Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На 24 юни в СГС е постъпила искова молба от Слави Трифонов срещу Кирил Петков за причинени неимуществени вреди вследствие на изказване на премиера в оставка, направено на 13 юни по време на пресконференция. Размерът на иска е 50 000 лв., съобщават от съда.

Още по темата

Причината за това е, че премиерът в оставка нарече ИТН мафия.

"Днес чух няколко пъти, че аз съм мафията. Казаха го министър-председателят Кирил Петков, министърът на финансите Асен Василев и - не знам като какъв да го определя - Радостин Василев. Съгласен съм, че в България всеки може да каже всичко за всеки, но трябва да носи отговорност за думите си. Навремето осъдих жълтите вестници заради лъжите им. Спечелих всички дела. Сега ще заведа дела срещу Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев за техните лъжи и внушения. И, разбира се, ще ги спечеля", написа тогава Трифонов в профила си във Facebook на 13 юни.

Коментари Напиши коментар

166

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време е Слави да излезе и да си каже от какво е болен,срамни болести няма,и после да ходи да си гледа здравето.Политиката не е за него,достатъчно падна в очите на избирателите си.*** народ,слаба държава.

165

Мафия си има държава

преди 1 месец

Слави от Мултигруп не подбира политическият имунитет на Киро.

164

Анонимен

преди 1 месец

До Стефан - Кои бяха първите два ... А и не е ли малко пресилено да кагжем, че "Слави сваля", все едно е император или нещо такова?