235

Да си представим

преди 1 година

за момент, че българският посланик в Москва поставя ултиматум на руското правителство. Ще го направи, ама друг път. Да си заминава тая тьотка. Разпищолила се тука все едно сме й на гости. Нарича ни "***", премиера "чиновник" и т.н. такъв речник е НЕДОПУСТИМ за един дипломат. Петков може да е всякакъв, ама за изгонването на тия 70 пиявици - ЕВАЛА.

234

Добро утро...

преди 1 година

НАЛИ ВИ КАЗАХ--И ПЕТРОЛА НЕМА ДА ВИ СПРАТ...ИМАТ НУЖДА ОТ ВАШИТЕ ПАРИ...хахахааа

233

Анонимен

преди 1 година

Всеки един русофил е вредител за държавата ни и трябва да бъде преследван от закона.

232

Анонимен

преди 1 година

Слънчев бряг не си е свършил работата следващия път с децата и внуците ще сте там

231

До 318

преди 1 година

Понеже масово народа вярва че майка му щяла да ходи с фередже ако не била Русия, шо не се замислиш или не разгледаш варианта в който *** щеше да е със стандард на немска пенсионерка а ти живеещ в страна подобна на Чехия или Белгия, ако не бяхме се метнали на врата на тъпите рашки

230

Абсолютно

преди 1 година

Несериозна работа е това посолство - група пенсионирани КГБейци и/или натегачи ръководени от жена в пенсионна възраст, с манталитет на съветска тьотка. Пълна загуба за двете страни. Но явно това заслужаваме - затова обратно в Москва и тук да останат сами 5-6 човека които да бият печати и да знаят на кой да се обадят при нужда. Отдавна трябваше да разкарат останалите.

229

Казармата

преди 1 година

Награда ще е ако имаме добри отношения с Русия а не с *** да не ги изброявам те се знаят от всички. Братушки това е...

228

Сън не хваща

преди 1 година

Русофилчетата , когато някой български патриот каже истината за феодална Русия и влиянието и у нас.

227

да

преди 1 година

живота ще покаже дали е прав канадския хамстер да прекъснем връзката с братска русия!

226

--

преди 1 година

Настана време Ердуган да дойде и да ни оправи държавичката, а тия платените от двете страни ще се понаакате малко.

225

Анонимен

преди 1 година

Вчера The Economist черно по бяло написа, че Европа губи енергетическата война с Русия. Лидерът на ХСД допуска борба между страните-членки за разпределение на дефицитния руски газ, а наши мискини наричат затварянето на посолството на Велика държава в България подарък.

224

Косер

преди 1 година

Русия дава,България плаща.Бизнес като бизнес.Какъв им е проблемът на руснаците с България? Искат да ни извадят от ЕС е ясно! Но какво ще платят за това? Всички мутри и крупни земевладелци в България знаят,че излезнем ли от ЕС,и с техните хотели,бизнеси и необятни ниви във Добруджа е свършено.И ще си останат единствено със спомените когато ЕС им е давал субсидии.Кремъл не дава нищо,Кремъл само взима! Ако Кремъл е дал на някой нещо,кажете,срамно няма.

223

Анонимен

преди 1 година

Русия и русофилите са факторите от, които България само си пати... Тръгнахме към Европа, а всичко живо с проруска ориентация саботира действията на всяко българско правителство. Държавата ни е тотално обсебена от руското влияние и подла пропаганда...

222

Гош

преди 1 година

Всички русофили са готови да предадат България, за да угодят на колхозниците! Радвам се, че всички русофили са дъртаци и, че до десетина годинки няма да ги има.

221

Гош

преди 1 година

Най голямото зло за България се нарича русия! Лошото е, че тея колхозници, никога няма да се махнат от тук. Тези некадърници са тук от 150г и немогат без България! Има още за грабене, скоро няма да се радваме на свободна България.

220

Дякона

преди 1 година

Колкото по-малко руснаци у нас толкова по-спокоен живот! Шанс за икономиката ни и проблем за БГ олигархията!

219

Анонимен

преди 1 година

Нека не забравяме че въпросният Василев вземаше американски грантове за "балкански център за изследвания". Център от двама, другият умря. Бившият агент Сашо11, *спец* по балканите.

218

Анонимен

преди 1 година

Можем и без тях.

217

Алоуууу

преди 1 година

Велмазов тук говорим за Българияяяаая. Като си се определил за поданик на раша...заминавай

216

Хохохох

преди 1 година

Хайде де, може и без посолство да ни "обичат".