204

Анонимен

преди 1 година

Расийка ще се разпадне на щати без никакво значение как завършва войната. Запада пак спечели. О чудо!!!

203

Анонимен

преди 1 година

На Пyтлио вече му дялкат мрамора. Само датата не е ясна.

202

тото

преди 1 година

запада съществува понеже фино лъже но война с мощна ядрена сила като русия ще е краят за света или сама за нас шушумигите от источният блок цената ще е висока.

201

Анонимен

преди 1 година

Мръсен плъх! Безочие и наглост- с какво се отличава този *** от предците си?

200

ИТН

преди 1 година

Тоя лилипутин ако беше нормален човек до сега да се е преселил на оня свят. Стотици хиляди погубени животи както на руснаци така и на украинци и той си живурка спокойно. Браво на него, браво на заблудените от него сънародници, че са се заблудили до такава степен, че да го величаят.

199

бг

преди 1 година

Русия е печелела винаги когато е била съюзник със Америка.През ПСВ Русия капитулира , но намесата на американците в края на войната води до разграм на германия и нарежда русия межд победителите въпреки че там вече на власт са болшевиките.Подобно става през ВСВ където без америка СССР отдавна щеше да изчава немски като първи език в училище.Сега ясно ли е защо вече е загубила както стана при финландсаката война авганистан и пр.

198

Анонимен

преди 1 година

Путин още не може да вдене, че в перспектива е загубил, рф ще се разпадне, както и да свърши войната, той няма полезни ходове след това. Ама кагебист и осъзнаване са доста различни.

197

фактите говорят

преди 1 година

Путин ще загуби войната със запада.На времето СССР загуби Студената война от НАТО и се разпадна на парчета...

196

хахахахахахаах

преди 1 година

тошеееее, изгонването е начало на освобождението ни, харчи си 4000 сребърникааааа.

195

Анонимен

преди 1 година

Украинската врътка е велико, че ви я врътна Байдън след като ви метна в *** по същия начин в Югославия, този път старецът е 80 годишен.

194

Анонимен

преди 1 година

Западът за 30 г. ви изигра многократно като Югославската врътка ви я на врътна 2 пъти.

193

Анонимен

преди 1 година

В крайна сметка Нато е създадено за отбрана на Европа от Русия.Това надделя и в последния документ на Нато.Вярно е,че имаше идея да не се разширява,но тогава Сащ вярваха,че Русия няма да стане велика сила отново.

192

Алооо

преди 1 година

На руснак,русофил и комунист никога не трябва да се вярва.Те са генетично програмирани от ранно детсво да лъжат и крадат.

191

тя

преди 1 година

Вярвам единствено и само на Путин , другите са отвартителни и мазни ултра милионери и искат да завладеят ресурсите на Русия !

190

юлиян

преди 1 година

До Бай ви к...;Русия има опит в такива дейности-вкарване в правия път.Много победи,много войни е спечелила и неведнъж се е справяла с такива следвоенни ситуации.И тоя път няма да е по-различно.Тоя път даже ще бъде по-лесно.Сигурно е едно.Неонацистките прояви и настроения в Украйна ще бъдат пресечени веднъж и завинаги.Украйна ,ако продължи да съществува ще бъде една беззъба, никого не плашеща държавица.

189

тя

преди 1 година

Англосаксонци - от тях нищо добро за народите не може да има !Това се дижда днес , а и историята го е доказала !Пуснаха атомни бомби над мирни яповски градове , бомбандираха ,абсолюнво вевужво български градове и същите тия имат думата да обвиняват други в престъпление към човемеството !

188

Москва потъна

преди 1 година

А кой лъга че е "учение" а после "военна операция" а то чиста военна касапница. *** долен! Крадеца вика дръжте крадеца.

187

Украинка

преди 1 година

Русия атакува само военни обекти, май не вие ясно, няма что да пишете за болници,училища и др. Това е работа на Зеления човек, но ние не сме глупави четеме и друга информация, гледаме и друга телевизия. Стига тази пропаганда в защита на Украйна, дайте и друга страна. Срамувам се, че съм украинка. 1

186

American,t help

преди 1 година

Зимата иде! Ще се топлим на евтини обещания за американски газ на амероикански ***.

185

Бай ви к...

преди 1 година

Завзето до момента трябва да се защитава..Путин трябва да спре да полската граница...ако иска успех....Укрите ке пускат АЙНЗАЦ групите(диверсия,терористични актове,изненадващи нападения...ужас.....времето работи за Укрите....колкото и странно да звучи...Хитлер и той е напредвал първоначално.....