12

Анонимен

преди 1 година

Имам далечен роднина строител. От имот.беге разбрах, че продава жилище в незавършена още негова сграда, през брокер. Свързах се директно с него и о изненада - поиска ми повече отколкото е цената в имот.беге през брокера! Питам го - що така и той най-нагло ми обяснява, че обявата била стара, от преди месец, а за това време вече сградата имала покрив. 2000 евро на квадрат, ако щеш.

11

Коментарите

преди 1 година

са на експерти велики на 3-4 фотки или парцуци и са те великите.....щот като погледнат живота от истинската страна им е гадно на квадрат.

10

Аз промяната

преди 1 година

Цените се вдигат от прекупвачи още на зелено се изкупуват от определени хора и след това тези ги препродават на тройни цени това е ОСВЕН това не се пишат и реалните пазарни цени и така тук цените растат неимоверно ЕДНИ И същи играят и стават милионери

9

Анонимен

преди 1 година

Днес жената вика - ходих *** църква и свещите вече станали по 80ст. И по няколко лева ще станат тая зима, особено след като тока спре поради невъзможност на системата да поеме натоварването. Иначе голяма дилема ги тресе бъдещите куповачи на жилища - дали да купят с ТЕЦ или с Газ. Пародия пълна.

8

Анонимен

преди 1 година

няма нужда русия да ни обявява война. При мизерията която се задава тази зима и некадърните ни политици, гражданската война е гарантирана!

7

Анонимен

преди 1 година

Купивайте, купувайте, докато на другаря Пyтин не му е хрумнало, да ни обяви война. Няма лошо, нали ЕС и HАТO ни подкрепят, точно както подкрепят Украйна с пуканки.

6

РЕАЛИСТ

преди 1 година

Кой купил...купил !

5

123

преди 1 година

Най-голямата пародия на държава... Всеки БГ "бизнесмен" яко надува спекулативно цените, щото е свикнал да работи на 1000 % печалба и за една година да стане минимум милионер. А заплатите не помръдват.... Като си добавят на 100% повишените разходи, защо не повишават заплатите???? Поради тази причина сме най-изпадналите беднюги у ЕС. Продават на западноевропейски цени, без почти никакви разходи за труд и т.н...

4

Анонимен

преди 1 година

тази страна върви на зле. Което ще рече че всеки с малко повече акъл и здраве ще я напусне следващите няколко години. На кого ще ги продавате тези имоти?

3

123

преди 1 година

Дефицит на имоти, у БГ??? Вие шегивате ли се????Дето всеки втори "бизнесмен" строи като за последно.... Очаквам вече да започнат и строежи върху строежите. Алчност и селяния....

2

Балонест

преди 1 година

От кога чакам имотна статия да си коментираме лъжите на брокери и строители. Не, не материалите са проблема, защото желязото падна доста. Проблема са балонните безбожно високи цени, наситения пазар, невъзможността на хората да плащат такива кредити и предстоящото вдигане на лихвите. Балона се спука. Вече има коментари в мрежата на некоректни строителни фирми, вървящи към фалит!

1

Анонимен

преди 1 година

Да си живеят строителите в новите си жилища! На обикновения българин, за 2 години не му вдигнаха заплатата двойно, за разлика от обикновения пенсионер. Да си продават жилищата на пенсионерите, кво му е на дядо на 75, ще вземе една 30 годишна ипотека и на ила-няма 105 ще я е върнал, пък до тогава може и хилядарки пенсия да получава, с този темп.