87

Червенушко

преди 1 година

За да има подкрепа трябва да е Руско говорящ и да гледа къ Москва ! Иначе няма подкрепа от ИТН,Възраждане,БСП и Румен Радев !

86

ОБЕЩАВАХА НИ КОСМОСА

преди 1 година

88- БОРИСОВ НЕ ИСКА ДА ОПРАВЯ КАШИТЕ СЛЕД ЧЕРВЕНИТЕ НЕКА ХУБАВО ЗАТЪНЕМ/ОЩЕ ИМА НА КЪДЕ, НЕ СМЕ СТИГНАЛИ ДЪНОТО, ОЛИОТО Е ВЕЧЕ 5 ЛВ, КАТО СТАНЕ 8ЛВ, А ДИЗЕЛА 10 ЛВ- ЩЕ ИМА ДА ЧАКАТ БЕЛИЯ АВТОБУС....ОБЕЩАВАХА НИ ДА ЛЕТИМ В КОСМОСА, АМА НЕ СМЕ РАЗБРАЛИ ТО САМО ЦЕНИ ФРЪКНАЛИ, АМА ОЩЕ ЩЯЛО- И НИКАКЪВ ГЕРБ, НЕКА САМИ СИ СЪРБАТ ПОПАРАТА

85

Анонимен

преди 1 година

Последната 1година България се опитва да избяга от Москва. Но май няма да и се получи.Пак ще дойде Бойка Борисович.

84

ДГД ПП

преди 1 година

ДГД и БСП!

83

абе

преди 1 година

много преторианци ,много нещо около наш Кире! От какво го пазят??

82

Киро ходи обграден

преди 1 година

от гавази,сякаш е наркобос или защитен свидетел.Дори в НС е обграден от гавазите. Ами ако излезе на улицата(не сред повиканите клакьори и шпицкомандите на ПП след вота),трябва да викне и батальон жандармерия да пазят особено ценната му персона.Разбирам го,периодично има проблясъци,излиза от виртуалната реалност в която живее и в която е месия обожаван от народа,сеща се какви ги е надробил в държавата и че яка тояга го чака навсякъде и търси защита.Бягай,Киро,бягай в Канада(ако можеш)

81

ха ха

преди 1 година

Нинова кокала няма да пусне

80

Честито

преди 1 година

ИТН ви го казаха отдавна, че този харвардски тарикат не става! Онзи ден констатира, че им куцала комуникацията в коалицията, и вчера пак не обсъжда с никой! Значи или не помни дори един ден, или е достатъчно нагъл и арогантен! Едва ли е първото...

79

Тая коалиция

преди 1 година

Е уникална - единия говори, че нямало да въоръжава Украйна - другия я въоръжава. Единия гони дипломати- другия ги защитава. И върреки това продължават заедно да управляват, твърдейки, че било щото са национално отговорни. Какво ги събира? Това е въпроса, а отговора е *** - едни пари за крадене.

78

Анонимен

преди 1 година

Единственото, което продължа, са лъжите и забатачването на държавата. Просто се махнете.

77

Анонимен

преди 1 година

До aaa 68---Ами като могат да лъжат еднакво?? Яко сме го закъсали !!!

76

Гиб Мелсън

преди 1 година

Ще има избори много ясно. Възраждане ще спечели изборите и ще направи коалиция с партията на Янев и с БСП. Тези евроатлантици от Продължаваме изпращането на оръжия в Украйна заедно с Демократична Украйна на Ицо Иванов десантчика и Гаргамел са много опасни за България. Ще ни въвлекат във война. Киро украинеца и Демократична Украйна ще ни вкарат във война. Натам ни бутат. Затова нямаме друг избор, освен Възраждане

75

Анонимен

преди 1 година

До Нам ТН И като гласуваха за КП какво ?? ПЪЛЕН ПРОВАЛ !!

74

от Лена

преди 1 година

Кире, в края на мандата си заслужи да ти дам розата си. Чак се подмокрям като те гледам колко си прос и наг-ъл. Ще ми липсваш като се прибереш при вашите в Канада. Миро не става в кревата, но поне ме бие добре с камшика, обожавам BDSM.

73

Олеле

преди 1 година

Ужас !

72

Анонимен

преди 1 година

Браво На Петков. Единственият след Костов политик с топки след Костов за последните 33 години. Ама не случи на народ, а на м...а.

71

Край

преди 1 година

Типичен синдром на "телешки ентусиазъм". Индивида е откъснат от реалността и мисли, че главата си му е на мястото. Само дето още не е пробвал да кимне.

70

Нам ТН

преди 1 година

Повечето коментатори забравиха за кого гласуваха само преди месеци.

69

До киро се справи

преди 1 година

Петков добре ви нареди тук един експерт по нещо си казва , че бензина става -5 лв значи хляба ще е на -4 да ви е честит канадеца

68

Анонимен

преди 1 година

Момченце, събирай си парцалките и се омитай обратно в Канада.