126

ББ

преди 1 година

До Стъкище отворите...глад и бедност в Китай,само ще изтеглят инвестицийте си и г-н Си ще го обесят китайците,втори,това ли искат затъващите раши в украйна,моля,само,че ще се изправите срещу атакуващи,нападащи,професионални,модерно въоражени армии от целият Свят...а имате ядрени тенекета от 70 г. на 20 в...и не ни е страх...да не би пък да имаме изненади?а можем да живеем в Свят без граници,болни кандидат императори не го позволяват,ползвайки...подобни на теб,в каквото и да са те превърнали!

125

Герги

преди 1 година

До Анонимен Що САЩ не водяр ли в момента в Йемен ?

124

Обективен

преди 1 година

Кире Простото веднага да изгони 70 китайски дипломати. Откъде-накъде ще обиждат НАТО.

123

Анонимен

преди 1 година

Готови са докладите с доказателствата за биолабораториите в Украйна. Официално от ТАС. Китай ги знае,и вече се опълчиха на НАТО. Това, което Русия е представила до сега на ООН, като материали, няма гластност. Изобщо не са го приели, руският представител се е оттеглил. Това е фашизъм и ние сме жертвите, за да станат по- богати Америка и Западна Европа. Източна - искат да се стопи и да стане евтината им работна ръка.

122

Iv

преди 1 година

Цялата дандания започна с нахлуването на САЩ в Ирак, въпреки резолюцията на ООН. Показаха на цял свят, че щом разполагаш със сила - можеш спокойно да погазваш каквито си искаш международни норми. Сега ревтунят, че друг прави същото - явно проумяха, че има и други сили. За Китай пък не ми се и говори, явно са *** за да смятат, че ще сплашат държава десет пъти по-стара от Христа. Американската история можеш за два дни да я изучиш и то ако те мързи.

121

Стъки

преди 1 година

Крайно време е китайците да отворят ВТОРИ ФРОНТ на Запада и НАТО и да направятс Тайван същото, което руснаците с Украйна !Тогава ще им се случи случка . . .

120

Тибет

преди 1 година

Я китайчугските нагляри да си спомнят колко хора избиха в Тибет и опитите им да завладеят Непал и Бутан. Също да напомним ,че Китай нападна и СССР през 1968.

119

Жекичан

преди 1 година

Евала! Китай не ги е страх от краварите и си им го казаха директно в очите.

118

Анонимен

преди 1 година

Жълтурковците са се взели много насериозно. Да не ги сполети някое ямато от изток?

117

дамата

преди 1 година

До Путин И да се съблекат ще бъдат отврат ,защото няма какво да видим под панталоните на тези ***,а под полата на *** може да има и изненади!

116

дедо от село

преди 1 година

Точно така! Право куме в очи! Само така трябва да се говори със световните терористи и колонизатори- краварите! Тези трябва да потънат и да изчезнат от лицето на земята!

115

Путин

преди 1 година

За лидерите на Г-7. Не знам дали биха се съблекли до кръста или под кръста, но това би било грозно зрелище. Ха Ха Ха. Как им се подигра тънко-тънко!

114

И какво

преди 1 година

До АнонименКлинтън на 2 пътри предлага на русия да влезе в НАТО ,но те отказват.Ако бяха влезли в НАТО нямаше 20 човека да си имат цяла русия.Те само за войни си мислят и си подържат режима.Кой ще им е враг тогава.

113

Кирето Х.

преди 1 година

Абе общо взето се включва Желязната завеса 2 и пак ще има наще срещу ваще. Тоя път сме от ваще, та дано да живеем по-добре. Като бяхме от наще карахме лади и всеки имаше жилище. Сега ходим в Гърция и се оплакваме, че нямаме пари и живеем в панелките от преди.

112

g.venov

преди 1 година

До Анонимен 116 а Гуантанамо да не е пионерски лагер,а затворите в Лузиана ц над 80 % смъртност,смешльо първо малко се образовай,а за военните лагери на американците в Сирия,Либия и къде ли още не...

111

Накратко

преди 1 година

До БобиА ти си изброил на 90 процента граждански войни и който са против влиянието на СССР и комунизма.Тролска и некадърна работа.Сега ти неее времето на СССР да нямаме информация.Тия работи си ги разправяи на пеиката пред блока и се прави на велик.

110

Анонимен

преди 1 година

Мисля си, че, ако ЕС и НАТО бяха интегрирали РФ в техните структури сега, Китай щеше да е лесна плячка за САЩ, ЕС, РФ и НАТО, но уви.

109

Анонимен

преди 1 година

Западът този път не разделя да владее, а обедини Русия и Китай за да губи.

108

Анонимен

преди 1 година

Руския народ е с богата душа, хубави хора като цяло, но лакомото им и живеещо в идеологията на отдавна отминали времена управление ще запали света, помнете ми думата и то съвсем скоро, на една крачка сме. Свят, който реално за пореден път доказваме, че не заслужаваме и не оценяме.

107

Анонимен

преди 1 година

Съюз между Русия и Китай(точно това се случва) е по-зле за запада от съюз между Германия и Русия.