70

Българин

преди 1 година

Всички с червени линии са "много отговорни"! От години го виждаме...още от началата на прехода! Стига толкова! Искаме НОВИ И МЛАДИ ЛИЦА, необременени от раша влияние!!!!!

69

Анонимен

преди 1 година

До Koko Започна с допълнителните теории за успокояване на съвестта. ГЕРБ всъщност извадиха много добър кандидат, пълен антипод на мафиота Фигурант: академичен, без предишни политически мераци и кариера, културен, представителен, и най-важното - разбиращ, че президента има роля на ОБЕДИНИТЕЛ. Това, че ти си бил заслепен от бяс подведен от ДС компроматите и постоянните атаки срещу "партийния враг" е резултат от собствената ти неграмотност и многознайство.

68

Анонимен

преди 1 година

Радев е досущ като Желев. Спретна на Киро "Боянски ливади" и се сдуши с ДПС, сдуши се с проклятието на България!

67

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 64 Експертизата казва, че са обработвани метаданните, за да се прикрият следите на източника, но самите снимки не са бутани с фотошоп. Снимките са правени в продължение на години с различно количество пачки и кюлчета в чекмеджето. Нали не смятате, че в продължение на 3-4 години Мата Хари е влизала през охраната на НСО в Бояна, аранжирала е различен брой истински пачки и кюлчета, снимала ги е и после пак ги е изкарвала?

66

Анонимен

преди 1 година

Радев поначало си беше руска *** но много остро зави към Герб,Дпс!Случайност!

65

Koko

преди 1 година

Всъщност като се замисля пускането тогава на отвратителен *** и толкова слаб кандидат от ГЕРБ всъщност е било част от договорката между ББ и Радев. За да може Радев да бъде избран и да удари рамо на братушките, а ББ да скатае за Турски поток. Само, че не пресметнаха, че Радев не може да увладее Киро и Асен. Там се скъса нишката и маските паднаха. ГЕРБ и Радев са едно. и ГЕРБ избраха Радев, слагайки недоразумението. Преди това Цачева. Неизбираеми реверанси към Москва в полза на любимеца Р....

64

Чугунолеяр

преди 1 година

Киро е отрязал мерака на най-висшата институция дъ Президентската с един замах, или по нашенски е казал I don't give a *** и президентина овенен го е чатнал, щото и той шпреха английски горе-долу.

63

Анонимен

преди 1 година

До 63 "По-малко зло няма. Злото е бинарно. Или е зло, или не е" ДОКАЗАНА ЛЪЖА. Зло е и да откраднеш, зло е и да убиеш. Ако не знаеш, че има разлика в ефекта от двата вида зло, значи или си абсолютно неграмотен или се преструваш на такъв.

62

Анонимен

преди 1 година

Извинете, но президентът да препоръчва ДПС ....???Те отдавна не трябва да са в управлението. ДПС, после онези ще подлежат Герб, после ИТН, ....ами то е ясно какво иска Президента! Оставка!

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59 "а снимките не са фотошопнати - доказано с експертиза."Това е обикновена лъжа. Точно експертизата публикувана тогава като заключения от СГС показа, че част от снимките са обработвани. По-важното обаче са ВНУШЕНИЯТА, които бяха постигнати с НАГЛАСЯНЕ на цялата "фотоистория". Неслучайно Борисов го няма на НИТО ЕДНА снимка ЗАЕДНО с "кюлчетата". Борисов е мафиот, но тия, които му спретнаха тоя компромат са ИСТИНСКИЯ РАК за България: ДС (които са си крило на руските служби).

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 61 По-малко зло няма. Злото е бинарно. Или е зло, или не е. ГЕРБ са доказано зло. А техният кандидат за президент Герджиков с излъчване на използван кондом беше обида за всеки българин с IQ над това на стаен фикус.

59

Koko

преди 1 година

Е как може да гласуваш за ГЕРБ и да ми даваш акъл, господин фифите цент ? Ти и братята от факултета не успяхте да спасите клета майка България. За това поне не съжалявам.

58

Анонимен

преди 1 година

До Koko За по-малкото зло очевидно.

57

Koko

преди 1 година

А ти бягаш от въпроса. Ти за кой гласува ?

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55 Кое точно е глупост? Това за Мата Хари си го каза той, а снимките не са фотошопнати - доказано с експертиза. Иначе за това кой работил с мафията - Баце работи 12 години с мафията като раздаваше поръчки на фирмите на Доган и Пеевски, а те в замяна му чистиха имиджа в пикаджийските си медии.

55

Анонимен

преди 1 година

До Koko "На тези избори нямаше нито един стойностен кандидат." Това е само компенсаторния ти механизъм, за да продължаваш да бягаш от отговорността на осъзнаването какво си причинил на държавата си като си избрал руско-турски мафиот.

54

Koko

преди 1 година

До АнонименНа тези избори нямаше нито един стойностен кандидат. За кой трябваше да гласувам според теб?

53

Анонимен

преди 1 година

До Koko Дума дупка не прави. Това, че "съжаляваш" няма да върне нещата назад, има последици и последиците са за всички нас, включително тези, които се опитвахме да ви налеем акъл в *** манерки. РАзбира се, като гледам как ми отговаряш, въпреки че си признаваш, че жестоко си се омазал, показва защо не си слушал и тогава - щото всичко ти е ясно, нали така?

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52 "Ми той даже и Баце не отрича, че снимките са истински" Продължаваш с глупостите. Не ми обяснявай как "съжаляваш". Когато работиш умишлено за мафията няма нужда да се преструваш.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52 Ми той даже и Баце не отрича, че снимките са истински, ами приказва някакви глупости как Мата Хари е влизала 13 пъти в Бояна и му е аранжирала истински кюлчета в шкафчето докато спи.