47

Харвард

преди 1 година

Но петков с неговаия "украински харвард" не се е откзал от поста, въпреки молбите към харвард, понеже е символ на украинския разпутинизъм и то "от научно естество", сори за нечелите история и тези които е разбират ел eментарни екологични явления, като това че този прави златния хамбар на троя построен при ББ да свръх затопля

46

Анонимен

преди 1 година

Корнелка едва се докопа до властта, как ще я пусне

45

123

преди 1 година

Не ти е грешката в комуникацията. Ти самия си грешка на природата.

44

Демократ

преди 1 година

Като видя канадеца и веднага ми се приисква да дам глас за вьзраждане на избори

43

Митрофанова

преди 1 година

Мечтата на БСП,ИТН и Възраждане ! Румен Радев да е на една маса с Путин и Лукашенко ! Слава на БКП!

42

состин

преди 1 година

Кирчо не разбра ли че като се бие от земята че е западно настроен с другарката Нинова няма какво да се пазари. Този човек става все по объркващо хаотичен. Иска запада а си играе с комунистите на пазарлъци... Малко като отклоненията на трифонов, който пее чалга, облякъл се като терминатора и докъто пее чалка показва постоянно знака на метъла...

41

м...да

преди 1 година

Бръмбарите в главата на Киро много са се разборшували!

40

goerg

преди 1 година

Днес, защо изтрихте коментара ми. Просто повтарям: предпочитам Бойко да ме краде, отколкото тоя харвърд *** да ме гласи по такъв нелеп начин

39

Питане

преди 1 година

Кой лъже по-добре - Госпожа Лъжа или Киро лъжеца. В резултат ще ни натресат за премиер Кокорчо Крадеца, а Корнелка ще продължи да краде двойно повече.

38

Николай от Николаево

преди 1 година

Довечера в 19 ч. по правителствения канал Опра Уинфриева ще направи изявление, с което ще подкрепи Кики в борбата му с всички видове мафии.

37

Демократ

преди 1 година

Дано по скоро радев назначи служебно правителство до изборитеДосьсипаха ни само за -6 месецаНикога повече глас за пп ,дб, бсп от мен

36

перко

преди 1 година

На всяка крачка равиш грешка. Непрекъснато се на . кваш и търсиш някой да те бърше.

35

Анонимен

преди 1 година

ТЕ КОМОНИСТИТЕ ТРАДИЦИОННО ИМАТ ПРОБЛЕМ С КОМУНИКАЦИЯТА... ДАЖЕ ВЪОБЩЕ ГИ НЯМА В ТАЯ ОБЛАСТ. ЕТО ПУТИН НЯМА НИКАКВА КОМУНИКАЦИЯ С ВЪНЩНИЯ СВЯТ, ЗА КИМ И ДЗИНПИН ДА НЕ ГОВОРИМ!

34

Анонимен

преди 1 година

Дългия Ви каза още миналата година че Киро и Асен са измамници, ама Вие не та не:)

33

Анонимен

преди 1 година

Този кривоуст Пинокио, на когото носа расте непрекъснато, да събира багажеца и с тортарката и дечищата да се връща в Канада! За какви договорки говори ? Той е Премиер в оставка, защо допускаме да продължава да ни тласка към дъното, в което сме вече? Корнела за пуста власт, с радост ще си преотстъпи г.за!

32

Боко

преди 1 година

Е виновен. Някаква герберска калинка от МВнР подписала и връчила нотата зад гърба на Ганчовска за да скара Киро с БСП и с ИТН.

31

нормален

преди 1 година

кире земете се с нинова под ръчичка и фащайте гората .

30

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Кирил Петков изпозва една техника много характерна за жителите на Северна Америка на север от Мексико: сам си анонсира, сам се убеждава и сам си вярва и очаква и другите да му повярват... Но тук е Европа.

29

Анонимен

преди 1 година

по-добре да се скрие тоя

28

Червенушко

преди 1 година

Какъвто народът такива и политиците ! Факт е че България е на първо място по комунисти на глава от населението е ЕС ! Затова няма да се оправим никога ! Не може БСП ,ИТН ,Възраждане и Румен Радев сърцето да им бие за Русия и да искаме нещо положително да се случи !