153

Анонимен

преди 1 година

Вчера казаха, че в Германия инфлацията се е кротнала на около 7%, а при нас е над 15%.Двойна инфлация ни донесоха тези меринджеи

152

Анонимен

преди 1 година

Кирето се появи в най лошото време на най лошото място. изпускайки волана. ни. заби. заедно с. Полша. в. САЩ заради която американеца вероятно ще избие управляващите си..............ашколсун на римското емирство Ватикана................Исляма Арабски владеел всичко от Сицилия до предградията на Рим а лошият Норман насилствено там ги Християнизират тавиновен бил Руския Цар Николай Първи или Втори .....Умници Южни Вятърчета ***

151

Анонимен

преди 1 година

Държавата приключи. Това беше. Като напуснат руснаците, ще ви бомбардират столицата и големите градове, и край. Бягайте по села и паланки и се спасявайте от атомните бомби. Колкото по-далече сте от големите градове, толкова по-голям шанс имате да оцелеете.

150

Анонимен

преди 1 година

ПП не са направили абсолютно нищо за 6 месеца - тотален колапс на държавата, най-високата инфлация в Европа, колабираща икономика. За да останат на власт и да прикрият абсолютната си некадърност, те компенсират това с някаква бясна русофобия, от която негативите ще поемат обикновените хора, а България ще навлезе в дългова спирала. Ако някой не разбира това е мaлoyмен.

149

Иван

преди 1 година

Господин радеФ вашите господари са бесни че България не им играе по свирката.Приемете че сме страна в ЕС и НАТО не още руска колония.И спрете с това мрънкане към всички.

148

Анонимен

преди 1 година

Само възраждане всички други са пълни сеяндури.

147

Анонимен

преди 1 година

Спирайте пак коментарите, че троловете на кирчовците нямат спирка. Какво ме интересува за кой щели да гласуват. Гласувайте за който си искате, важното е , че в момента сте на власт сам защото сте в коалиция с БКП. Те ви казаха сменете Тагарев, защото не го искаме за военен министър и вие го сменихте. Вчера сутринта Корнела ви каза, махайте Кирчо и пак слушкате.

146

реалист

преди 1 година

кирчо / асенчо после асенчо / кирчо , също както путин / медведев после медведев / путин не чакайте нищо ново

145

П.К.

преди 1 година

Голямата "промяна" на тия от п.п.-тата настъпи. - Преоблякал се Илия, пак в тия??? На какво чудо се надяват? Дали има останал българин, който не се е "възхищавал" на тяхната не-кадърност, на тяхното пословично сла-гачество и унизително кози-руване? И всичко това в УЩЪРБ, ВЪВ ВРЕДА НА БЪЛГАРИЯ И НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС...

144

Боб

преди 1 година

Има ли някаква разлика между Киро и Асен ( освен в сексуалната им ориентазия)?

143

Анонимен

преди 1 година

Руските *** толкова са избеснели, че вече не уцелват клавишите, докато пишат.... Палажението е - чемодан, вокзал, Моск....ъъъ..... Новокузнетск. Забравих, че не са столичани там.

142

Анонимен

преди 1 година

Копаем дъното. Този не беше ли казал от трубуната на парламента Да го ..... бедните

141

Анонимен

преди 1 година

ПП първа сила!Ще гласувам за тях,защото ми харесват!И Бойко ги хареса,че изгониха руските спирачки на развитието на България!

140

Боб

преди 1 година

САЩ си търси нова източноевропейска държава и биологични ресурси да подклажда огъня на войната..Добре че, засега руската омраза най силна в Литва.. Нас нациската идиология не и могла да ни накара да мразим евреите и натовската идиология не ни накара да мразим руснаците..Хаха

139

Анонимен

преди 1 година

Мога да се обзаложа за голяма сума, че ако ПП участват самостоятелно на следващите избори, няма да прескочат 4%.

138

Ей джендър

преди 1 година

До 149,истината трудно ще я заглушите.

137

Факт

преди 1 година

След тези бели който направи ПП на България през последните дни,трудно ще има подкрепа вече за тях.

136

!!!

преди 1 година

Докладвайте като фалшиви новини или реч на омразата постовете на троловете на Копейкин във ФБ и се наслаждавайте как един след друг пропагаднтите им канали биват заглушавани!

135

анонимен

преди 1 година

Ха дано ама надали.

134

Анонимен

преди 1 година

Захари Стоянов, Ботев и Левски са извърнали очи настрани от срам.