104

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 118 "и около 600 подводници по океаните." Другарю, събуди се, събуди се.

103

Абе ..

преди 1 година

... дрОгаре, защо Мутрофанова излъга, че ще закриват пасольството? Да не би да се надява Фатмо Зеления чорап да върне 70те разбойници?

102

ДО 109

преди 1 година

ВНИМАВАЙ С АЛКОХОЛА, ПРЕДИЗВИКВА ВИДЕНИЯ !!!

101

БАЙ ГАНЬО

преди 1 година

ОТ БОЛНАТА ГЛАВА, ЧЕ НА ЗДРАВАТА !!! НИЕ ОЩЕ СЕ ОРИГВАМЕ НА ПРОЛЕТАРСКА ДИКТАТУРА !!!

100

Анонимен

преди 1 година

Преди малко заклах семейство русофоби ! Поздравете ме и правете като мен !

99

Болшая непобедимая

преди 1 година

Лъжец! Прочети - Русия против независима българска църква; граф Игнатиев и убийството на Левски; Захари Стоянов отровен от руски агенти в Белград на път за Париж.

98

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

"москва" потъна, кремъл фалира, ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 102 Държава наглосаксония няма, но има Русия, която от "обич" ни граби и мачка както и турците не са ни грабили и мачкали.

96

Анонимен

преди 1 година

наглосаксония винаги ни е мразила ,но нашите за тях се лепят ! Българина е мазохист !

95

Анонимен

преди 1 година

До Дановски Когато тоя на снимката и неговите слуги Лавров, Песков, и Захарова започнат да кввиичат, че "запада" не "иска да преговаря", ще се събудиш от будните фантазии, които те тресат. Предшествениците ви гледаха с отворена уста, когато СССР се разпадна. И вас ви чака същото.

94

Дановски

преди 1 година

Автокорекция: През изминалата седмица руският президент Владимир Путин беше зает с решаването на архиважната задача по намаляване на силата на руската рубла.

93

Дановски

преди 1 година

Определено изминалата седмица не беше лека за руския президент Владимир Путин. Колективният запад нанесе мощен санкционен удар и руската икономика изпитва огромни трудности да се справи с количествата парични средства, които я заливат. Заливат я, защото тя има едно главно и основно преимущество пред колективнозападната - руската икономика е материална. През изминалата седмица руският президент Владимир Путин е зает с решаването на архиважната задача по намаляване на силата на руската рубла.

92

Анонимен

преди 1 година

Болшевишката пропаганда разсипва мозъците на npocтoлюдието! Обикновения npoc сибироид няма реална представа колко по уредена и демократична е укРАЙна! Снандарт който постигнаха за кратко време след излизане от СССР!

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 94 "Вова, че то тези кога са били честни. Никога. Пиявици смучещи от цял свят" Я погледни картата на света, виж "тези" какви и къде са, и виж "жертвата" Русия каква е и къде е. Буди смях наглостта на русНАЦИте и техните слуги да сочат с пръст колониалното МИНАЛО на Запада, докато Русия не само, че е станала най-голямата страна със СЪЩИТЕ методи, но и ПРОДЪЛЖАВА да прави същото, включително, със същите методи отпреди 3 века.

90

Анонимен

преди 1 година

Като започне да губи всички ще го изоставят

89

Анонимен

преди 1 година

ФИНЛАНДИЯ ПОПАДА В СЪВЕТСКАТА ЗОНА НА ВЛИЯНИЕ И СЛЕД ВОЙНАТА 1944Г СССР ЗАГРАБВА КАРЕЛИЯ И ГРАД ВИБОРГ И СЕГА СЕ ПИТАМ ДАЛИ ТОЗИ ГРАД БИ ИЗГЛЕЖДАЛ ЕТО ТАКА АКО РУСИЯ НЕ БЕШЕ ГО АНЕКСИРАЛА- РАЗГЛЕДАЙТЕ ГО И ПОМИСЛЕТЕ

88

Анонимен

преди 1 година

Вова, че то тези кога са били честни. Никога. Пиявици смучещи от цял свят, те са "висша" раса, цял живот си внасят ратаи от цял свят, за да не работят те. От мързеливци, какво да очакваш?

87

Анонимен

преди 1 година

Англия и Франция са най-големите противняци.

86

Анонимен

преди 1 година

Aми те са такива лъжливи англосаксите, не им се връзвай друг път. Ние колко пъти им ядем попарата, в исторически план, сега Макрон пак ни хързулна, внесъл е промени в плана за Македония. На тях, не може да им се вярва.

85

Болшая непобедимая

преди 1 година

Лъжец.В цялата си история Русия е била против България. Прочети какво са писали Раковски, Ботев, Левски, Захари Стоянов дори комуниста Васил Коларов и Димитър Благоев за руската политика срещу България.