303

Анонимен

преди 1 година

Ако закрият посолство значи че това им била мисията - да шпионира, а не да развиват двустранни отношения и като вече няма шпиони не им трябва посолство.

302

АНОНИМЕН -М

преди 1 година

БЪЛГАРИТЕ СИ ТАЧИМ И ОБИЧАМЕ ТВЪРДО РУСНАЦИТЕ!!!НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРЕДАТЕЛ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА СИ ОСТАВА РАДЕВ!!! НИЩО НЕ НАПРАВИ С НАРОДА И ДЪРЖАВАТА НИ,САМО НИ ПРЕДАДЕ И ПРОДАДЕ!!! СРАМ И ПОЗОР ЗА НЕГО!!!

301

Анонимен

преди 1 година

Ами хайде, да се махат окончателно. Достатъчно време сме били плацдарм на руски резидентури, а в по-далечно минало съветски под-ло-ги. Тази страна е мачкана от руски империализъм, както никой друг не си е позволявал: нито французи, нито американци, нито англичани, нито дори немци от времето на Втората световна. Само да не забравят да си приберат и паметниците: Альошка в Пловдив и този в София.

300

тя

преди 1 година

Ако това се слуми ,България става напълно зависима страна ,без никаква иковомика ,чакаща подеяния от Брюксел ! Ставаме територия на САЩ - НАТО !

299

Анонимен

преди 1 година

Ами то имперското мислене стоящо върху купчини от кости, няма къде да се дене! Послушайте техните независими анализатори и ще разберете!

298

42

преди 1 година

До 324Ами сегашна Русия, не е комунистическа. Даже ми прави впечатление че сега САЩ крепят лъжите на СССР, включително за фалшивите нации като македонци и украинци.

297

Ердоган

преди 1 година

Чакам българските *** да си скъсат всички връзки с Русия, да видят как ще ги завладеем отново.

296

Вечна дружба

преди 1 година

Вечна дружба между братските славянски и православни народи на България и Русия. Сатанистите - англосаксонци никога няма да спечелят сърцата и умовете на хората с достойнство и образование по нашите земи. Ние помним! Напред, братушки!

295

До 312

преди 1 година

Ало 42 ...Русия на царете а НЕ Комунистическа Русия .. маи не правиш разлика ....

294

Анонимен

преди 1 година

Няма да го затворят, не биха си вкарали такъв автогол, точно при любимия им Троянски кон.

293

БАЙ ГАНЬО

преди 1 година

НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ОЩИПАНИ !!! НАЛИ ДИПЛОМАТИЧНО НИ ЗАПЛАШИХТЕ С ЯДРЕНА БОМБА !!!

292

Варан

преди 1 година

Приберете си при вас предателя Копейкин и останалите от Разяждане.

291

Анонимен

преди 1 година

Много са страхливи това руснаците. Ние чакаме с балшое нетерпение да скъсат дипломатическите отношения а те отново ще ни излъжат. Изглежда че украинците съвсем ги подплашиха.

290

Анонимен

преди 1 година

"Който гони дипломати,посреща войници" Сун Дзъ

289

Анонимен

преди 1 година

До Гражданин - А дано! Те от такива твари като теб Българите носиха *** а децата им беха взимани за еничари ...

288

Коментатор

преди 1 година

Копейкин трябва да е сред 70-те дето ги пращат със самолета.

287

до 42

преди 1 година

довиждане :) чао! :) радвам се, че отрязваме всички връзки с вас. ще ви е гадно, докато си намерите нова работа, но това ме радва! ето ти една копейка: копейка

286

Анонимен

преди 1 година

да го закриват и да открият един mcdonalds на негово мястопоне нещо продуктивно да се извършва на този парцел за разнообразие : ))

285

42

преди 1 година

Русия ни освободи от турско робство, Русия ни подкрепи за независимост през 1908г., Русия ни спаси от пълната катастрофа след Междусъюзническата война 1913г., въпреки безумието на Фердинанд, Русия създаде и първите условия за свободно развитие на България след 1989г. А българите стигнахме дъното в неблагодарността си и де факто водим агресивна политика срещу най-близката до нас велика сила.

284

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Руската шлака трябваше отдавна да бъде изритана от България, шибанялските им паметници - съборени, а езикът им - забранен за употреба. Червените потници от българо-съветските дружества арестувани и разследвани за държавна измяна.