107

бг

преди 1 година

а дано ама надали и какво ще правят четирихилдниците без паричките от мама митрофана

106

Анонимен-2

преди 1 година

До АнонименХайде сега да не говорим за това кой кого е освободил или завладял. Те си гледаха техните интереси и разпарчетосаха Българиия.

105

Анонимен

преди 1 година

Русия е била винаги против българските интереси!ЗА ОБЕСВАНЕТО НА ЛЕВСКИ Е ДАДЕНО СЪГЛАСИЕ ОТ РУСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ! ЗАЩО?ЗАЩОТО НЕ Е БИЛ РУСКОПОКЛОННИК!ЗАЩО БОТЕВ НЕ Е ЗАВЪРШИЛ ОБРАЗОВАНИЕТО СИ В РУСИЯ? НЯМА ДА ПОЛУЧИМ ОТГОВОР ОТ РУСКИТЕ КРЕПОСТНИ НАМИРАЩИ СЕ В БАН! ЗАЩО УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ БЯХА СЪВЕТСКО ИЗДАНИЕ!ИМАМ В ПРЕДВИД ИЗОПАЧЕНА ИСТОРИЯ С НАДПИС ОБИЧ КЪМ РУСИЯ!

104

Анонимен

преди 1 година

Да се маха този руски травестит

103

Ердоган

преди 1 година

Чакам българските *** да си скъсат всички връзки с Русия, да видят как ще ги завладеем отново.

102

Грозната истина

преди 1 година

До за България. 1. Комунизма в България не е наложен малко кофти а много кофти. Убийства, грабежи и тотален хаос. 2. Сега сме вВ пъти по добре от която и да година от онова време. 3. Българина наистина си е обичал нивата, но комунистите му я взеха и го пратиха в ТКЗС да копа за жълти стотинки.

101

За България

преди 1 година

Доста е необразовано младото поколение...никакви познания по история, много слабо разбиране на политиката! Може и да е малко кофти начина по който е наложен комунизма, ама България е била най- добре през този си период! Да си копае нивата му трябва на българина, просто няма смисъл да се пъне повече! Поне руснака го разбира това и ще ти сипе водка, от американците друго освен да ни продадат.....какво чакаме от тях? За нетфликс и инстата ли да се продам?

100

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме, че СССР помогна много на България! Конницата на императора ни освободи! Българите сме изключително прооост народ!

99

Да видим

преди 1 година

Ще закрият ли наистина

98

Анонимен

преди 1 година

Ами България поддържа дипломатически отношения с руската империя официално от 1156 г. с прекъсвания и отново от 1882 г.

97

42

преди 1 година

До 91Коя история, преиначаваш, бе невежа.Русия оставя армия в България 2 г. след 1878г.,докато започнем да създаваме собствена. Сърбите ни нападнаха, защото Австро-Унгария е настоявала България да не се разширява, а сърбите тогава сляпо са я слушали, а не Русия. Причината и за исканата от Русия голяма Санстефанска България е същата, руснаците са разчитали и при Освобождението, че ние българите единствено ще им бъдем лоялни на Балканите.Франция насъска Румъния през 1913г.

96

Радослав

преди 1 година

До 321: в Русия в момента е по лесно да намериш оригинално издание на Моята Борба отколкото горивен филтър за БМВ 2020 година. Русия може да има ресурс, но няма техническите знания за да си произвежда сама части за колите които купи с парите от продажба на ресурси. Умряха вече нациските учени които създадоха Калашника и ракетата с която излетя Юри Гагарин, няма вече достъп до европейски интелект, останаха само чукчетата и диваците от необятната азиатка степ.

95

Радослав

преди 1 година

До 321: защото реши да дава пример за това как Русия се справя без Европа и подкара европейска кола докато все още има достъп до части за нея. В Русия в момента да имаш западна кола е ужас. Части няма или се намират на черният пазар, ако си оставиш колата на улицата ще ти откраднат частите за да може после да ги продадат и е почти 99% шанса частите които купуваш да са откраднати от твоя автомобил. Ех соц, ех мечта, за празни щандове и незаконна търговия.

94

321

преди 1 година

Митрофанова що кара загниващо BMW.

93

Бобо

преди 1 година

На никой не му дреме за РФ. Освен на другарите Нинова и Радев.

92

Радослав

преди 1 година

До 321: няма да си позволи лукса защото знае, че се намира в свободна държава, а нашият руски шпионин живее с усещането, че се намира в поробена страна. Ето там е разликата и затова нашата скача, а в другите страни се изнасят като бити кучета.

91

321

преди 1 година

До Радослав. Прав сте, но аз имах предвид цирка от страна на Митрованова. Това, че Чехия е свободна страна едва ли ще попречи на местния руски дипломат (шпионин) да се държи нагло, те просто така си се държат.

90

Радослав

преди 1 година

До 321: не защото Чехия още по време на СССР се бори за национално освобождение от съветското робство и когато най накрая империята на злото се срина си проведоха лустрация и затова дръпнаха напред. А в България все още членове на БКП се подвизават в парламента, затова Чехия е свободна страна, а ние още се мъчим да скъсаме с робските си вериги.

89

321

преди 1 година

Току що и Чехия обяви, че гони 70 руски шпиони, а да видам там същия цирк ли ще е .

88

Анонимен

преди 1 година

закривайте марш в сибир да броите медведи о..рки