22

Анонимен

преди 1 година

Германия е окупирана от зелени, промити мозъци. Скоро от другата страна ще бъдат сгган, от която не може да излезе нищо добро. Няма как да имат бъдеще, ако не променят чипа генерално. Иначе ги чака глад и тях. Какво като правят Мерцедес. Китайците ще направят 15 електрички с същото качество и на половин цена.

21

Анонимен

преди 1 година

Ами така е,като се хванахте на въдицата за глобалното затопляне, сега ще глътнете вода.Не стига тона ами ще спрат и производството на автомобили с ДВГ,където немските фирми са водещи.Немците са умни и практични хора,но без идеология не могат да живеят.

20

Анонимен

преди 1 година

да ама Петков си взема обратно канатското паспортче и се прибира в цивилизования свят апът ти цаарвуул скъсан набивай клавиатурата от яд че си по нисък от размазана дъвка на пода

19

Анимация 2018

преди 1 година

Западната икономика и най-вече немската може да се развива само при постоянно нарастващо потребление и съответно производство. А за това са необходими евтини енергия и ресурси.

18

Факт

преди 1 година

Кой е виновен на Европа за кризата,те под натиска на сащ се отказаха от Руски те горива.

17

Бай Дън

преди 1 година

Поздравявам Германия с Денят им на НеЗависимостта - НеЗависимост от Русия!

16

Петков-Гениален

преди 1 година

Русия - Бензиностанция с Ракети! Европа до 2023 - няма да я Има - Тая Зима Путин си я Прибира!!

15

Анонимен

преди 1 година

Не може да продаваш коли и гаджети на хора които нямат пари да си платят отоплението и миришат защото нямат топла вода.

14

До Анонимен 9

преди 1 година

Нито един наш политик е казал, че Ньой е изтекал. А през 1945-47 сме били окупирани от Гуйловци и няма как Парижкият договорът да е законен, но политиците ни мълчат.

13

Анонимен

преди 1 година

Вие се водете по болните амбиции на говедарите и техните островни наглосаксонски събратя,пък после обвинявайте Русия и Путин,че водели икономическа война!Пътят за просперитет на Европа и в частност Германия е един с Русия а не срещу нея!

12

Анонимен

преди 1 година

Немеца не го мисли, оцеля и израстна до върха след пълен крах от две световни. Аз друга кола освен немска или японска няма да купя

11

Че кой им е виновен?

преди 1 година

Имаха дори готов, построен Северен поток 2, не искаха да го пуснат и преди войната. Имаха ядрена енергетика, затварят я, имат рудници, предстои и тяхното затваряне до 2030 година. Аз като обикновен гражданин к'во да напра'а?

10

Анонимен

преди 1 година

Западът спечели студената война поради по-високия жизнен стандарт който предлагаше на населението. В момента западът спуска желязната завеса и започва нова студена война с Русия в момент в който жизнения стандарт на запада се срива, докато Русия се справя с кризата и санкциите и овладява ситуацията.

9

Бах ти и наглите пед

преди 1 година

Икономическата война нали вие я водихте бе ? Нали вие замразявахте сметки и налагахте всякакви санкции. Спряхте си сами газта дори. Нали не искате северен и южен поток ? М.а.л.о.ум.н.и самоубийци

8

наблюдаващотдалеч

преди 1 година

Не плачете за Германия! Трябваха и 5-6 гадини да си възстанови държавата, след изравняването от американци, британци и р00снаци! Чичо сам, знае как се прави "МАРШАЛ"

7

Анонимен

преди 1 година

След 2045-та ще настане ад на Земята. Тогава изтичат договорите от 2-рата световна война. Вижте какво се случва сега, когато изтекоха договорите от 1СВ, балканските войни - всичко живо започва пак да претендира за старите си територии или за нови апетитни парчета земя. Това ще завърши трагично. Жалко за децата

6

Дядя Володя

преди 1 година

знае къде е да гъделичка.

5

Анонимен

преди 1 година

Свикнаха с евтин руски газ, и растяща икономика германците. Е сега ще отвикнат.

4

Хааа ха ха

преди 1 година

Какво стана бе американски и ЕС амбреажи ? Къде са малките с.у.поливи, въшльавци сега с меки китки, пухени сутиени и розови прашки да драскат тук колко са велики. Велики на болести и зараза. Целия ви запад измислен фалира

3

преди 1 година

България е зависима от Германия