82

Анонимен

преди 1 година

Май това е основното занимание на Славуца.Да плюе по този,който не му харесва,да прави интриги в парламента и да съди някого за щяло и нещяло.Какво градивно направи през последната година,освен да се пазари за постове и за пари?

81

Анонимен

преди 1 година

За това че се кри 3 месеца ли са тези неимуществени щети, голям умник е учиндолския селянин :))) Толкова много проблеми има да решава България, тоз винаги с некакви безсмислици ни занимава :)))

80

Теди

преди 1 година

МНОГО ПОЗДРАВИ НА КРИСКО ОТ МЕН

79

Анонимен

преди 1 година

ЛЕНА СЕ ПРАВИ НА КЛЕОПАТРА, С ЦЕЗАР/КИРО/ И АНТОНИЙ/МИРОСЛАВЧО/. САМО ДЕТО ТЯ НЕ Е ЦАРИЦА, А КИРО НЕ Е ИМПЕРАТОР /ПРИЛИЧА НА РОМ И ГОВОРИ КАТО ТЯХ, АМА НЕ Е РОМСКИЯ ЦАР КИРО/. ЛЕНА СИ ПРИЛИЧА С КЛЕОПАТРА САМО ПО ДЕБЕЛИТЕ ЧЕРНИ ВЕЖДИ. ТОЙ КИРО Е ЗОДИЯ ОВЕН И СЛЕД КАТО НЕГОВАТА БЛАГОВЕРНА МУ Е РОДИЛА 3 ДЕЦА И Е ДОШЛО ДО ГУША ОТ НЕГО И ГО Е ОСТАВИЛА ДА СПИ С КОГОТО СИ ПОИСКА. А МИРОСЛАВЧО Е УМНО МОМЧЕ, НО В СЛУЧАЯ ГО ПОЛЗВАТ ЗА ПАРАВАН. ЛЕНА СИ ПРИБИРА ПАРИТЕ СА С Е К С УСЛУГИ, А МИРО ВЛАСТТА

78

Анонимен

преди 1 година

Слави...ти се оказа най-големия б****. Радостното е , че на следващите избори ти и твоята партийка няма да сте в парламента, клоуни такива. Даже чалгарите, които гласуваха за теб вече го виждат. Стой си там в кабеларката .

77

Анонимен

преди 1 година

Абе той Кирил Петков още на входа погази Конституцията най-безцеремонно и дори не се извини за това. Това е достатъчно да му нямаме доверие за нищо.

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 82 "Забележете, че искът е за - "причинени неимуществени вреди", типично по учиндолски :)))" Сега ще трябва да докаже какви са те, а за да докаже тва, ще трябва да докаже, че е имал "добро име". Успех в начинанието :)))))))

75

sofeto

преди 1 година

И още много има да му търни на кирчото тиквата!

74

Анонимен

преди 1 година

Нема де го напиша, на свякъде иска рег. Има 4-ти канал за тия разговори - Извънредни! Стига сте прекъсвали програмата.

73

Анонимен

преди 1 година

Забележете, че искът е за - "причинени неимуществени вреди", типично по учиндолски :)))

72

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков тръгна към изкуплението и няма да го избегне. Слави е едно, а това, което развяват по медии за нарушаване на решение на НС, за оръжието за Украйна, ще му излезе много солено. Лошо, когато се сметнеш за недосегаем.

71

Анонимен

преди 1 година

Анатема за учиндолският. Патриархът защо спи.

70

Мхмм...

преди 1 година

На дългия наркоман май взеха да му свършват паричките... Партията му пропадна, телевизията му не върви, спонсорите го позабравиха и май го изби на чест и достойнство.

69

Анонимен

преди 1 година

БКП СЪЗДАДЕ МАФИЯТА. ТЕ БЯХА С БЕЛИТЕ ЯКИЧИ, А СПОРТИСТИТЕ БЯХА БИЯИТЕ С БУХАЛКИТЕ И ОТВЛИЧАНИЯТА. ПОСЛЕ ДОЙДЕ КОСТОВ С ПРИВАТИЗАЦИЯТА И СЪЗДАДЕ ВТОРАТА МАФИЯ. СЛЕД ТОВА ВЕЧЕ ВСИЧКИ ГРАБЕХА. БЪЛГАРИЯ НЕ Е БЕДНА, БОГАТА Е И ВСИЧКО СЪЗДАДЕНО ОТ ВСИЧКИ ВЛЕЗЕ В ДЖОБОВЕТЕ НА 10-НА ФАМИЛИИ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ. ТЕ СЕ ПРЕБОЯДИСВАТ- ИЗЛИЗАТ ОТ ЕДНАТА МАФИЯ ВЛИЗАТ ПРИ ДРУГАТА. ТАКА НАПРАВИХА И ОТЦЕПНИЦИТЕ СЕГА. НИЩО НОВО, САМО НИЕ, ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ СМЕ СЪЩИТЕ- БЕДНИ, БОЛНИ, УНИЗЯВАНИ. ТОВА Е!

68

Анонимен

преди 1 година

Кой ронеше сълзи на погребенията на осъдени доказани убийци и изнудвачи. Учиндолският. Помним.

67

Анонимен

преди 1 година

Славчо завидя на К.Петков още от самото начало.А сега,след голямата подкрепа на протеста,чалгаря съвсем се здуха.И още повече се озлоби.Така политика не се прави.

66

Анонимен

преди 1 година

Тези откраднаха милиарди, 9 млрд само през декември, та какво са 50 000 лв.за тях.

65

Анонимен

преди 1 година

Славчо ти си свършен вече в БГ, отивай при макетата, нали милееш за тех, ама и те нема да ти изтърпят глупостите :)))

64

НАП

преди 1 година

Слави все още не е подал имотна декларация каквато трябваше да подаде миналата година когато беше депутат. По закон КПКОНПИ трябва да се сезира и да започне разследване за незаконно придобито имущество. Каква е причината Трифонов да нарушава така закона? Защо никой не говори за това?

63

Анонимен

преди 1 година

Учиндолският поквари морала на цяло поколение от куку муку насам. Потъпка устоите на християнството като кани и работеше с гейзери мутри и Лесбос. Призовавам патриарха да го анатемоса по Устава на БПЦ.