263

Анонимен

преди 1 година

за Сърбия незнам колко са но в турция са под 40 броя с консуствата Удара е срашен за феб

262

Анонимен

преди 1 година

по добре да го закрият руското посолство ако в него есвърталище на шпиони

261

Анонимен

преди 1 година

за пореден път русия ни изнудва защото БСП, ИТН и копейкин се продават на руснаците. Иначе посолството няма да го закрият но русия се опитва да ни сломи. Не трябва да позволяваме да ни тероризират руснаците като украйна.

260

Трол от тирол

преди 1 година

Кой получи потупване по рамотооо. И не само о о. Нищо че ще е премиер в сянка. Или пък неее. По скоро оставкаъ избори и съд.

259

Анонимен

преди 1 година

До НОЗПП Щото пък ние Уранови мини нямаме хи4 биля... само 22 са БГ и Норвегия са най големите Уранови запаси в Европа дори русия е ТРЕТА без азиятските си мини

258

Гаранция

преди 1 година

... че няма да го закрият, а ще се опитат да изкарат решението си че все едно ни правят услуга. Всъщност без него не могат да поддържат шпионската си мрежа и политическо влияние у нас.

257

Анонимен

преди 1 година

без насо4ване и финасиране не надценявай агентурата тъ,,па е бетер самите рашки Се пак това посолство бе главния логисти4ен пункт на фсб на балканите Знаешли колко им е посолството в сърбия например )))

256

2022

преди 1 година

България е жертва .Тества се Русия.Нашите са предатели.Война тук няма.Ще има силно милитализиране на Бг.

255

Кънчо

преди 1 година

Ами да бе..като чета коментарите направо да обявяваме война на русия и да се свършва. Американските *** са също толкова вредни за бг, както и руските...но сега е модерно да сменяме едни с други. За американците ние сме някаква територия със стратегическо разположение. Нямаме обща история, култура и тн. В момента в който вече нямат интерес и ще се отметнат...ше се лишим от едни милиони в туризма и др сфери, за да угодим на братята хамериканци. Направо и 04/07 да става нац празник.

254

До тт

преди 1 година

Абсолютно си прав - никак не ги боли фара. За тях е важно агентурата им да продължи подривната си дейност

253

тт

преди 1 година

почти сигурен съм, че Русия я боли фара за нашата пробита корумпирана държава!

252

НОЗПП

преди 1 година

Само да не закрият доставките на гориво за Козлодуй.

251

Анонимен

преди 1 година

Абе щом от българска страна 12 ли 14 ли дупломата в рашистан успяват да обслужват цялата руска пaплaч, дето се стича лятото в страната ни, значи на руснаците повече от 2-3ма не им трябват. Едва ли има и 5% толкоз българи, колкото руснаци летяха, докато не ги порязаха

250

До 276

преди 1 година

България в руската федерация? И като се събуди, краката ти отвити, а главата ти на течение била. Муахахахаа

249

Адмирации

преди 1 година

България, трябва да се пресъедини в Състава на Руската Федерация! Референдум за пресъединяване на България към Руската Федерация!

248

До до кой ходи в Рус

преди 1 година

Не ставай смешен. Министъра ако се наложи да стъпи в рашистан ще му направят виза някой от асистентите му. А горива вече няма нужда да договаря. Нали ни ги спряха. Имало и студенти.... бахахаха, това пък от къде го измисли! Студентите са в западна Европа и САЩ. Даже и руските, поне до сега.

247

бай Даньо

преди 1 година

Пак пиkаме на грешното дърво. За руските шпиони българи трябваше да се направи нещо Радев, Нинова, Волгин, Иво Христов... да има лустрация да не им се дава трибуна (като Волгин) съд и експулсиране ако са истински работили за интересите на русия. Руските дипломати са ДЛЪЖНИ да работят за русия и са видели "държава" пълна с раболепни предатели , корумпирани бизнесмени и политици и работят... някой учуден!? От 10 години говоря че тия интернет форуми рушат държавността в БГ и трябва да се модерират

246

Анонимен

преди 1 година

Ще си преместя посолството в другия джеб,когато руснаците си закрият своето.

245

Кой ходи в Русия

преди 1 година

До До какво следва: Ходят в Русия и още как. Всяка година преди туристическият сезон я министърът, я някой от подчинените му е ходил в Русия. А доставките на нефт как се договарят? А горивото и удължаването на срока на експлоатация на АЕЦ как става? А има и наши студенти, които учат там, макат че за това не се говори много. Такива като теб, дето не виждат по-далеч от носа си, естествено не знаят нищо за това.

244

Ивропеиц

преди 1 година

GOOD BYE! GAME IS OVER!!!