226

Анонимен

преди 1 година

До 246на 8 септемвир 1944 г. пак сме прекъснали диполамитечски отношения с Русия. Ден по-късно руската армия е нахлула в нас.))))))) Лъжа,не Ние, а СССР къса дипломатическите отношения на 5 септември за почти 1 год.

225

aZ-ът

преди 1 година

Кирчо се направи на мъжленце - искаше да на*бе слона. Отзад. Да ама за това Кирчо, се иска г*лям и здрав п*нис моето момче. Все пак за слон говорим. Вместо това - една ЖЕНА, една тетка, си вдигна полата и извади един истински голем ky* и ти го наб.. от раз. Направо те разцепи. В рамките на 24 часа, една жена, един посланик - разби цялата ви дипломация на пух и прах. Показа на всички колко струвате. Направи ви на 2 стинки. Силни-вилни, накрая й се молят. Смях в залата. ЛибераЗи, пфуууу....

224

Анонимен

преди 1 година

Мислех си че от Баце няма по-тьп. Баце обаче подари кученце на Путин, а канадчето не направи и наполовината на това. Сериозно Киро, *** бавно!!!

223

Анонимен

преди 1 година

Никакви отстъпки на руската пeдерация.

222

Анонимен

преди 1 година

До 237Слава на Вовката Путин !!!!Нашият православен брат !!))))))Православният ти брат, държи още езическата мумия на Ленин на Червеният площад, за която тогавашният патриарх Тихон определя като срам и позор за Русия.

221

Анонимен

преди 1 година

Много ми харесва аутсайдер като РФ да дава ултиматуми. От цялата работа ще пострадат русофилите, ще им закрият хранилката.

220

aZ-ът

преди 1 година

Киро ... см*шен си !

219

Анонимен

преди 1 година

Това означава скъсване на дипломатическите отношения,нещо което не се е случвало да по време на втората световна война когато СССР е имал посолство във България!

218

QПейкин

преди 1 година

Всеки, който е против моята родина Америка ще бъде съден, тричaн и пратен в Белене, чрез моето абсолютно мнозинство от 121 Вгъзрожденски депутати!

217

IM-дртiйУАЙТBoY!

преди 1 година

До Анонимен... Забравяш умишлено жестокия ФАКт, че г-ца КАБАЕВА била през месец април на официално работно посещение в Маскве-река и като леко фино позакръглена, т.е. била ОБРЕМЕНЕНА со нова рожба, но НЕ от любимия й дърт хокеен Къ-Ге-Би-Ст - ПYTiHК.0.В и съответно оня източен каубой като научил тази хубава новинка, рипнал веднага и от яд и безсилие и завист взел та нападнал съседната нам южняшка+казашка U-КРАЙ-HA - ето го и казус бели /май че така се казваше/.

216

aZ-ът

преди 1 година

Аз пак ще попитам - либераЗите, като бяхме толкова силни, като сте все ястр*бенца - защо й се молите на Митрофанова да "отегли нотата до Външно"? Нали това беше идеята, да си вземали чукалата, чамадан, вокзал и т.н... Нали искахме да се махат? Да не се месили? Ами те хората изпълняват това, което ги помолихте ? Затварят посолството, скъсват всякакви отношеня с вас. ще си говорите през трети страни? Та пак питам - ЩО ИМ СЕ МОЛИТЕ ДА ОСТАНАТ? ЩО ИМ ОБЯСНЯВАТЕ КОЛКО СА ВИ ВАЖНИ ?

215

profetey

преди 1 година

Един виц отпреди 2 месеца: питат Путин какво ще се прави спрямо санкциите. Той отговаря: Ще чакаме. Питат го: Какво ще чакате?. А Путин: Зимата.

214

aZ-ът

преди 1 година

В детството ми си разказвахме виц - за комара, който искал да еб.. слона. Няма да го разказвам, защото е брадясал виц, а и не ми се пише толкова. А и не мисля, че има значение. Това, което е от значение е, че като видя Кирчо се сещам за този виц. Що ли?

213

Анонимен

преди 1 година

на 8 септемвир 1944 г. пак сме прекъснали диполамитечски отношения с Русия. Ден по-късно руската армия е нахлула в нас.

212

София

преди 1 година

До 233: Какво освобождение, бе? Някой с нещо да те е вързал? Да ти е забранил? Да те е задължил с нещо? Това градската либерастка групичка врякаща постоянно за злетаците от ДБ или ПП, платени протестърчета наречени със сладкото "умните и красивите" сте отчайващо зле що се отнася до разбирането ви за основни понятия за живота и света.

211

Анонимен

преди 1 година

И сега? руските десантни кораби ще нахлуят през Варна и Бургас с танковете. мислите че НАТО ще ни спаси. че на Байдън му пука за 6милионна България и ще рискува ядрена война, когато не рискува заради 60 милионна Украйна? наивници

210

Анонимен

преди 1 година

Киро Канадеца обесен, главата му на кол пред посолството. Национален предател.

209

QПейкин

преди 1 година

Ние от *** искаме пълно мнозинство, за да тричaме националният предател Путин, задето не се противопостави на разширяването на НАТО в лицето на Финландия и Швеция! Този човек е вреден за руският народ, в частност икономиката и армията на Русия! Руснаци, разчитаме на вашият вот, за да вземем пълно мнозинство и да влезем 121 Вгъзрождeнски депутати, за да съдим и тричамe Путин. Трябва да асвободим Русия от шoрoшоидните жeндъри агенти на ЦРУ Путин, Лавров, Шойгу, Песков! Слава Ахмака !

208

aZ-ът

преди 1 година

Значи... излизаме и тежко-тежко заявяваме "посочихме вратата на сем'се руснака". Психо-десното, умно-красивото и прочие либераЗ изпада в екстаз. Подмокря прашките. Така. Дотук добре. После посланника казва - " съм ви м*йката, направо затварям посолството, аз нямам персонал". И нашите почват й се молят - да си отеглила била "нотата". За тази ситуация мъдрия бг народ има поговорка - тръгнаха кар аслани, върнаха се н*срани. Сега май вече не сме ястреби Кирчо, а? ***. Кл*ун. К*рикатура.

207

IM-дртiйУАЙТBoY!

преди 1 година

Сега на мен като независим неутрален и обективно гледащ на нещата гражданин на своята Родина не ми остава нищо друго, освен да си разплета чорапчето, щото нема повече да видя г-жа ти МитроТАНКова на живо по ТВ и ще почна да страдам, ще почне сърдцето ми да плаче, да се свива голо като *** и ще се чувствам дълбоко потресен и нещастен поради туй лошо стечение на обстоятелствата, че нема да мога да видя ОТНОВО любимия й жест со тропането на дебелото Й юмруче по малката масичка в посолството й тук