143

Анонимен

преди 1 година

До до 157 от славянин Общи приказки за селския "мегдан". Или дай някакви КОНКРЕТНИ прогнози, или спри да се излагаш с "прогнозите" си. Всички виждат глобалните сътресения, това не е нещо, за което се изисква акъл. Акъла се изисква, за да направиш ТОЧНИ прогнози за това кое как с кой ще се случи. Ти такива не можеш да дадеш, тъй че ....

142

Анонимен

преди 1 година

Хахахах, сланинина вика остани жив следващите две десетилетия. Така опитвайки се леко да намигне, че Русия ще ни прави ваенна аперация. Няма да стане приятелю, дърти, не се научихте като млади, сега вече няма време за вас.

141

Анонимен

преди 1 година

До до 153 от славянин Говоря за българското Черноморие където смесицата от руски фирми като Лукойл, руски "бизнесмени" и групировки свързани с тях, руски квартали и прочие така са ви хванали за гушата, че произвеждате само руско влияние, включително такива като теб. Казах ти вече, "сметката" колко ти струва всичко не излиза. Посочих ти всичко, което трябва да влезе в нея, за да се разбере колко реално ти струва. С такива дребни самозалъгвания, нищо чудно, че се мислиш за голям тарикат.

140

до 157 от славянин

преди 1 година

Остани жив още в следващите 1-2 две десетилетия и ще видиш какво ще има! Някои неща ще ги има още тази година!

139

Анонимен

преди 1 година

До до 153 от славянин, рушкия манталитет ви е обладал сите. Скоро ше се научите и терлици да си шиете за да ви е по-евтинко, ние обаче мислим друго яче. Повече бачкане, повече пари изкарани, спестяването не върши работа, икономията е майка на мизерията. Храним се по ресторанти или по поръчка от години вкъщи хладилника го ползваме само за украса и да изстудяваме вода. Ка щяло да не умирисваме новия апартамент на манджи и готвено!

138

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 158 Реално някои от работещите ще се принудят леко да свият разходите, но всички над 2000 лева няма почти нищо да усетят от кризата. Това е разликата между това да си много беден и да си отлепил от дъното. За щастие България е твърдо във втората група и това означава, че наистина русофилчетата насаждат напрежение по поръчка.Ясно е, че нормалния българин няма много да го усети. Ще се оплаква колко му е скъпо, но той по принцип си се оплаква.

137

до 153 от славянин

преди 1 година

Абе, психарчо, какъв район на ''руска окупация'' те е обладал!? Ти спешно трябва да си смешиш психотропите! В района в който живея си има достатъчно малки производители на домашно сирене просто аз съм намерил най-евтиния вариант сам да си го правя трябва само да купя необходимото домашно качествено мляко и сирищната мая която срува 2 лева шишенцето и стига за подсирване на 40-50 литра мляко! Кукунделника сега го е обладала ''руска окупация''!

136

Анонимен

преди 1 година

Язе за вазе не знам, но в мойто професионално направленийце вече мушнаха по над 30% към заплатата ми за да има компенсация за инфлацията. Ше плашите дедовия, дори в магазините вече не почват под 1000 лева заплата, уплашил се някой от лебеца дето се качи с 50 стинки. Само у рушуфилските кратункки има фалити и масов апокалипсис!

135

Анонимен

преди 1 година

До до 151 от славянин То и ти не знаеш. Просто говориш общи приказки, за да се правиш на интересен. Ясно е, че освен в залупеното си ежедневие, нямаш никакъв друг поглед. Но едно е сигурно: няма да има празни магазини, като през "великия" комунизъм и няма да има режим на тока без абсолютно никакви ОЧЕВИДНИ събития от глобален мащаб, както беше в "просперираща комунистическа" България.

134

Анонимен

преди 1 година

Сланинин, Русия ше фалира преди Запада, но няма смисъл да обяснявам елементарни неща на маргинали.

