212

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 1 година

ТYлYп, дано скоро да дойде твоят Видовден или по-точно Коледа...

211

Няма лошо

преди 1 година

Този ли е любовника на Йозеф Сайер!?

210

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 1 година

***, дано скоро да дойде твоят Видовден или по-точно Коледа...

209

Гиб Мелсън

преди 1 година

Не знам кой купува депутпати, но преди два дни сина ми вика: По всички канали говорят представители на ГЕРБ. Аз му викам. Не може да бъде. Сина ми вика. Ела да видиш и ми превключи всички канали, БТВ, нова, БНТ. На всички тях едновременно говореше по един партиец от ГЕРБ. Явно Винету се гласи за нов мандат и е развързал кесията да плаща на медиите да му лъскат имиджа. Имиджа на Винету. А той пак мълчи и не казва къде е Мата Хари.

208

Владимир Володимиров

преди 1 година

ПРОПАДНАЛ ПОЛИТИК МУТРА,КРАДЕЦ НА КОЛИ СИКАДЖИЯ,ЛУМПЕНННН.

207

П.К.

преди 1 година

Черв-ено-пембя-ните негр-мотни ***-ове отново са изпълзяли от дълбоките си дупки. Като чета, не виждам нищо ново да са измислили, нищо ново да са надраскали. Едвали ще им признаят драсканиците за жълтите стотинки???... Но, за минуси - ДА. Чакам.

206

Анонимен

преди 1 година

Баце престани да се оплакваш като украинец, бита карта си и това е.

205

Анонимен

преди 1 година

По награбени пари ли ? Прав си- не моат го стигна вождо

204

Истукан

преди 1 година

И Бойко купуваше гласове като се разпадна Атака. Трябваха му независими депутати от Атака, за да оцелее първото му правителство.

203

България над всичко

преди 1 година

ПП срещу Борисов да бягат. не могат да го стигнат

202

Сахар

преди 1 година

Боеко е тотално изплискал.Даже мантрата "няма кой да ме бие на избори" отдавна е разбита на пух и прах.ГЕРБ и ДПС най-много натискат за хартиените бюлетини, за да манипулират протоколите.

201

България над всичко

преди 1 година

тоя тотално се е побъркал хахахахахахаха

200

Хаха

преди 1 година

Баце, никога повече няма да видиш власт! ПП ще съставят кабинет, а в най -лошия случай при нови избори ПП ще е с два пъти повече подкрепа

199

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Боко ще го...напазаруват и него,за да осигури поне...десетина герберски калпака,да гласуват...въздържал се,на вота за кабинет.

198

Киркова

преди 1 година

Не ми пука кой ще спечели изборите,но да чета *** изречение от търговецът на *** и всякакви гласове по време на избори,ми идва в по-вече.ДПС,Герб, ако не купуват бюлетини,те са обречени да са под трето,четвърто място след изборите.Народът ни е от такова тесто,че всеки може да го "мачка".Пие си ракията нашенецът,гледа някой турски сериял,псува,кълне,на другия ден филма се повтаря и ТЕ ТАКА!

197

Сосидж

преди 1 година

Да- в град Нова Загора и то от ГЕРБ. Утре има избори за кмет и вашите пак обикалят ромския квартал- както всеки път.

196

Анонимен

преди 1 година

Хайде, стига ни подценява толкова! Вярно е че има още дето ти вярват , но всички знаем кой копуваше и копува гласове, подправяше протоколи и подкупваше комисии! От 6м. не спряхте да хулите по правителството, колко платихте до тука за фалшивите новини, за цялата помия , която от сутрин до вечер не спирате да бълвате!!Лъжи след лъжи !Обвинявате ги за вашите собствени грехове към народа ни !Страхливци, плаши ви мисълта че може , каскета да го махнат и тогава ще питаме за откраднатите от вас пари!

195

сс

преди 1 година

Е той баце само купуване знае. Принципи не познава.

194

До 204

преди 1 година

Не се пише напазари,бе,селчо!Правилно е напазарува.Аман от неграмотници,но иначе с мнение.

193

Анонимен

преди 1 година

Някой купен ли ти се похвали?