56

Щирлиц

преди 1 година

И ние видяхме колко е здравословна прегръдката със запада,за стотина години това ни е за трети път.Честито.

55

Анонимен

преди 1 година

Дано подушат и те демокрация, най-накрая, не че няма да им отнеме половин ВЕК, като тука. Даже може би повече, с техните закостенели разбирания за света. Плаче ми се за горките хора.

54

ха ха

преди 1 година

Наистина са много злобни и гнус-ни. И се опитват със колхозни или селски на бг номера да скарват и разединяват ЕС.Хе-хе, колективната вина е типичен и характерен ленински прийом. Ми накажете и Млечния път за решението на България.

53

Анонимен

преди 1 година

Неприятно е, че Мария Захарова се заинтересува от България трябваше малко да се крием от нейното полезрение , да не се лъжем тя е гросмайстор в дипломацията а България няма дипломати от такъв ранг , така че самостоятелно ще ни смачка на закуска, за наше щастие обаче САЩ и ЕС имат и ще имаме техните гросмайстори на наша страна и така битката ще е оспорвана, няма много да успяваме да разгадаваме ходовете просто защото това е поредната битка между големите гросмайстори.

52

само питам

преди 1 година

До До само питам: Не съм те питал какво си, но е добре, че си го споменал! Тенкю!

51

Анонимен

преди 1 година

Значи изгонихме 70 руски шпиони, реципрочните им мерки се сведоха до това да обвинят ЕС, не нас.......хахахахахаха :))) Чекахме да ни уплашат някак си, те като коте се умилкват в нас :))

50

До само питам

преди 1 година

Колко човека е хАмериканското посолство в София и колко дипломата има САЩ в България са две различни неща, руска подлoгo! Съвет: остави краварите, гледай България!! Разговора е за *** той ми дрънчи за Америка. Типично.

49

Анонимен

преди 1 година

Тея са взеха за властвлените на планетата. Аман от клоуни. България може да гони който си иска и когато си поска. По скоро кажете, какво ви прави армията в суверенна Украйна ?

48

Анонимен

преди 1 година

ес ще ви отговори като нато и ес отговориха за укропите ***

47

само питам

преди 1 година

Добре де, някой ще ми каже ли колко човека е Американското посолство в София?! Само питам!

46

Анонимен

преди 1 година

До бай ЛамбиНе знам каква е била, но един травестит би изглеждал по добре от нея, направо си е плашило в момента :)))

45

бай Ламби

преди 1 година

Ауууу...Захарчето много е омачкала пижамата горката...тцтцтц.А кво гадже бешееее....да откършиш от нея!

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44 Ами, има рискове да се прави бизнес в нацистка държава. :)

43

Анонимен

преди 1 година

Смесени бракове да. За другото не ми се струва вероятно. Туристи, учащи... трябва да си луд да си рискуваш здравето и живота да стъпиш в Русия. Кой знае какви случки ще те сполетят, като те усетят, че си от Европа.

42

Анонимен

преди 1 година

Вие ще отговаряте за БГ и Украйна пред ЕС.!!

41

Сашо Китов

преди 1 година

Захарова ягодката доказано не я слуша главата. Ако следваме принципите на дипломацията, отдавна трябваше да сме изпратили цялото руско посолство обратно в Москва или там от където са. Грешка беше, че Петков ги нарече бензиностанция с ракети. Това дори ако е вярно, не се казва от дипломати или държавни глави. Но Митрофанова отдавна прекрачи всякакви граници и съм убеден, че напълно съзнателно провокираше българската общественост.

40

Анонимен

преди 1 година

Има хора, които работят с Русия, има смесени бракове, има туристи, има бизнеси, има учащи, има студенти. Всички тези не-руснаци ще търсят услуги от посолство.

39

До 41 до 34

преди 1 година

На кой не-руснак пък му е притрябвало руско посолство?! Какъв изобщо ще го държи там?

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 39Скъсат ли с нас, късат с посолството си, късат и с Европа, немат избор рашките, освен да се пенят без ефект :))

37

До 34

преди 1 година

Ти с всичкия ли си? Българите да хванат просто така самолета?,??? За да търсят посолство на Русия в други държави на ЕС.??? Тва да не ти е трамвай номер 6 ?????