85

Бай Дрън

преди 1 година

Боби, аз така като те гледам, вие, истинските фa6aги не спите и не почивате уикендите ;) И да, време е да се намеси ДС и да извади кирливите ризи на шпионите в правителството ни, както и да уравновеси числеността на дипломатите в България и САЩ ;)

84

Анонимен

преди 1 година

Kakво станЪ с ''победителите '' , нещо дават назаден !

83

Депутинизация

преди 1 година

"Всяко зло за добро" Единственото добро на тази война е че ще доведе до "денацификация" и "депутинизация" на русия и света!

82

Не

преди 1 година

Аз не съм съгласна с даването на оръжие и продължение на войната. Това не води до нищо! Украйна трябва а се споразумее дори това да и коства територии . Аз не съм съгласна да плащам цената на войната!

81

Бай Дрън

преди 1 година

Ама хитри англичаните. Щели да се събират догодина, да мислят как да възстановят Украйна. Хитри, хитриииии. Дотогава ще им е останал само Лвов за възстановяване, някое друго милионче и хоп, спестени стотина милиарда.

80

Антифашист

преди 1 година

Руснаците имат много изкривена представа за това кой е нацист! Според тях всеки който не иска да бъде руснак е нацист! Седем милиарда души на земята не искат да бъдат руснаци! Значи според руснаците тия седем милиарда души са нацисти! Какво следва? Руснаците ще "денацифицират" цялата планета ли?

79

profetey

преди 1 година

За по-малко запознатите. Какво е нацизъм - това е когато хората от една националност се смятат за нещо повече от другите националности. Какво е фашизъм - като нацизъм, но вместо за националност става въпрос за етнос/расова принадлежност. Руската федерация не е нациска или фашистка, защото се състои от много етноси и различни националности. Донякъде е тоталитарна и по-малко демократична, но моето мнение е че всяка президентска република е отчасти тоталитарна. Поправете ме ако греша за понятията.

78

руско робство

преди 1 година

русия е причинявала на другите народи само зло - войни, кръвопролития, геноцид, робство, тирания, бедност! Самите руснаци също никога не са живели добре, затова сега искат да разрушат тези държава които не искат да живеят с тях или като тях! Никой народ не е видял добро от русия. Само българите боготворят своите руски поробители! Затова България е най-бедната държава. Какъвто поробителя - такива и робите!

77

закономерност

преди 1 година

измислената украйна просто изчезва! бавно, но сигурно!

76

Цирей

преди 1 година

От русия като от гноен цирей излиза само зло - диктатори, заплахи, войни, разрушения, терор, геноцид, тирания, бедност, нищета, отчайваща мизерия, тероризъм, братоубийства! Тази безплодна руска нация не е способна да произведе сама дори един чайник! русия е откраднала всичко от Запада. От русия не е произлязло нищо полезно което да допринесе за напредъка на човечеството само разруха, насилие, метежи, тирани! Време е да изтискаме отвратителната гной на терористичния цирей - русия.

75

един

преди 1 година

Накрая и то много скоро Путин ще хапне отровни натовски ядрени гъбки.

74

Peter

преди 1 година

Популацията на зайци ще скочи рязко :-)

73

Българин

преди 1 година

Изходът е ясен. Въпросът е още колко време ЕС ще върви срещу поданиците си, за да защитава държава, която реално не съществува в реални граници по уставите на ООН. Ясно е, че за САЩ е важно да има конфликт с Русия. Но защо трябва да се бутаме и ние? Иначе на фронтовата линия укранската армия е крайно демобилизирана след като от месеци денонощно над главите им се сипят ракети. Вижда се колко бързо отстъпват уж укрепени позиции.

72

Лунен пейзаж

преди 1 година

След война с НАТО русия ще има ново име - ЯдренКратер, хихихи

71

Анонимен

преди 1 година

До 85 отново сме на губещата страна.))))))Еха Ние сме били във война и там гинат българи и НАТОвски воиски и Рашистан побеждава България, барабар със САЩ и цяло НАТО!!!А, вземи се събуди!Стига с розовите русифилски сънища!

70

Мисирка

преди 1 година

Ами ВСУ продължава настъплението си на запад, нищо чудно скоро да превземат Полша.

69

До: "А бе мал0у

преди 1 година

Най добрата стратегия на Дявола е да казва: "няма Дявол". Така и ДС казва: "няма ДС". И КГБ казва също: "няма КГБ"

68

kakto винаги

преди 1 година

отново сме на губещата страна.

67

До: Боби трола

преди 1 година

Тръмп може да е представител на промишленния капитал, но това не му пречи да си заработи някоя друга рубла, хихихи както на руския патриарх кагибееца Кирил не му пречи да е атеист, хихихи

66

Анонимен

преди 1 година

До ДС А бе мaл0умник, имаш ли представа от колко време вече няма ДС? Бе то умен нацист няма!