30

Анонимен

преди 1 година

Радев, Радев до онзи ден говореше как мафията на ДПС и ГЕРБ ни краде, а днес си се прегърнал с тях, правиш дудуци на Карадайъ и си говорите за национална отговорност, след като заедно свалихте правителството в такъв труден момент? Пълно разочарование си.

29

БС

преди 1 година

ДПС са може би, една от най-корумпираните партии в България.

28

пумпал

преди 1 година

Радев, а коя е твоята Родина?

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13-Тумор или не ДПС са най-здравомислещите в парламента! За съжаление на ПРОМЯНАТА!

26

Анонимен

преди 1 година

Радев забрави коя е родината на Карабудалъ!

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 "Все си мислех че Радев е с нещо по-различен от останалите политици, и примерно никога няма да се прегърне с ДПС," Коя част от "руснаците и турците работят заедно за да контролират България" не разбрахте за 30 и кусур години?

24

ggg

преди 1 година

къде го видяхте този етнически конфликт? Навсякъде в България християни и мюсюлмани се уважават, помагат си, празнуват си заедно празниците.....само в устата на политиците има такъв конфликт и то само от една партия се ръсят заплахи, видиш ли конфликта....да не забравяме и че миналата седмица срещу правителството протестираха един до друг и футболни агитки националисти и до тях мюсюлмани....

23

Анонимен

преди 1 година

О, Боже, ритуален сюнет на президента на България ли гледахме току-що?

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 Тоя на снимката е по-голямо, щото Бойко крадеше и парите се въртяха между аверчетата му В БЪЛГАРИЯ. Тоя на снимката ви ИЗТОЧВА в посока Москва. Тия които стоят зад него ВИНАГИ са го правили. А тая опорка с която си се явил само показва, че руско-турската мафия плаща на достатъчно да продължават да поддържат старите лъжи, за да не изпуснат контрола.

21

срамна благодарност

преди 1 година

Господи, колко щедър на комплименти е "българският президент" към Карадаятъ, само дето не го разцелува! Ако "българският президент" помни, беше попитал Карадаятъ коя е неговата родина! Имали "голям опит" в политиката! Правилно, имат огромен опит в изпълнение на мокри поръчки - сваляне на правителства, които започват борба с мафията и с престъпниците, ограбили и срутили България! Безценен е опитът им! И тази поръчка изпълниха блестящо!

20

аз

преди 1 година

Само ДПС. Напред на следващите избори по голям успех.Не ги слушайте какво говорят.Туй било онуй било този еди си кой си.Ако има хора нарушили законите има си иституции.Само клевети по адрес на ДПС ало господа за ДПС гласуваха повече от 300000 човека.Не подценявайте този вот.Успех на всички.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 "Той ви се изплю, руснаците ви се изплюха, а вие го посрещахте като "освободител", щото бил борел ГЕРБ. ГЕРБ, че са мафия, мафия са, но най-страшната мафия в България е тази, която точи държавата ни в посока Кремъл и тоя на снимката е основна фигура в нея." Че то по-голямо руско *** от Бойко, който плати 3 милиарда от нашите пари, за да построи тръбата на Путин няма.

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15 "Радев е изолиран, оставен да си говори сам с мошениците от ДПС и ГЕРБ за национална отговорност. Пълен провал за този президент." И какъв "провал" като каквото и да прави, си го избрахте и има още 5 ГОДИНИ на тоя пост? Той ви се изплю, руснаците ви се изплюха, а вие го посрещахте като "освободител", щото бил борел ГЕРБ. ГЕРБ, че са мафия, мафия са, но най-страшната мафия в България е тази, която точи държавата ни в посока Кремъл и тоя на снимката е основна фигура в нея.

17

Анонимен

преди 1 година

Радев се прегърна с Мафията само и само да обслужи интересите на Кремъл в България.

16

Анонимен

преди 1 година

Поне Радев разбра грешката си и се опитва да я поправи, а не упорства.

15

Анонимен

преди 1 година

абе кремъл е активирал много яко нашите мекерета.Я глей как се сбрали и си хортуват лакардии от 1001 нощ!

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 "Гласувах за Радев с идеята, че ще помогне повече ДПС и ГЕРБ да не помиришат власт" Когато ви обяснявахме, че Радев е личен избраник на Решетников и изобщо не го интересува корупцията (за която също спретнаха съшити с бели конци компромати, не че Бокаса не е корумпиран, но това с кюлчетата си беше чиста пародия), а търси да изпълнява заповедите на Кремъл, що ни се смеехте бе? Сега сте "омерзени"!

13

Анонимен

преди 1 година

Радев е изолиран, оставен да си говори сам с мошениците от ДПС и ГЕРБ за национална отговорност. Пълен провал за този президент.

12

Мунь

преди 1 година

От Узунь: Мандата трети шай на ДПС в Доган Сарай си пийкам аз кааве и диван чепраз раать локум с ракъ кефи, че Аскюй, чека ме уви. Там ша стана падишах, на *** народ, но вироглав;)))

11

Анонимен

преди 1 година

Празни приказки на килограм. ДПС са си тумор отвсякъде.