163

Анонимен

преди 1 година

До Светът Срещу РУсия .!!! Ние също сме го гледали но повярвай ми тоя път мача ще е друг.. ;) Няма как да сравняваш Русия преди 20 години и Русия сега ! Дерзай

162

по-далече от Русия

преди 1 година

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

161

Смешно

преди 1 година

Лавров казва,че ще отговорят реципрочно. Явно този термин е сложен за Лавров...реципрочност при 12 дипломата български и още 43 освен изгонените 70 руски дипломата. Играта на руснаците,като обявяват шпиони, като шофьори,фризьори, градинари...е елементарна и важи само за плиткоумници.

160

Какво следва

преди 1 година

До Анонимен 167: "Значи казваш чичо Вова ни е хванал за топките и няма мърдане"? Това ти го казваш, не аз. А иначе всичко може, когато е за сметка на българският народ, а не за сметка на заплатата на Киро или някой друг като него. Това (да правиш русофобство за сметка на избирателите си) се оказа най-важната евроатлантическа ценност.

159

Анонимен

преди 1 година

До Пак по опорката? Само едно мал;ко уточнение - САЩ ни е съюзник в НАТО, така че паралела с русия е крайно неуместен. А между другото след като ина руски културно-некултурен център, защо няма Американски културно-информационен център, Британски, Германски и т.н.?

158

Светът срещу Русия

преди 1 година

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

157

Анонимен

преди 1 година

До Ром"с "а и уран доколкото знам има до края на годината за АЕЦа в Козлодуй.. ." Очевидно е, че нищо не знаеш. :)))) Или нарочно лъжеш, като повечето русофили. :))))

156

Анонимен

преди 1 година

До Какво следва "Тогава?" Какво "тогава"? :)))) Нали ги видехме с газа. Плашиха, че без него "нямало как", а се оказа, че няма нищо такова. И с другите неща ще стане същото. Затова няма да си затворят посолството - щото само ще загубят контрола върху агентурата си в България.

155

Ром"с

преди 1 година

Еми ще се затварят посолствата и тук у нас и там в Москва...наигра се и наш Петко-Кирчо барбар с мъжета за сметка на българския народ.. . Ако някой не схваща...то газ няма да има,нефт няма да има...а и уран доколкото знам има до края на годината за АЕЦа в Козлодуй.. .Така че ,както загубихме Южен поток и АЕЦ Белене ,така можем и да загубим и АЕЦ -Козлодуй..това няма да стане утре или другият месец... .Жалко че народа ще плаща заради Кирчо с неговите натягания към Вашингтон..

154

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен "Отговора е ясен на всички"? Отговора е ясен само на п'литкоумниците като теб. Освен посолство РФ имаше консулства в Русе и Варна и културно-информационен център. *** преброй персонала в посолството на САЩ и тогава си помисли пак.

153

Анонимен

преди 1 година

До Какво следва Значи казваш чичо Вова ни е хванал за топките и няма мърдане. Само да те светна, че петрол има и на други места освен във "великата държава". А и АЕЦ и оборудване, гориво и поддъъжка предлагат и други държави. Или "Кат русия няма втора, тъй велика на света "

152

Анонимен

преди 1 година

К.в.и глупости дрънкаш б.е! 40 души тук са ти малко ли? Е, на нас са ни много. В раша нашите как се справят като са само 14 човека??? И лигитмността идва от нашите служби за национална сигурност! По-добрре поправи грешките на мутрофанова каато я изпратиш на обучение!!!

151

Анонимен

преди 1 година

Да изгонят и те 70 български дипломата. Ама те само 12. Въпроса е, защо на руснаците са им нужни 150 човека тук? Отговора е ясен на всички. И да, дипломатите им реално сигурно и на тях са 15тина човека. Останалите са или чекисти от КГБ или ГРУ.

150

:)

преди 1 година

Е аре бе, нали щеше да се затваря "безотлагателно" посолството? Казана дума - хвърлен камък, съжалявам. Аре го затваряйте по-бързо, че да не ви го затворим ние!

149

Какво следва

преди 1 година

До Анонимен 155: "133, и като скъсат дипломатически отношения с България, какво ще стане? Нещо лошо ли? Само по-хубаво ще стане". И какво хубаво ще стане? Щем не щем, ще трябва да договаряме доставки на нефт, на гориво за АЕЦ, а ще дойде време да се удължава и срока на експлоатацията на двата реактора. Тогава? Глупаците не трябва да се поливат, те сами си растат.

148

Шиби Риби

преди 1 година

Реципрочно не може да отговори , защото ние нямаме 70 човека в Русия, така , че вероятно нещата отиват на изгонване на всичкият ни персонал от там.

147

Анонимен

преди 1 година

Руснаците дърпат България назад.Инвеститорите бягат от България както от Русия.Не ни трябват!!!!

146

Анонимен

преди 1 година

До Малко за политика. И за какво казваш трябва да ходят наши политици в масква? Заради газа - ми че те чебурашките ни го спряха. Или заради приятелските отношения - същитъе тези чебурашки ни обявиха за вражеска държава. Или не помниш?

145

Анонимен

преди 1 година

Да си закриват посолството и да се махат от България!Тоя Лавров даже европейците му обърнаха гръб и си излязоха от парламента,когато взе да говори.Никой не го слуша тоя!

144

Анонимен

преди 1 година

Някой знае ли с какво се занимава т.нар. Руски културно-информационен център? Каква култура, а още повече информация можем да почерпим от възможно най-некултурния и най-неинформиран народ. Дори и култура на пиене нямат, а се гордеят с пиянството си.