266

БГ е GG

преди 1 година

Исторически погледнато, страната ни винаги е била на страната на губещите във войните от последните 2 века. :) Сега май пак сме от грешната страна на х о я. Честито. Купете си въглища и дърва докато все още има.

265

Копейкин

преди 1 година

А ся от къде ще взимам опорки и получавам копейки?

264

Резидент разединител

преди 1 година

Жалкото е че това се случва без да знаят коалиционните партньори. И тук вече се излагаме защото правителството ни не знае какво да прави. С това се излагаме после има да обясняваме, че видиш ли той бил луд ама не сме го разбрали. Президента, Прокопиев, Бобокови, Божков и всякакви други имащи пръст в това Кирчо да е премиер да поемат отговорност. Затова случайни хора в парламента не може да има, а за последните 15 години има все повече такива даже и премиери стават

263

Митрофанке

преди 1 година

После,да не плачеш,че са те пратили в Монголия !

262

Анонимен

преди 1 година

Сградата на руското посолство може да стане паметник на новото начало на Европейска България.

261

Боб

преди 1 година

Да го закриват. Сградата временно може да се ползва център за настаняване на украински бежанци.. След това детски център примерно..

260

GAME OVER

преди 1 година

Айдее наиграха се нашите политици

259

Анонимен

преди 1 година

Киро се разпорежда, коалицията нищо незнае, Радев се ослушва, ние си имаме работа и резервирани почивки, НС се изпокараха, цените растът. Ко прайме А? Ако се намалят цените и живота стане по хубав изгонете всички! Да, ама НЕ!! Отвличате ни вниманието с глупости!!

258

Анонимен

преди 1 година

Joe, виж как се развива курса на рублата и как на долара. Може да ти влезе нещо в празната тиква и да ти светне кой фалира, кой просперира... Страх ме е да мисля какво ни чака нас, живеещите в ануса на САЩ, самите САЩ и техните сателити в рамките на 2 години от тук нататък. Чака ни дебело яко дърво! Само гледай как световния грабител и сатрап САЩ два месеца нямат детска храна и там мураха бебета, та им дадоха подарък от Германия. Какво още ще стане с тях е цяло чудо...

257

Vai

преди 1 година

Поредната простотия на Киро Мулето,след газа и високите цените,това е върха на дебилщината му.Лошото е,че ще вкарат нормалните хора в някоя беля с тия постоянни издънки.По бързо да заминава,на никой не е нужен в България

256

Миии

преди 1 година

Киро ни натиска за война с Русия!!! Магьосник е!

255

Обективно

преди 1 година

Следващата стъпка е обявяване на война! НАТО не иска нормални отношения с Русия в страните от Източния блок! Подготвяйте се за Украйна 2!!!

254

Joe

преди 1 година

Копейкин фалира!

253

Ристо

преди 1 година

Марш оттук матрофанова, няма да липсваш на никой нормален българин. Аз, ако съм на местото на киро ще експулсирам всички руски граждани пребиваващи в България и ще конфискувам всички имоти, собственост на руснаци или руски фирми!!! Те са тук само и единствено да шпионират и да вредят на България!!!

252

Бат Боци

преди 1 година

Не виждам проблем да го закрият.

251

Анонимен

преди 1 година

Няма посолство в света, в което поне половината служители да не са шпиони. Точно такова е положението и с нашето посолство в Русия. В американското посолство в София, което незаконно е построено на забранено за строителство място, е ситуиран центърът на ЦРУ за управление на шпионските им мрежи в цяла югоизточна Европа. Чудно защо принципния Киро още не го е закрил?!?

250

Киро вожда

преди 1 година

Аааа,тая взе да нахалства нещо!Ще пусна един взвод Римляни с каруци да я укротят.

249

Кузма Петров Водкин

преди 1 година

Бабушка Митрофанова остана без работа.

248

Истукан

преди 1 година

Ето до къде ви докара спасителят Кирил Петков, който иска да се върне пак на власт в рамките на този или следващ парламент. Промяната ще ви излезе през носа.

247

Анонимен

преди 1 година

271 Много си умен, потресен съм от прозорливостта ти - кой имал бъдеще, кой не... Няма как почитателите на Байдън да нямат прекрасно бъдеще, а виж останалите нямат. Обаче нещо не е така май - САЩ са в криза, Германия в криза, Франция в криза, дори предания и нежен мазньо Кирето заедно с България са в криза, както и всички останали дребни пудели и пионки на САЩ са в криза. Не ми се ще да прогнозирам, не съм Ванга, но си струва да се замисли човек.