275

Диана

преди 1 година

Не е никак ясно за какъв дипломатически абсурд става въпрос тука след като Митрофанова не е заплашила да закрие руското посолство, а е заплашила, че ще се обърне с предложение към руското правителство, което по-нататък Илиян Василев казва сам като правилен дипломатически подход..Няма никакъв дипломатически абсурд според това, изнесено тук! Изглежда много хора са афектирани от тона на госпожата, което е недопустимо при решение на политически проблеми - ако търсиш успех в политиката, разбира се!

274

Обичаме Русия!

преди 1 година

Вече няколко пъти българите провеждат митинги в подкрепа на Русия, а също и срещу изгонването на руски дипломати, но в медиите никога не показват тези протести и митинги!Превърнаха ви в жалки, страхливи пионки, които не смеят да покажат волята на народа!

273

Анонимен

преди 1 година

A защо руската газ е най евтина в Сърбия,Унгария и Турция.

272

Анонимен

преди 1 година

Руските газ и петрол по принцип са по-евтини от американски, арабски, но само по принцип, защото си ги купуваме скъпо. Защо ли?

271

Анонимен

преди 1 година

Стокооборота ни с Русия е 10 към 1 в полза на Русия, та сетете се къде отива разликата, аз ще ви кажа, най-вече за корупция, покупка на хора да прокарват руските интереси тука, които за съжаление не съвпадат с нашите, а са срещу Българския национален интерес.

270

Анонимен

преди 1 година

Умните и красивите скоро ще ги пратим в урановите мини. Стига цял живот са лапали грантове, за да лаладжийстват!

269

Анонимен

преди 1 година

Илиян Василев се финансира от "Америка за България", така както е финансиран Христо Иванов и Антоанета Цонева и тяхната партийка "Да България", Бойко Станкушев и още купища журналисти и журналистчета. Така че за мен не е изненада подобно изказване, направено както казва Р.Петков със зоологически ентусиазъм и грам мисъл в главата.

268

Анонимен

преди 1 година

По далече от Русия, ако искаме да сме добре. Не им щем нито петрола, нито газта, нито ядреното гориво. Да бяха нормална държава, да търгуваме, ама с тях всичко ни излиза прекалено скъпо накрая.

267

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Тенгри кан - практиката показва, че зад подобни "агресивни" постове стоят имп/отентни и комплексирани особи, с ограничени умствени и физически способности, които търсят внимание и съпричестност. По добре потърси лекарска помощ и още по добре - потърси си работа.

266

noname

преди 1 година

да се махат завинаги и да не си забравят скапаните комунистически паметници.

265

ххх

преди 1 година

Василев, пилците се броят на есен. Тогава по тръбата от Русия няма да дойде газ , а дядо Мраз. Много ми е интереснто кой ви е излъгал, че ставате за дипломат?

264

Сатер

преди 1 година

Русия има много големи интереси в България и прекалено голям подарък ще ни направят, ако затворят посолството си у нас.", смята бившият посланик. Какъв адиот трябва да си, за да изръсиш такъв алабализъм?????

263

Анонимен

преди 1 година

Winter is coming, Василев!!

262

Анонимен

преди 1 година

След месец-два ще вземаш газ от задния си ауспух...Откъде ги изнамирате такива шамандури бре.

261

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 365 В ролята си на посланник, ***...

260

Анонимен

преди 1 година

На едно съч се нагледал във моя животА големите сили ни теетират като ниша раса Мислят ни за малимни и най нишите на европаКойто е пътувал повече може да ме разбере

259

анонимен

преди 1 година

До Анонименкакво видя лошо ............а карахате да работиш.........

258

Анонимен

преди 1 година

Такъв екземпляр като Га.н.чо няма. Затова и макетата го отсвириха, знаят какво е

257

Анонимен

преди 1 година

лобиста на шисво американски газ и грантаджия илианчо се изказа

256

анонимен

преди 1 година

тоя е недоучен пр льо без извинение, как поставяте такива хора на такива постове а? ах забравих, сектантите са това, какво се учудвам