А дали има още такива типове, покривани от МВР?

53

Затова

преди 1 година

нямам доверие в полицията .

52

.!.

преди 1 година

Като цяло таз полицайка няма как да е прикривала тоз от цели 17г. Явно този си има мнооого по-дълбок и редовен чадър от полицията! Не за друго ами таз полицайка преди 17г едва ли е била в полицията и едва ли е била пълнолетна! Така, че сега като ми давате за основен виновен таз полицайка, то аз почвам да се чудя кого точно прикривате?????? Мдам!

51

ПОВРЪЩА МИ СЕ

преди 1 година

от този глупав, търпелив, см..тан народ който вместо да обеси 240 престъпници пред народното събрание събира капачки за ''добро бъдеще''

50

Анонимен

преди 1 година

Хванете Гешев и му направете ранна Коледа. До тогава на тая територия(България) ще има само разруха.