31

99 км/ч "ЕКСПЕР

преди 1 година

ТРИ ГОДИНИ ПО-КЪСНО ЛИ СЕ СЕТИХТЕ БЕ??????

30

Анонимен

преди 1 година

хахаха повечето вече са го забравили, сега чичко паричко с наетите си "експерти" почват да ровят, фабрикуват и изопачават доказателства и накрая оня потърпевшия ще го изкарат виновен за шофиране без пачка на път с предимство. а наШто момче пак ще се измъкне от ла й ната чист, както са казали "парите говорят"

29

Анонимен

преди 1 година

Абе то причини за оправдаване все могат да се нагласят, жалко за детенцето. Дали ще влезне в затвора или не, Местан е на възраст и ако е правил гадории в съзнателният си живот и не му пука за тях, тотазаи случка със сигурност ще остави неизлечима рана в душата му. От тук нататък да помага с всичко което може на семейството загубило детенцето, с или без присъда. Никога няма да може да си прости деянието. Ако излъже и с лъжа се отърве, то това ще направи душата му черна.

28

Елена Кантарджиева

преди 1 година

Местан в затвора ! Поне 8 години ! Не спираш на стоп , убиваш дете ! В затвора !!!

27

Niki

преди 1 година

В затвора бе *** гад ! До сега да съм изгнил зад решетките ако бях аз или всеки нормален човек !

26

Пепи

преди 1 година

Няма кво да се смята . Местан е виновен за огънатите ламарини , бащата на бебето за превишена скорост , лиспа на столче и смърт по невнимание .

25

Анонимен

преди 1 година

Нема к'во да изчисляват, бай Местьо жулил пърцуца с приятели, яхнал Файтоня и без да се оглежда на кръстовището......бам.

24

Анонимен

преди 1 година

щом е турчин ще го оправдаят, да не разваляме етническият мир, впрочем може скоро и държавата да преименуваме ,да не разсърдим комшиите

23

Дедо Гочо

преди 1 година

Кой скри коментарите

22

Дедо Гочо

преди 1 година

До ОбективноПо мисли друго : 1.Лоша видимост в завоя / Не почистени треви и храсти/2. Кривина на завоя не съгластно европейските изисквания. 3. Навлизане в завоя на "чисто " след което космонафта прелита 4. Мотивирани нови свидетели и стари с амнезия

21

Анонимен

преди 1 година

Щом има ограничение на скоростта, което бащата не е спазил, значи е виновен. Няма нищо сложно.

20

Анонимен

преди 1 година

Пишете го несъобразена скорост. Какво го влачите вече 4-та година с поредна експертиза.

19

Анонимен

преди 1 година

Това е кръстовище и има ограничение на скоростта, което бащата на детето не е спазил и заради него става катастрофата и детето му загива. Говореха за 160 км/час, но вероятно е карал с над 200 км/час. Не можеш да дадеш предимство на автомобил, който не го виждаш и който след като си излязъл на кръстовището изкача зад завоя и те блъска.

18

Краси

преди 1 година

Щом Местан има "стоп" и е предизвикал катастрофата-виновен!Няма нищо сложно!

17

Дедо Гочо

преди 1 година

Не съм му фен и даже ми е неприятен, Но в случеят е прав и с него се стремят да се разправят веднъж за винаги - Кукловодите на прехода защото почне ли да говори ще се видят много неща . В панделата ще му запушат устата за винаги

16

Обективно

преди 1 година

Местан не спира на знака стоп и удря минаващата кола странично. Дори да е минавала с превишена скорост Местан е по-виновен защото не спира на стопа но и другия шофьор е виновен в случая. Не виждам защо се протака толкова делото всичко е от ясно по-ясно.

15

Анонимен

преди 1 година

Този баща защо не иска да си признае, че сам е убил бебето си, като е шофирал със скорост много над разрешената?!

14

Пепи

преди 1 година

дрън дрън . Туй ако беше сащ или европа , местан щеше от много време да е с присъда от 6 месеца за нещо си , а бащата на починалото дете - в затвора . Това е кръстовище . Има знаци - 60 километра в час или внимание кръстовище . Там се намаля . Как така на 3-*** възрастни им няма нищо , а бебето което се е возило без столче е починало . ???? колко тежи един възрастен и колко е бебето . Причината за смъртта е това че бебето се е въргаляло като кукла из колата . При 130 километра в час .

13

Анонимен

преди 1 година

Всеки шофьор в България може да се окаже на мястото на Местан, когато някой летящ с 200 км/ч се окаже на пътя с предимство. Видимостта на Местан е около 50 метра, след което пътя прави лек завой и не се вижда летящата с 200 кола, която изминава тези 50 метра за една секунда.

12

КОй

преди 1 година

Тва ако беше в така наречената "гейропа" или "ФАЩ",щеше с 200 да е влетял в затвора.Ама нали сме в "свободна" България където всчико е "перфектно" , на него ще му се размине...евала *** до къде ни докарахте с мързела и "мъжеството"само на маса което имате хахахахахах