133

Като се замисля

преди 1 година

Като се замисля, трябваше да си регистрирам ник и да поствам през него. Преди повече от 3 години ви казах, че Русия отчаяно се нуждае от пълномащабна война и ето ви я сега. Пак по това време ви казах, че Русия бавно и постепенно ще потъне в гражданска война, и държа на тези думи. Китайските приятелчета на Русия ще почнат да финансират Становете да се бунтуват, а също и някои от републиките в самата Федерация. Запомнете го! Русия е върви към пълен разпад от 30 години насам и нищо не се променя!

132

до 151 от славянин

преди 1 година

Знам че не знаеш какви фалити следват в европа, няма как с този ментален хоризонт да го прозреш! Но ще го видиш!

131

Анонимен

преди 1 година

До до 147 от славянин НЕ е мой проблем , че в района на руската окупация нямате малки качествени производители на сирене. Колко ти струва сиренето не е мой проблем, защото махленски сметки не са показателни. Даже и махленската ти сметка е дефектна, защото не включва цената на маята и солта. Не включва цената на електричеството, водата, и разбира се, най-важното - труда, който е безплатен само на някой, който не може да го продава за пари. Не включва и евентуални неуспешни подсирвания.

130

до 147 от славянин

преди 1 година

Моето сирене ми излиза 7,50 килограма - 5 литря мляко от проверен с годините производител по 1,50 лева литъра, сирищна мая и сол и става 1 кило сирене нямащо нищо общо с купешките ''истински'' сирена! Но май обсъждахме качествата и натуралността на някогашните и днешните купешки сирена, не на домашните!?

129

Анонимен

преди 1 година

До до 146 от славянин Видяхме ти "сравненията". Даже няма нужда да се задълбавам много, защото си личи, че говориш "на ангро". Не знам какви фалити следват в Европа, но фалитите в "комунистическия рай" май говорят, че нещо хич не е било наред там. Няма да те питам какво според теб, явно е, че нямаш критично мислене. Това, което е сега, е резултат от две световни кризи следващи една след друга. И пак държавите няма да се докарат до положението на "великата" комунистическа България

128

до 146 от славянин

преди 1 година

Митър-хер-мосю, аз не слушам ''московски опорки'', а сравнявам това което и било при упадъчния соц и при прогресивната демокрация! Та си си смени клеясалия демократичен чип за опорките! А фалитите които следват по цяла европа и у нас ще те накарат доста да са замислиш само че няма с какво да го направиш!

127

Анонимен

преди 1 година

До до 139 от славянин Че кой ти е казал, че се смятам за продукт на тогавашната система? Точно обратното, още от малък ми се отвориха очите за това каква огромна измама е тая система и колкото повече проверявах, толкова повече се убеждавах. И до ден днешен големите "стожери" на системата тогава" са най-големите мизерници, които познавам - в личен. и професионален план. То за много от тях е силно да се говори за професии. - те са си професионални некадърници.

126

Анонимен

преди 1 година

До до 141 и 142 от слав Опитите за ирония при пълна липса на аргументи е по-скоро израз на безпомощност и злоба, отколкото на духовитост :)))))

125

Анонимен

преди 1 година

135 от славянин "ако днес истинското сирене трябва да срува 40 лева, а то струва 10 лева значи то просто не е истинско" Има и друго "обяснение" другарю "славянин":че сиренето тогава, за да го поризведат, е бил значително по-неефективен процеса, щото ... комунизъм, куче влачи рейс, диря няма.Факта, че си купувам сирене по 12-15 лева, и то е ДОСТА по-истинско от сиренето от твоите детски спомени, при това се продава на печалба, а не както при Комунизма, за потупване по рамото, казва ВИСЧКО.

124

Анонимен

преди 1 година

"ако днес истинското сирене трябва да срува 40 лева, а то струва 10 лева значи то просто не е истинско! Елементарно като лучена чорба!" Лучена чорба ти е в главата на тебе. Слушай си там московските опорки и си благоденствайте, мен няма да ме убедиш,че с тъпите руснаци е по добре при положение, че вървят към 2 голям фалит след 90. Аз си виждам по доходите как съм живял тогава и сега. Разликата е в пъти по добре от тогава. Ама като казвам в пъти то поне по 5. Лека нощ! Заработвай си копейките.