162

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е Слави да излезе и да си каже от какво е болен,срамни болести няма,и после да ходи да си гледа здравето.Политиката не е за него,достатъчно падна в очите на избирателите си.*** народ,слаба държава.

161

Стефан

преди 1 година

Не мога да разбера луд ли е Слави Трифонов? Как няма срам и свян този човек от нищо. Трети парламент проваля заради безотговорността си. Дано никога повече партията му не влезе в парламента.

160

Анонимен

преди 1 година

50 бона са си 50 бона, човека си има адвокати които явно не са способни да измислят читаво законодателство и правила ,но поне дела от време на време да спечелят могат , така или иначе Слави им плаща заплата поне да си заработят заплатите си , както се казва ползва си кадрите като не стават за голямата игра ,поне да печелят малки дела.

159

ПроСоТо

преди 1 година

Сакатия манекен на Преизподнята не само наричаше другите "мафия",но се заканваше и да ги "изчегърта"...Е?...Срещу него някой предяви ли такъв иск?...Сега обаче тоя Сакатлък го раздава "обидена госпожица"....БКЛК !

158

Анонимен

преди 1 година

Тоя е много обидчив ***. А като плюеше по ГЕРБ 20 години нямаше проблем

157

Анонимен

преди 1 година

На слави ми трябват пари. Бизнеса спря. Телевизията му пък не се гледа от никой. Бодигардовете му си искат заплатите.

156

Анонимен

преди 1 година

Малко са един милион

155

Рекламодател

преди 1 година

Само вижте кой са му рекламодателите и ще разберете дали е "мафия" или не.Колко е платено за реклама, колко е върнал ресто.....

154

Анонимен

преди 1 година

Начинът по който Слави се отнася към бившите си депутати и министри отцепници показва що за човек е и що за кадри имат

153

до 152

преди 1 година

До Анонимен -- Да,бе, ама не! Този този К.П. е извънземен и не подлежи на никакви упреци и обвинения. Нека първо докаже, че не е нарушил конституцията с гражданството си, после искаме обяснения за врътките му с фондовете, в които бяха биз-бизе с А.Василев, Д. Лорер и жена му,Гури/албанския/ и Ив. Христанов-всчките тез с, които е бил и преди бяха и в кабинета му. Просто нови имена-нищо ново. Промяна ли - на едния мазаляк с друг и накрая пак същото. Вие нещо да усетихте от таз Промяна?

152

Анонимен

преди 1 година

Кой риве на гроба на мафиоти,снимки има на един гологлав.Ясно че Славуца искаше да дърпа конците в сянка но има още много да учи от падишаха си Доган!Само си спомнете какви психопати беше предложил за премиер и министър на външните работи.Има ги в тубата,който иска пак да се посмее,да гледа!

151

Анонимен

преди 1 година

И защо само срещу 50 бона? Ако се смята за прав и че ще спечели, ще иска поне 1 млн. Но не!

150

Хичо

преди 1 година

Драйфа ми съ от Гюбека

149

Анонимен

преди 1 година

Нищо не може да направи на Кирил Петков, по-скоро той ще го разследва, за да предостави доказателства за твърденията си и връзките му със силови групировки СИК, ВИС, Георги Илиев, Георги Гергов, Доган, (обръчите от фирми) Илия Павлов, вдовицата на Илия Павлов, срещите в Италия, спонсорства...Кирил Петров каза, че не го познава и знаел, само, че бил "певец". Охоооо, бедна му е фантазията!

148

Анонимен

преди 1 година

А срешу него Петков няма ли да заведе дело за клевета.Слави каза,че са купувани депутати,същото направи и Неговия слуга Тошко.Слави напсува 170 депутати.Славаи чалга -мутрадония мафиотия.Хай сиктир.

147

Judas priest

преди 1 година

чалгарчето да се скрие и сам да не се открие...

146

Шрек ще съди ?!

преди 1 година

Бегай с голата си тиква в Учиндол!Мястото ти е там,чалгар!

145

men

преди 1 година

Правилно. Да заведе дело и Кирил Петков да даде доказателства за думите си или да си плати. В България всеки дава определения безнаказано. Пак за малко го съди. Само 50к това с разноските ще е само 100к за Петков. Бълха го ухапала. Трябваше да го съди за 50-60млн, колкото сигурно са му реашните загуби от накърнения имидж.

144

Аз ще съдя Славуца !

преди 1 година

За чалгаризация на едно цяло поколение !

143

Анонимен

преди 1 година

Не е вярно, кажи колко плати на Албена Вулева, която спечели делото срещу теб през 2006 г!!! ДА, ТИ СИ МАФИОТ, СЛАВИ, и си спонсориран от мафията, иначе нямаше да бъдеш толкова дълго водещ на това просташко "шоу" по БТВ!