330

Анонимен

преди 1 година

Долния да ме прощаваш но си украинец. Или руснак. Една част са се предали на украинците.

329

Анонимен

преди 1 година

279 сам си пише реплика и сам се нарича неграмотен. Нямам коментар. Егати...

328

Анонимен

преди 1 година

Ядрения рекетьор мисля че си украинец или руснак. Имаш нещо като акцент. Но все тая. Драскай си...

327

Анонимен

преди 1 година

Като тръгнат да рекламират запада и демокрацията, защо ли не им вярвам. Всеки път когато някой те убеждава в нещо, имай едно на ум. В момента ни убеждават, че Русия е за всичко е виновна. А короната кой пусна? Майдана кой организира? Кой избиваше цивилни в АТО? Кой така изгодно иззе земите в Украйна с шистовия газ, като заличи няколко села?

326

ЗОНА 51

преди 1 година

Човечеството ще има голям късмет, ако психо-жужетата натиснат ядреното копче. Това означава, че Пентагонът ще атакува в същия миг с оръжията от извънземните технологии на Зета-Ретикули, скрити в подземията ня Зона 51. Примитивният феодализъм ще изчезне завинаги от лицето на Земята.

325

Анонимен

преди 1 година

Лилипутите в Кремъл показват мускули. Няма да има победители, след като подскачащото джудже Медведев, натисне с пръстчето си бутона на ядрената бомба.

324

Бате

преди 1 година

Батко ! бате, на какви наркотици си ?!!! много са силни ! ха ха ха

323

Анонимен

преди 1 година

А вие, понеже биете негпите, ние ще ви позаплашим с ядрен удар, превантивно и стереотипно.

322

Мечков

преди 1 година

Когато подвницата Курск потъна, запада предложи помощ! Русия отказа! Всички загинаха. По-късно друга руска подводница се оплете на дъното в някакви въжета. Руснаците няколко дни опитваха, влачейки котви да скъсват въжетата и евентуално освободят подводницата. Този път приеха западна помощ! Английско-норвежка експедиция с мини подводница спаси руските моряци, часове преди да им свърши кислорода.....

321

Анонимен

преди 1 година

Кой знае кой рашист и кога е продал тая бомба. С гаранция няма да гръмне, ако искат да я задействат . Армията им се пазграбва на едро

320

Анонимен

преди 1 година

Медведев е полудял и опитал да се самоубие. Какво ли не прави белото с човека.

319

Загрижен

преди 1 година

Терористите плашат, че ще използват оръжие!?!?!?НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ С ТЕРОРИСТИ, още повече с държава-терорист!Неприятното е че държи за заложник собствения си народ!!!

318

Анонимен

преди 1 година

Един ден, като измислят цаката на ядрената бомба, Русия ще плати за всичките се грехове.

317

ку ки

преди 1 година

Почвам да ги съжалявам вече руските управници!

316

Анонимен

преди 1 година

САЩ искали да изправят Русия пред международни трибунали. Едно от обвиненията на Русия към Украйна в началото на военното нахлуване беше, че в Украйна има американски лаборатории, произвеждащи специфично към руснаците биологично оръжие. Дори започнаха да събират доказателства за това. А при наличие на такива сериозни доказателства, Русия може да се обърне с обвинения към САЩ в международните съдилища. Какъв е проблемът? Нали имат доказателства?

315

Атанасов

преди 1 година

Цял свят знае, коя служба организира и извърши атентатите от 9.11 и на чие подчинение е (ЦРУ списъкът) Ал-Каеда. Ама болшинството държави (и демократични) граждани предпочитат Долари, вместо чиста съвест...

314

Анонимен

преди 1 година

Идеята, че можело да се накаже страна, която имала най-големия ядрен потенциал в света, е абсурдна, според Медведев. И какво следва от това? Значи могат да продължат да насилват и да мародерстват. В цялото му изказване дори не се прави и бегъл опит да се опровергаят обвиненията към Русия като безпочвени и безсмислени. Те ще продължават насилията, но тъй-като са ядрена страна няма да има правни последици. А после останалите са били нагли!

313

Анонимен

преди 1 година

РУШКАТА МЕЧКА БИЛА ПPЪЦИ!

312

Ядрен Рекетьор

преди 1 година

Какво излиза-за своите многобройни военни престъпления държавата РФ-РУСКИ ФАШИЗЪМ ,заплашва,че ако бъде обвинена,щяла да унищожи света.Като бандит,който заплашва колко бомби и картечници има и кой може да му държи сметка?Но 3 страни от нато имат не по-малко ядрени сили и по-точни системи и могат да пратят Руския Фюрер *** и феновете му като Медведевия и др,не в рая,а в 9-ия кръг.Нато не ви е Грузия.

311

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 333 Не си прав приятелю. Минути след първия удар политат ракетите и на отсрещната страна .Противоракетните системи и на двете страни ще се задействат и част от ракетите ще бъдат свалени , но час тях ще стигнат целта си.И става матършата.Мислиш ли че при първия удар отсреща ще спят и ще бъдат изненадани ? Всичко се вижда.Победител няма да има.Всички ще загинем.