35

До Българин 30

преди 1 година

Имаме гориво за АЕЦ Козлодуй до 2026г., до тогава ще се намерят алтернативи. Украйна се намира в същото положение и затова получава гориво от Уестингхаус. Ще оживеем, споко.

34

Реалист

преди 1 година

"Най-важното е, че българите разбраха две неща: първото е, че има живот и без руски газ" -- не са разбрали още що за живот ще е това, ама ще раберат пез зимата.

33

Loki

преди 1 година

На такива неграмотни хора да не се дава думата. Такива фанатици нямат място в политиката.

32

ПроСоТо

преди 1 година

До Българин..авер,един колега преди време тук ти съобщи,че ако ти си "българин",то той е космонавт...От къде дращиш ,симпатяго?..И на коималоумници пишеш невероятните си простотии за "фишовете от заплати" ,"пълните рафтове" и "теслите" ?!..Впрочем,в Махалата може и да минават "бисерите" ти,ама тука....

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36Без нас скъсват с Европа, остават им непостоянните сърбета, тоест не им вършат работа, за съжаление няма да ни оставят :))

30

Янг Пипал

преди 1 година

Ние, янг пипалите на България които сме необременени от демоните на миналото обичаме демокрацията и искаме да живеем като западняци, а не като руснаци, да имаме много пари, да забогатяваме, да караме скъпи западни коли и да си доставяме удоволствия в живота, животът да ни минава леко и приятно в развлечения и партита, а не да мизерстваме като руснаци без канализация в градовете и да караме лади и москвичи.

29

Анонимен

преди 1 година

Като изключим петролът, от Русия последните години получаваме само цупене и заплахи. Щом искат да спукат желязната завеса, това си е тяхно решение, ние оставаме отворени за диалог. Но няма да го направят, защото от това страдат най-вече руските граждани тук, които разбират че в България все пак се живее по-добре и тиквите не управляват вечно.

28

Българин

преди 1 година

Вчера един приятел се върна от страна която е скъсала пъпната си връв с Русия и ми показва фишове от заплати - всичките по 4, 5, 6 хиляди евро, магазините рафтовете пълни със стоки, хората карат нови кии и тесли и си купуват айфони последен модел и пътуват на почивка в чужбина. Ние българите искаме да скъсаме пъпната връв с Москва и да живеем като западняци, а не като руснаци, и да караме кии и мерцедеси и да си купуваме нови айфони.

27

Анонимен

преди 1 година

Русофилчета, приготвил съм ви един борш, сложил съм малко повече цвекло, но вие нали искате да сте в Сибир, требва да свиквате :))))

26

Анонимен

преди 1 година

Мутрафонова - и тя като вожда си настъпи мотиката.

25

Българин

преди 1 година

Проблемът на такива пещерни русофоби, които са били зомбирани цял живот от западните медии е следния. Винаги са на принципа "колкото по-далече от Русия, ще живеем по-добре" (пълен абсурд). И сега Русия ще затвори посолството си. И живота в България ще поскъпне тройно без АЕЦ и без руски суровини. И тогава такива предатели какво ще кажат? Съсипахме България, ама Русия е виновна - да им обявим война? Уважаеми Българи - спасението е едно - Нов народен съд за такива *** предатели!

24

SS

преди 1 година

Сега стана ли ясно на всички,защо сме били 500год под чуждо присъствие и защо сме си предали всички нац. герои ? ПРЕДАТЕЛИ МНОГО ! И ТОГАВА И ДНЕС. АМА КАКТО КАЗВА НАРОДА НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА !

23

ПроСоТо

преди 1 година

сега па и "Илиян Василев" ?!...Я да видим кой е той?..-"МВР и ДС имат досиета за него, едното е за агент с агентурен псевдоним Сашо 11. [2] Василев е бил вербуван от Първо управление на ДС през февруари 1988 г. По време на вербуването си е заявил, че иска да сътрудничи с ДС по идеологически, морални и политически мотиви. От запазените документи се вижда, че той е имал и по-ранни контакти с ДС и РУ-ГЩ....."..Дет са вика "Чист като детска сълза".."ВЕДНЪЖ ПРЕДАТЕЛ-ВИНАГИ ПРЕДАТЕЛ"!

22

Тангра

преди 1 година

*** то и в Джибути има живот.Но градската демокрация, която не знае как се произвежда дори хляба с лека ръка си мисли че няма проблем. По скъпо *** той българина е свикнал.Есента ще стане по интересно.

21

ккк

преди 1 година

Национализация на Нефтохим!Калпав руски петрол на европейски цени!

20

БАНко

преди 1 година

КАКВО Е ДОПРИНЕСЪЛ ЗА БЪЛГАРИЯ (Т.О.З.И. Д.И.П.Л.О.М.А.Т.) С НЕЧОВЕШКАТА СИ ОМРАЗА КЪМ РУСИЯ

19

Венелин

преди 1 година

Има живот и без руски газ, но с 40 % по-скъп (за сега). Ако Русия спре и продажбите на петрол за България процентите ще нарастнат двойно, или тройно.Руснаците няма да предприемат марки докато не се реши въпросът с правителството.

18

Анонимен

преди 1 година

Ако Митрофанова продължава в същия дух, мейби ще си изгубят палата, но това са само мечти Василев, от хубавото не се бяга, бяга се само от лошото :))) Да им видим ответните мерки, може би ще ни забранят борша........хахахахаха :)))

17

Анонимен

преди 1 година

Илиян не е в час. Стана ясно че няма сведения за които да се изгонят дипломатите.

16

Анонимен

преди 1 година

Илиян Василев е бивш български посланник в Москва. Знаете ли кои са го е изпратили и приели там???