133

Анонимен

преди 1 година

Я БОСА с лично изявление! Хайде , при патките на село там да упражняваш риториката си ! Може да вземеш и Карадайь, Копейкин и Славчо , четеримата танкисти и Пеевски за кучето!!!

132

Mopcku_

преди 1 година

дъртата мутра пак се показва от приятно аранжирана с *** и придворни кучета обстановка. Ха дано по-бързо му дойде времето да навлече раирано облекло и да зарадват народа.

131

Щирлиц

преди 1 година

Какъвто си и ти за американските ти господари.

130

Говорих с един

преди 1 година

До ВетановОт партията на Борисов по време на последните избори. Каза ми , че там работата e сложна .. демек ББ издига кандидат на ГЕРБ , но всъщност са с ДПС то и Тодор Попов .Е тогава ние за кого гласуваме , те с@ си изплели мрежите , а ние простите шарани само им помагаме , за да си живеят на гърба на хората, щото само пари не стига , трябва им и власт ч за да не влязат в затвора !

129

Анонимен

преди 1 година

всички играят заедно щом този е на свобода

128

Анонимен

преди 1 година

баца, не ставаш и за отходно отверстие нс слон, млъкни, омръзна до болка

127

1

преди 1 година

ДНЕС БГ.колко пъти ви пишем,не ни разваляйте хубавия летен ден,с фотографията на този индивид,той е никой,за 95 % от българския народ.

126

Анонимен

преди 1 година

Скрий се бре, и ти си тиква за голяма част от хората ама не ти пречи всеки ден да бълаш глупости.

125

ББ

преди 1 година

путин е кгб...увредени ценности,нарцист с его за власт,убива заради руските народи жени и деца...а народите му живеят зле и децата им умират безсмислено,само факти,плана му да създаде империя с парите на Свободният Свят пропадна,имаше частичен "успех" със зависимостите на политици,служби,администрация,журналисти,социолози и политолози манипулиращи обществата в ЕС..,дори ви убеждават да приемате убиствата в Украйна като..."нормално"за бога...!като хи.л.р!

124

ББ

преди 1 година

приятели,путин обяви война на Света ни,заплашва с ядрени атаки територий на ЕС и Нато...за България ...сармат!...и ще се гръмне разбира се ако опита,обслужващите путин като борисов,копейкин,доган,нинова,болен,резидентО,янев...много са...те са ви враговете...те искат да сте им роби за да ви грабят!схеми с рашите...скъпи горива...и зависимости,от там храна,топло...заробват ви хора...за власт и грабежи...за пари!!!

123

ББ

преди 1 година

доган се усети и опита да се покрие в росенец,ти наглееш!ще платиш цената разбира се,агент на кгб-дс си и слепите в европа го разбраха...разбраха и това как през хора като теб и меркел ,вебер,юнкер и плеядата...путин ги мина с 200,път напред няма...ще става още по...кърваво,САЩ се канят да прекосят океана...и тогава Бог да вие на помощ!!!приятели САЩ стягат багажа...малко остана...

122

Ангелина

преди 1 година

До Ангелина- продължение от предишният ми коментар под номер 148- Ти мисли за "твоето чадо- Цветанов" ,който ти го "създаде" ,иначе щеше да продължава да носи някъде"главната папка"...А сега се прави на "републиканец" и "обикаля по телевизиите да обяснява ,че докато той е бил в ГЕРБ всичко е било само "евроатлантически ценности" и морал- за "справка" - видеото по задържането на бившият военен министър с " легни ,стани ,ти си абсолютен престъпник".Никой друг не може да ти нареди такова падение !

121

Ангелина

преди 1 година

"Тънък и дребен хитрец си"....Обичаш да "галиш с рендето по чуждото его"....Разчиташ на ласкателството според дребните интереси.....,но все пак си доста обигран играч и трябва да знаеш ,че има и хора ,които отстояват своите принципни позиции ,без да се нуждаят от "Луцифер да ги потупва по рамото с ръката на ЮДА"и не забравят .Принципът "Разделяй и владей" е от древността ,та най- актуален и до наши дни ,защото нашите съвременници не могат да измислят нищо свое и казаното не е разбрано...

120

Анонимен

преди 1 година

Борисов и борисовчетата трябва да бъдат изчегъртани до корен

119

Анонимен

преди 1 година

мата крадец си млъкни , това че държиш дерибеиите още по общините ще ги разкараме и тях мафиот

118

Буци

преди 1 година

Бойко, ще ти се брат да се оттеглил, ама пашата, Маргина, *** и компания не ти дават. Няма отърване докато си жив - ще те ползват като просто тутка, каквато всъщност си от 2002 насам, Бойко. От мен да знайш!

117

Анонимен

преди 1 година

""Година и половина застой. Това ще влезе в учебниците по строителство"---ГОДИНА И ПОЛОВИНА КЪМ ДЪНОТО,А НЕ В ЗАСТОЙ,Г-Н БОРИСОВ!!! ЗА УЖАС И ОГРОМНО РАЗОЧАРОВАНИЕ , Г-Н БОРИСОВ !!! НЕКАДЪРНИ И МНОООООГО АЛЧНИ-ТОВА СА ТЕ-ПРОМЯНАТА !!! Е,ВСЕ ПАК Е ПРОМЯНА,НИЩО,ЧЕ НИ ДОКАРАХА ДО ГЛАД,СТУД И МИЗЕРИЯ!!! КОЛКО ЖАЛКИ НИ НАПРАВИХА !!!

116

РЕАЛИСТ

преди 1 година

не забавно оседлаите белият кон защото бате боико се завръща.казах.

115

Анонимен

преди 1 година

Тоя съвсем е изперкал

114

Тоя

преди 1 година

Гну....яр пак се появи. Буци тия ги мразя, но теб ненавиждам.