46

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че почти всички войни по света след ВСВ са започнати от САЩ. САЩ са основната заплаха за света.

45

Анонимен

преди 1 година

Евала на Китай, аре баста Нато. Що цял свят, трябва да се съобразява с тях?Кои са те, да определят, кой как да си живее? Баста, светът е вече двуполюсен. Не могат да го приемат.

44

Анонимен

преди 1 година

Истината е една. Че без САЩ света ще потъне в тежък комунизъм и азиатизъм. Основно чрез препарати и диктатура. Въпреки че от 20г се прокарва тезата, колко са лоши САЩ.... истината че САЩ е най хубавото нещо за сега. Дори и в Украйна се вижда.... 27 държави в Европа седят и гледат русия. Ако не е Сащ да дава пари играта свършва. Така ще свърши целия източен блок отново, без Тях.

43

Анонимен

преди 1 година

Американците ако могат да лапнат цял свят, ама им преседна нещо. Много ми е кеф. Да дууухат супата. Не съм фен на Русия и Китай, ама нещо ми писна от тяхната демокрейшън.

42

Нато престъпници

преди 1 година

натовец и терорист няма разлизлика. ИДИЛ е малкото нато в БИ

41

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме, че Виетнам половината беше нападнат и превзет от комунистите. Но днес този Виетнам за който се би САЩ е богат и уреден. Какво става с вашия соц азиатски северен Виетнам къде е? Същото и е в Корея? Южна Корея е съвременна богата държсва, къде е вашата азиатска северна Корея? Никъде.

40

Анонимен

преди 1 година

всичко е интереси и $$$$.. военно промишленната индустрия са купили 30% от важните политици и естественно искат войни иначе няма кинти .

39

Анонимен

преди 1 година

"Къде има образование за децата, възможности за предприемача, здравеопазване за пенсионера." Къде е това място? Ако някой си мисле че е на запад, значи никога не е живял там.

38

До 35

преди 1 година

Напротив доказава какви *** са членове на тоя сьюз наречен нато . Те са извършвали геноцид по цялата планета от Африка до Южна Америка .

37

Анонимен

преди 1 година

Браво, Русия и Китай и вероятно и Индия.и други малки държави.... Супер голям провал на дипломацията .... Светът се разделя на 2 лагера. Това е страшничко

36

До 40

преди 1 година

Кой създаде талибаните и ислямска държава, Америка? Айде да си им сърбат попарата. Америка е най-проклетата държава.

35

Крум

преди 1 година

За войната във Виетнам и убитите и изгорени живи с *** над 2 милиона граждани защо няма военен прибунал за тези които наредиха това да се случи?

34

Анонимен

преди 1 година

Хех, китайците с техните концлагери и измиращи хора от глад (защото не могат да организират една доставка на храна) тръгнали да обвиняват останалите. Те това го правят отдавна де, но просто е смешно. Видяха, че икономиката им ще се срине скоро с напускането на чуждите компании и неспособността им сами да разработят нещо качествено без да крадат и започнаха с глупостите на нов глас. Преди Си Китай имаше добро бъдеще...сега...няма да е особено светло. Но шангхайците може и да го гътнат набързо.

33

Анонимен

преди 1 година

До трърИ да и не.. Ирак 100% беше глупост като тази на Путин сега. Но Либия и Сирия до голяма степен си спретнаха граждански конфликти заради дикаторска власт и етническо и най-вече религиозно разделение. Там най-вече САЩ се опита да извлече ползи, след като си биха камшика, руснаците се намесиха като хиени..

32

Анонимен

преди 1 година

Сега Русия има нужда от Китай защото заедно с китайците са равни на НАТО.Но това е само довреме.В бъдещето Русия ще е страната с най развита икономика и най голямото население.Русия ще диктува световният ред.Самата баба Ванга го е предричала неведнъж,че целият свят ще признае превъзходството на Русия.

31

Анонимен

преди 1 година

Афганистан отглеждаше терористи да бомбят запада. Ирак нападна Кувейт, който е партньор на запада, Сърбия теророзираше балканите наред и беше време някой да е вчеше преди да подпали целите балкани с война. Либия беше повече Френска атака, от колкото натовска. Защото диктатора почна да се самозабрсвя. Да не припомняме че любимата ти Либия държа Българи години наред в затвора ,като заложници. Всеки един от тях си заслужаваше боя.

30

Анонимен

преди 1 година

САЩ приеха че Турция е направила геноцит в АРмения преди 100 г. но преди 200 г. в България не е било генцоит. Нищо не се разбира.

29

трър

преди 1 година

има нещо вярно като си помислим за сирия либия ирак и много други

28

MONAD

преди 1 година

Това не е вярно, НАТО донесе демокрация и просперитет на хората от Ирак, Афганистан, Либия, Сирия и няколко африкански държави. Няколкото милиона умрели цивилни и милионите изелени в Европа и по света, са малки жертви в борбата за нашата демокрация.Тази зима ще демократизираме държавите в Европа и Америка като ги затворим наново за няколко месеца и им забраним да работят и да се движат, в името на сигурността и демокрацията също така. За протестиращите кучета и бухалки от служителите на реда.

27

До 26

преди 1 година

Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Сърбия, Корея. Тези войни са натовски войни, а не само американски войни.