270

от ЮАР

преди 1 година

До АнонименСталин е държавник от голяма величина. Путин, Медведев, Лавров, Володин, и пр. са просто регионални бандити и рекетьори. Щели били да установяват нов световен ред. Ама, икономиката им по-малка от тази на Италия. Долара щели били да бутат. Деббилли, касскети и колхохозници! Жалко само, че ще трябват поне година-две за да ги задушат със санкциите. Имали били Сармати - да, ама чиповете Американски. Газ и петрол - да, ама технологиите западни. Москвичи щели да правят - да правят.

269

Анонимен

преди 1 година

290, До Медведь, Убедително си го написал но кажи защо този съд никого не съди за войната в Ирак, където са загинали около над половин милион иракчани, а в американския конгрес са казали че това е приемлива цена.

268

Анонимен

преди 1 година

Ти знаеш ли какво значи "да отвориш кутията на Пандора" или си чел нещо си?! Зомбирани колхозници!

267

Анонимен

преди 1 година

Според математически модел при двеста хиляди убити американски войници след втората световна война до сега а те са толкова наистина цифрата е вярна двайсе мильона

266

Анонимен

преди 1 година

Ей Медвед, това от бункера ли го съобщи?..И по вашите глави ще падат тея бомби. Кой колко има няма значение....Няколко са достатъчни само.

265

Анонимен

преди 1 година

Медведев отправи заплаха и към Русия защото тя е част от Човечеството което той заплашва.

264

Анонимен

преди 1 година

Вие не сте в ред тук коментиращите . Имате ли прадстава какво значи да отвориш кутията на пандора асимилирате ли с тези закърнели мозачета че това ще бъде краят на човечеството и планетата след това ще изглежда като лунен пеизаш

263

Анонимен

преди 1 година

До ЮАР. Турция няма как да е хегемон в черно море защото няма ядрено оръжие. Нато може да може да и даде но няма да го направи защото може да го използва срещу САЩ и ЕС. Сега Русия и Украйна трупат опит и стават най силни в света. Ако се съюзят а и това не е изключено ще бъдат по силни от всички останали. Те са нашата православна славянска гордост. Слава.

262

Анонимен

преди 1 година

Много нагло се държи тоя

261

Анонимен

преди 1 година

Г-н Медведев, убийствата на хора и разрушаването на градове не са предполагаеми престъпления. Това са си истински престъпления. Ще си понесете отговорността, само дето още не го осъзнавате, защото сте изгубили връзка с реалността.

260

Анонимен

преди 1 година

Значи да ом е най-голямата ядрена сила в света, може си прави каквито си иска престъпления, но на съд никога....??

259

Абе

преди 1 година

... защо хубавите домати в Санкт Петербург са 350 рублей? :))) По курса на Руската централна банка това прави 6 долара или около 9 лева. :))) Посред лято :))))))

258

Анонимен

преди 1 година

Освен да заплашват друго могат ли тъпитЕ Руснаци!Вече ми омръзна от тяхното нагло самовлюбено поведение!Да се задавят в бомбите си

257

Анонимен

преди 1 година

"Миналия месец той нарече тези, които "мразят" Русия, "***" и обеща да работи, за да "ги накара да изчезнат".______Медведев и Путин не могат да накарат хората насила да обичат Русия!! А ТОЗИ се заканва, че ще изличи мразещите Русия и ги нарича ***......ето в едно изречение разкрита цялата същност на руската политика и манталитет: онези, които не мислят като в Кремъл, да бъдат унищожавани. Така е мислел Сталин(има човек- има проблем, няма човек- няма проблем), така мисли Путин

256

АнонимеН

преди 1 година

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ТЕРОРФЕДЕРАЦИЯ НЕ ЗАЧИТА НИКАКВИ ПОДПИСАНИ МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРИ И СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА!!! ТЯ РАЗБИРА САМО ОТ КОНФИСКАЦИИ И МЕЖДУНАРОДЕН СЪД! ЩОМ НАРУШАВАШ ПОДПИСАНИ МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРИ ЩЕ СИ ПОНЕСЕШ МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ! А ИНАЧЕ ЗАПЛАХИТЕ ИМ СА СЪВСЕМ РЕАЛНИ ТОВА СА АБСОЛЮТНИ БЕЗБОЖНИЦИ СПОСОБНИ НА ВСЯКАКВИ ЗВЕРСТВА ТИПИЧНИ КОМУНИСТИ!

255

Анонимен

преди 1 година

Кога на човек му дадеш толкова много власт и толкова много пари както е в този случай с Кремълската шайка винаги се стига до тук. Война ,жертви ,разрушения .

254

Доко,доко

преди 1 година

Ядрена, Да. Робство,Не.

253

Зозо

преди 1 година

Хахахахааааа, Блатная хегемон в Черно море?!? Хапченцата веднага!!! Хегемон.... с водоноската "Москва" и шлепът "Кузя" дето влачиха през половината свят на буксир :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Пълен резил по руски :)))))))))))))

252

от ЮАР

преди 1 година

До АнонименХирошима и Нагасаки са напълно оправдани удари. Спасили са живота на половин милион Американски войници и поне още два пъти по толкова Японски. Без Атомните бомби, Америка трябваше да извърши десант на главните острови и човешките загуби биха били многократно повече. Освен това, Япония е предупредена многократно от Май до Август 1945. Атомните бомбардировки са напълно обосновани за минимизиране жертвите и бърза капитулация на Япония. Четете история, а не пропагандни пасквили.

251

Хихихи

преди 1 година

В момента нацисткия режим в Кремъл ударно променя законодателството в пРосия, като по същество задължава всеки и всичко в пРосия да съдействат на кремълската военна машина. Това значи, че всеки руски гражданин се поставя под ЗАДЪЛЖЕНИЕ да участва във войните на нацистите при поискване - с труда, заплащането и организацията си. Ако не - се води престъпление срещу държавата.