203

Анонимен

преди 1 година

Малко за политика . Вече ти казах че като цитираш получаваш минус за цитата защото хората бързат.

202

до 158

преди 1 година

Ами ще ти отговоря. Тъщата е рускиня. Имат един клуб за танци, който си е клюкарник. Имат библиотека. Курсове за разни инструменти - ако случайно ти е скимнало да свириш на балалайка. И страшно много рекламни материали ако искаш да те гони мечка в сибирската тайга, не си бил в Маскве или джобовете ти нямат дъно и искаш да видиш камънаците по плажа в Сочи. И можеш да научищ къде са всичките магазини Берьозка ако ти се пие руска водка, ама не можеш да четеш на кирилица и нямаш интернет.

201

Анонимен

преди 1 година

Мхмм си много злобно момченце с тия поговорки си от некой хоремаг. Егати не ви ли плащат непеотата. Така е няма големи парички за всички.

200

ъъъ

преди 1 година

Ей цял живот само заплашват как им не омръзна

199

Анонимен

преди 1 година

Еми роме, чекаме реципрочните мерки, само дето имаме са 19 души в българското посолство, не са 150 като руското в София :)) За какво са им толкова "дипломати" в "малка" България, мейби искат да ни въдворяват мир :)))

198

а ние ще постъпим

преди 1 година

ОГЛЕДАЛНО- ще изгоним всички с руски паспорти.

197

Анонимен

преди 1 година

До Малко за политика Кви "паради" бе? :)))) Говорим за култура, не за самоопределение. Вие елементарни неща не знаете. :))))

196

Анонимен

преди 1 година

1000 кубика

195

Анонимен

преди 1 година

До долнияТо и аз като видя дедо бай дън лошо ми става ама какво да правя

194

Анонимен

преди 1 година

До Ром"с Ясен си и с "помненет" и със "знаенето". Плащахме с над 200 долара на 100 кубика повече от Германия и то във времето много преди ЮП. Благодарение на "тройния шлем" на Гоце, с любезното съдействие на другаря Овчаров. Та, така, бегай другаде да се правиш на "помнещ". Тук не вървиш.

193

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 194: "Причината е, че те нямат нужда от пропагандиране на западната култура, тя сама се рекламира с привлекателността си"? Тук не съм съвсем съгласен. Западната култура, в някои от нейните проявления е доста рекламирана у нас, например гей парадите. Мине, не мине време, и не пропускат да ни напомнят че е "демократично" да разрешим едополови бракове, да признаем "социален" пол и т.н. ................................... Не че има връзка с темата.

192

Анонимен

преди 1 година

До Ром"с И ся какво, всички перкат на руски ядрени реактори, така ли? :))))) Русофилите скъсвате с вашата неграмотност. :)

191

Ром"с

преди 1 година

До 197 И колко плащахме и ..ако обичаш дай цифри ...ние по каква цена купувахме..сърбите..турците...австрийците... ПОМНЯ ИЛИ ЗНАЯ...че най евтин газ кууват немците ,защото ..взимат голям обем газ+участват и финансират газопроводните мрежи към тях,която ие пък отказхаме-Южен поток..те са по-глупави от нас..нали !?)))

190

Анонимен

преди 1 година

Днес е празник и всички пуйки заработват да има парички за почерпка до вечера биричка и кафенце за друго ще трябва още да поработят. Ха честито.

189

Анонимен

преди 1 година

Тоя път соцът, нов и много як, ще дойде откъм Запада. Ако някой се съмнява, няма проблем за соцът да си кара кервана. Та, значи, каквото е писано ще си стане. Боята обаче звърши.

188

Ром"с

преди 1 година

)))В коя американска атомна централа се използват американските ядрени реактори Уестингхаус!? Само да вметна ,че след аварията в САЩ в една АЕЦ-а и то доста сериозна авария жертви(естествено това не се ратирижирава)..не помня в кой щат бе решено тези реактори да не се допускат на американските АЕЦове..само за аборигените ...Чехите в АЕЦ-Телемен СЕ ОТКАЗАХА ОТ тези американски реактори ,щото казаха ,че не са аборигени да вкарват тези нестабилни реактори...наш Гринго иска американските..вметнах))

187

До 198

преди 1 година

Абе мислите ли изобщо?! Колко милиона население е Русия, колко България? Можете ли да смятате? Замислете си поне.

186

Мхмм...

преди 1 година

Тоя като го видя - лошо ми става. Дърт комунист дето цял живот потен вода не е пил седнал да се зъби и да се дръвчи. Абе льольо, ако не беше професионален гъ*облизец, от глад щеше да умреш, щото на вързано куче хляб не можеш да дадеш...

185

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 196 "Тогава за успокоение може да си спомните хилнатата физиономия на която дължите реципрочността ако останем живи разбира се." Поредния русофил, който заплашва с изтребление от руснаците на българите. Нищо ново.

184

Копейките свършиха!

преди 1 година

Кой вземАл - вземАл, баба се изнася!