252

Караджата

преди 1 година

Ще излезем ли на есен в планината? Удряи тихо и бягаи в планината, ще ударим ли евроатлантическата ***? Дали кръвта на евроатлантиците е червена?

251

поглед

преди 1 година

Дам, всеки който не е с теб е против теб. Това ти е последното оправдание. На всеки с прогресивна идея, застанал против корупцията и далаверите за сметка на държавата сте му лепнали етикет "купен". *** безродни.

250

Анонимен

преди 1 година

Бойко, не си признавай бе!

249

Шопа

преди 1 година

Най -лошото е ,че ще го върнат тоя главоч на бял кон. Високото ниво на инфлацията и постоянния ръст на всякакъв вид продукти се дължи на твърде дългия и корумпиран период , в който тая мижава партиийка беше на власт. Докато "хора" като този са на ръководни постове в България , никога няма да се оправим . Мислете хора, 50-100 лева няма да ви оправят живота , гласувайте за по-добро бъдеще , гласувайте по собствена воля!

248

noname

преди 1 година

Тикво ти купуваш цели партии - атака, вмро, гергьов ден, сдс и последно възраждане.

247

Никола Стефанов

преди 1 година

Купувача вика: "Дръжте купувача!".

246

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 1 година

Защо не ги съдят тези от гроб за клевети?! Яд го е т.и.к.в.у.н., че чекмеджето си е все същото и не расте. Я веднага гешев да повдигне обвинение за пропуснати ползи..

245

Анонимен

преди 1 година

Някой беше казал, че пак ще върнете Бойко на бял кон. Помнете какво е било и не забравяйте, помнете какво е и сега и не забравяйте. И в двата случая, демографски катастрофи и отчуждаване от Българското. Затова опитайте с тези който още не са били на власт, макар и без големи надежди да търсим промяната. Вече няма нищо за губене, почти.

244

Сър Уилямс

преди 1 година

Борисов е прав както обикновено! Па-п-ура отече в канала за има няма 6 месеца, като ни завеща високи цени на почти всичко!!! Мислете преди да гласувате съграждани щото ми пи-сна да страдам заради вашите грешки!!!

243

toti

преди 1 година

ха ха ха...кой го казва ..БОжееее,че тия без хартиени б1летини и кибабчета с подкрепата на цицанетата са в дъното на класацията !!!! Само РАшков да е на МВР и са умрели гласовете !!

242

Баце

преди 1 година

Баце Бойко Бе, нещо ти се е объркала *** - слънцето е силно или *** ти е слаба ? Нещо ти се мотае пред очите, ама ти си простичко човече и ти е трудно да разбереш някои неща.

241

Реалист

преди 1 година

Баце,каквито и простотии да говориш народа знае що за стока си.По-добре да ни управляват млади,но образовани,дори и с техните грешки,отколкото нагли, корумпирани и необразовани.

240

Анонимен

преди 1 година

Млъкни бе, алчен за власт проЗст и необразован пожарникар! Престани да се буташ в политиката и да разчиташ на Манфред Вебер и Урсулата, те не могат да стъпят на малкия пръст на Ангела Меркел! Не разбираш ли, че при една европейска или световна война Румъния, България, а на запад от Русия -Полша ще бъдат сред първите определени за разрушение цели на Русия?

239

офффф

преди 1 година

АМАН ОТ ТОЗИ!!!!!!!!!!!!!! А златният пръст на Волен??????????????? Нагло същество!

238

Истукан

преди 1 година

ГЕРБ и ПП купуваха депутати, за да оцелеят правителствата им. Забравихте ли Бойко как купи депутати от Атака, за да оцелее първото му правителство. Той разпадна парламентарната група на Атака и всички станаха независими депутати, подкрепящи ГЕРБ.

237

Анонимен

преди 1 година

Този човек а патологичен лъжец, на който дори и майка му не вярва

236

Анонимен

преди 1 година

стига баце плюй и мърдай устата. Вземи нещо полезно свърши. Само меляш празни приказки, то не помним какво беше при тебе, как ти купуваше депутати

235

Анонимен

преди 1 година

само с констатации се занимат всичките , какъв е юридически начина да се прекрати това купуване от нс , нали има юристи съветници

234

Баце голям

преди 1 година

Баце прав както винаги - редно е на избори да се види подкрепа а не прес покупко прадажби

233

Анонимен

преди 1 година

Борисов свърши много неща,градовете станаха приветливи,приятно е да се разхождаш!Преди всичко замряло,а енергията тежка.Ако човек гледа какво е постигнато при неговото управление в цяла БГ,без да го слуша,с изключение на ефектните,неговото няма нищо общо с "почтените" зависими шарлатани уж много образовани,но откровени лъжци.Говорят едно,вършат друго,морал нула.Васално поведение,станахме държава без достойнство затова франсето ни изпърля да угоди на фалшификата РСМ,защото имаха стратегия