11

Анонимен

преди 1 година

Някой да ме открехне това не е ли престъпление??? За което се полага някакво наказание ОСВЕН възстановяване на щетите? В смисъл така може ли -- ако те хванат се извиняваш и готово.

10

Коментатор

преди 1 година

Ей това е новобранска изцепка. Хем те бият и това ще ти е единственото пътуване, хем после си плащаш и те снимат за цяла България как ти се влачат сланините на търбуха.

9

Star

преди 1 година

А там няма ли да има мач-реванш? Някой знае ли дали ще има разменено гостуване?

8

Анонимен

преди 1 година

Тези от бивша Югославия са егати неандерталците - сърби, черногорци, македонци! Толкова са диви балканци,толкова са злобни, просто се чудя в каква пропаганда са им промивали мозъците . Помним и войните как се колеха и убиваха един друг от злоба. Никога няма да влязат в ЕС! Тях ги влече турбофолка и простотията!Казвам го и във връзка със случващото се в Скопие!

7

Анонимен

преди 1 година

До 6 - Какъв друг път - директно черни печати и забрана за влизане в България и ЕС барабар с шофьорите, дето "не знаели" какво вършат феновете. Много добре са знаели и не са се обадили на властите нали, прикрили са престъпление. Това не е хулиганска проява на стадион, а организирана кражба в няколко обекта, жив рецидив.

6

Анонимен

преди 1 година

Най-добре да идеш в чужда държава и да гепиш, както правят "братушките" в Украйна - организирани грабежи.

5

Брио

преди 1 година

Другият път с кордон до границата без право на спиране

4

А бе зубър

преди 1 година

До Бзсрамници ПредателиТия кражби стават от има няма 15 години из бензиностанциите от агитките. Само цесекарите ги бяха хванали 1 път в пазарджик и ги връщаха да си плащат защото бяха откраднали флашки

3

Прокурорът рече, че

преди 1 година

"всяко едно от лицата е извършило маловажна случайна кражба, което се явява престъпление по смисъла на Наказателния кодекс..." ------------- Ама е имало нападение и ограбване на бензиностанции, прокуроре! Ти ли си крив или Кодекса? А?

2

dsdsadsa

преди 1 година

До Бзсрамници ПредателиДу-хай, бе гербер шашав

1

Бзсрамници Предатели

преди 1 година

Момчетата си признали вината, докато псували и заплашвали българските журналисти! Не разграден двор а посмешище ни направиха Променливите Предатели! Платили си били откраднатото! С други думи който мине от тук може да коли беси и граби, ако го хванат си плаща и може да си ходи! Великолепно! Кирил Петков - най-голямото зло което България е виждала! Проклет да е и той и всички които му помагат!