28

Victimized

преди 1 година

Рашков преди сигурно месец обяви, че реформата в МВР е на 98% готова, явно тея 2% са по улиците

27

тез пък

преди 1 година

Какъв ЗДП, това е предумишлено двойно убийство. Фалшиви документи,лампи,номера това е умишлено! Интересно дали ще го съдят за едно или за две убийства. Законите си искат сериозна промяна! 5 до 20 за убийство е малко. За фалшиви номера става ама за убийство под 50 не е нормално.

26

КИРЕ

преди 1 година

УБИЕЦА НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ СИ ЖИВЕЕ В ОХОЛСТВО В БОГАТИЯТ СИ ДОМ, И ТАКА ВЕЧЕ ТРИ ГОДИНИ----СТРАХОТЕН РЕСПЕКТ ЗА ТАКИВА КАТО СЕМЕРДЖИЕВЦИ

25

Бонго Бонго

преди 1 година

Нека опита някой да направи същото в САЩ или Германия, ония като казват добър ден и си държат ръцете на пищова.

24

MONAD

преди 1 година

Въпроса е, как така след като цялата държава, дори и уличните кучета знаят, че КАТ е възможно най корумпираната институция след парламента и съдилищата, всички се правим на учудени след като такова нещо се случи? Сигурно защото 3 от 5 човека им се е случвало да дават подкуп на полицай за да им се размине, така е структурирана системата и няма изгледи, желание, политическо и обществено, да се реши този проблем.

23

Анонимен

преди 1 година

Кажете честно , кога ви се е наложило полицията да свърши нещо и да е имало резултат? Преди години вече на мен ми откраднаха колата (не бе кой знае каква кола,но все пак едиснтвената ми) и един път ми разбиха апартамента - познайте какво са разкрили ? - зеро. Виж като Плевнелиева мина по всички телевизии да мрънка за откраднатия джип ,го откриха за ден -два , после се питатзащо хората мразят куките

22

Бонго Бонго

преди 1 година

Браво 19 ти!!!!!Мноооого сте прав!

21

Спаси София

преди 1 година

Решението е всички да сте на тротинетки, а автомобилите ви конфискувани.

20

До 18

преди 1 година

И кой да ви брани? Вие, които си искате копейкин и бойко ли? Вие ли сте моралния стожер на държавата?

19

Ами

преди 1 година

Какво очаквате да ви отговорят Румен Дунев и Димитър Илиев, за насралия се полицай? Те не са в системата на МВР и едва ли познават полицая, за да могат да отговорят защо! Намерет полицая и го пипитайте него, попитайте го не защо не е подал сигнал, а от кого се страхува, така ще разберем кой закриля тоз убавец. Предполагам, на всички ни е ясно, че този е закрилян от някой

18

Бонго Бонго

преди 1 година

Защото убиецът е плащал някому от полецаите офицери и се е имал за недосегаем. Когато заплашеният полицай е споделил са му казали: виж ся, няма нищо голяма работа станало отивай да пазиш нейде си.Това е бг дъвка в,което и да е районно.Да не давам примери, че ще изтрият коментара ми.

17

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията сама по себе си не е виновна на никой. Виновни сме ние българите, че самми си я правим такава.Защо хората в Дания, Швеция, Белгия, Франция не плюят по демокрацията?Ясно, че селлския народ си мечтае по комунизма...но...и комунизма ни беше същия като демокрацията.

16

млад и плешив

преди 1 година

Когато *** ми бранят гражданските права, добре е човек да си има нещо на ум.

15

Анонимен

преди 1 година

До Йосарян - На други места, за 10 години, има по 2-3 жертви от престрелки ... нещо за тях да кажеш?

14

до 5

преди 1 година

когато началника на районното ти каже "този не го закачай, че ми е приятел", а същия този началник е приятел на министъра и затова е там, нямаш много какво да направиш... Нали таралежа направи реформата в МВР. Видими резултати?

13

Анонимен

преди 1 година

Е не са се разбрали кой колко дрога да пласира...

12

Анонимен

преди 1 година

До 1 - Ами то имаше смели, ама в НАЙ-ДОБРИЯТ случай, ги пращаха да патрулиратв село Нейде, на област Майнов, но имаше съкращения, наказания, дори и бой.

11

AMI

преди 1 година

като знаеш че тоя е с протекции, как да се оплачеш - утре може да изчезнеш

10

sante_dog

преди 1 година

нали МВР реформата беше готова на 98% според таралежа. Пътната полиция в тези 2% ли остана?

9

123

преди 1 година

Не са плодовете на демокрацията, а на плодовете на криворазбраната демокрация