67

123

преди 1 година

Не знам кой е решил , че Митрофанова става за дипломат. Едно от основните задължения на дипломата е да подържа добрите отношения с приемащата страна. Тая женица я намрази цяла България, а сега даже ни изкара виновни, че ТЯ ще поиска от Москва да закрие посолството си в България. Овен това в интервято по БНТ призна че в посолството е пълно с шпиони, просто уточни, че са по малко от 70. Трябвало е да и кажат преди да дойте тук, че не сме 16та република на СССР и не може да нарежда на правителствот

66

Анонимен

преди 1 година

Боби прави разлика между руската федерация с народа й, и с олигарсите, тези в Кремъл и т.н. едни нямат канализация, други са с яхти и милиярди.

65

до 63

преди 1 година

Това работи, егати кефа, благодарско!

64

Илия

преди 1 година

До Анонимен ЕЕЕЕй номер 61, трябва ли да се радвам че Лукоил най после е платил данък за първи път от 7 милиона. Знаеш ли че на руските тарикати-крадци то са джобните за месец, може и за по малко. Да се махат. Живота ми мина с целувки по техните вождове. Комунистите ни докараха до това . Засрамете се . Нямате ли достоинство. Аз не съм искал Руски АЕЦ, ГАЗ, ПЕТРОЛ..., А Р.Овч., Р. Петков, ***, Копейкин, Сидеров ми пробутват и АЕЦ БЕЛЕНЕ. Милиарди откраднаха и там. Айде.....

63

Анонимен

преди 1 година

За Русия сме враг. Крайно време е 20-те процента от населението с всяка година стопяващи се русофили най-накрая да го проумеят. От 1945-та даже от по-рано до сега руския посланник в България демонстративно не е проговарял български език.

62

Анонимен

преди 1 година

Закривайте, някой ден ще се открие ново руско посолство, не губернаторско и не колониално! С реципрочен състав!

61

!!!

преди 1 година

Докладвайте като фалшиви новини или реч на омразата постовете на троловете на Копейкин във ФБ и се наслаждавайте как един след друг пропагаднтите им канали биват заглушавани!

60

Анонимен

преди 1 година

Не се радвайте, че ще затварят. Едва ли ще затварят, толкова пара са пръснали по копейки, да отглеждат партии, политици, всичко на вятъра ли да отиде, а и избори наближават

59

Анонимен

преди 1 година

До не идва 55 Не е много сигурно Обноови си инфото ------------- "Рафинерията "ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас", която от години излиза на загуба и не плаща данъци на българската държава, е излязла на печалба през 2021 г. Според подадения финансов отчет за годината дружеството е на печалба от 75,2 млн. лв. и ще плати данъци върху тях в размер на 7 млн. лв"

58

Не ми се обяснявай!

преди 1 година

Чемадан,вакзал и Сибир!Путин ще пита къде са рублите?

57

Анонимен

преди 1 година

Хората са и дошли с камери на крак в посолството, вземат и интервю по националната телевизия, да чуем и нейната версия каква е - тя няма здравейте, няма добърден. Влиза направо с някакъв назидателно-обиден тон и почва да ни се кара пред камерата. Освен това демонстративно 1 дума на български не казва. От колко години е живее в България? Демонстративно говори единствено на руски говори. За каква се има тази? Я у лево!

56

sofeto

преди 1 година

Руското грухтящо озобщо няма да ми липсва дори ще го заобичам ако напусне териториятаБГ, ама завинаги!

55

Анонимен

преди 1 година

Цирка ще е наесен. Като не се направи профилактиката на АЕЦ нашите партньори от запад първи ще докарат експерти да докажат че централата вече е ненадеждна и трябва да се спре. Е тогава ще е цирка. Сега се радвайте, не доносчета.

54

Анонимен

преди 1 година

Хайде, че вече нямам търпение да гледам цирка, който ще се разиграе след всички последващи последствия.

53

не идва

преди 1 година

От Лукойл не влиза нищо в бюджета на България.Тея работят на ишлеме с швейцарска компания под руски контрол.Внесеният данък печалба от дейноста в България е = 0.Затова в Румъния смениха отдавна закона и тамошния лукой си внася данък печалба в Румъния.У нас съветск0-българските балалайки не смеят да направят нищо, за да не разсърдят Големия крадлив брат.

52

Анонимен

преди 1 година

Това е новият експеримент. Първият беше с плащането, или по-точно неплащането на газа. Сега ЕС гледат какво ще се случи, ако изгонят руските дипломати. Ние сме опитните мишки. Не мисля, че Русия ще се церемони много с нас. Не само дипломатическите отношения ще бъдат прекъснати, но и всякакви търговски взаимоотношения. Ха познайте колко ще струва бензина, ако изобщо го има. А на ядреното гориво за АЕЦ-а да не говорим. От друга страна една национална катастрофа ще има много прочистващ ефект.

51

ха ха

преди 1 година

Да облича униформата и на фронта да я праща путин

50

Анонимен

преди 1 година

Аз съм +за+! Нека руснаците ни поставят на мястото ни. Всяка жаба да си научи гьола. Ако скъсаме дипломатическите си отношения, ще бъдем единствените от т.нар. западен "цивилизован" свят и съответно идеалната мишена. Сами се врем между шамарите и си просим. Заслужаваме да получим хубав и добре запомнящ се урок от Русия.

49

Гледайте и интервюто

преди 1 година

Гледах и интервюто на тази по БНТ. Една дума на български не каза. Всичко на руски говори. Американската Посланничка е научила Български. Хайде не е нужно цялото интервю но Митрофанова поне колкото да поздрави можеше на български. Освен това е нагла. "Оплаках се на Москва" - *** оплачи се и на арменския поп. Също призна за шпионажа: "Ако имате доказателства покажете ги, но 70 души??" Т.е. каза шпионираме ви но не чак с всичките 70 човека. Тази лелка не е нито дипломатична нито посланник!

48

sdsadsa

преди 1 година

*** тя не била питала, преди да плямпа...сега ще оди да пита...