11

Аман

преди 1 година

Знака стоп или, че ще пресечеш път с предимство предполагат, че щом ги видиш, трябва да осигуриш преминаването на този по пътя с предимство. След като лютвито не може да кара добре, да си е бил наел шофьор или кола. И да им кажа на някой тук, че ние виждаме как са застанали колите след катастрофата, а как точно са се движили до сблъсъка и след него, до самото спиране знаят двамата шофьори и Господ. АТЕ винаги съдържа и известни условности и няма едно мнение от всички експерти, а заключението ...

10

Granik

преди 1 година

Според мен Местан е тръгнал,защото не е го е видял . почти се е прибрал в лентата ,но не напълно и другия в инстинктивно състояние ,виждайки препятствие на пътя ,завърта волана в ляво не натиска спирачка и удря Местан ,след което се обръща в нивата. И двамата са виновни,съвина. Ако беше завил надясно има шанс да избегне автомобила на Местан.

9

Анонимен

преди 1 година

До Пепи, за предимство чувал ли си? Ако турчина можеше да избегне удар, сигурен съм, че щеше да го направи вместо да си рискува живота на цялото семейство.

8

Пепи

преди 1 година

Какво правосъдие . Излизаш от страничен път , и някакъв си бачкер с бмв на старо те удря с 130 километра в час . И детето му се търкаля из колата защото не му е сложил колан . Там има остров - колата на местан е на правилното място . На бачкера е по средата на платното , при положение че трябва да е крайно дясно .

7

Анонимен

преди 1 година

чичо Местан отдавна е платил на когото трябва колкото трябва, защото ТОЙ разпределя порциите във властта ;)

6

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Главният прокурор е виновен. Съдиите са чисти като планински кристал. В Парламента се изляха потоци от словесна помия за прокуратурата - но тя нито съди нито раздава присъди, разбира се няма корумпирани съдии.

5

Меди доганов

преди 1 година

При нас туруците често изходното положение се явява и входно.!.

4

Анонимен

преди 1 година

Тоз и бацо само бай Ставри ша ги опраию

3

Ха,Ха,

преди 1 година

Може и след двадесетина години да се размърдат. Ба си правосъдието!

2

Анонимен

преди 1 година

ДА ИЗДИГНЕМ ПАМЕТНИК НА МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО И ВСЯКА ГОДИНА ДА ПРАВИМ ПРОТЕСТНИ МИТИНГИ КАКТО ТУРЦИТЕ ПРАВЯТ ЗА ОНОВА УБИТО БЕБЕ ВСЯКА ГОДИНА ВЕЧЕ 33 Г.!

1

Анонимен

преди 1 година

преди колко години беше, когато тоя уби бебе?... то от такова правосъдие няма никакъв смисъл