62

Анонимен

преди 1 година

Борисов е тотална карикатура. Плевнелиев му върна за чембера и сега му го наби той

61

Антиплевел

преди 1 година

А, тъй Бойче, дръж на егото! Бе, кво е тва? Едно гоцеделчевско лайненце! Тоа дет му подръпваше ушетата, днес шти даа акъли и направление в животя;))) Я, ги натири, тия лайненца и малки селски куфички, да търкат кларинетя и да не мъркат! Много стаж по кларнетистко майсторство имат още! Инак, ку не мъ слушаш, шти дам за гадже Крушевица, па нал знайш, чи там си иска баят "люшканто жулиано", чи работата сай баят запекла?:))) Па ти класен йебач, не полски свирач;)))

60

Вера

преди 1 година

До Силва Освен да го канонизираме този толкова добър човек..премъченик Борисов. Сигурно и ти си на хранилката..Мен не ме е страх от него, защото нищо не ми зависи от него.

59

ГЕРБ

преди 1 година

Без Боко е като НДСВ без Симеон - изчезва.

58

Силва

преди 1 година

До 66 Верке Какви нелепици дрънкаш.!? Толкова ви е страх от Борисов, че не спирате с помиите и лъжите си ,случайно да не се забравят. Криете некадърниците и истинските крадци ,като отклонявате вниманието на хората с помиите които бъркате на гърба на Борисов .Жалки сте бе,гнусни сте.Хайде марш б..о. К Л.у ц и

57

Анонимен

преди 1 година

Важното е крадците от ГЕРБ да си платят с лихвите, а не да се ширят в охолство за наша сметка

56

Анонимен

преди 1 година

Няма да се оттегля, Гешев щял да го оттегли преди да се оттегли. Няма такъв цирк, няма такъв страх, няма и такава партия ГЕРБ вече, защото "Ханс Зайдел" й спряха парите. Няма кой да купи изборите за Бойко, ще трябва да плаща той, с това ще доведе до големи загуби на чекмеджан и чекмеджан -маргин може пак да го бие.

55

Вера

преди 1 година

До Анонименхахахахаххахаха щял да спечели...ти наистина ли мислиш,че на народа им е толкова къса паметта?!?!

54

Анонимен

преди 1 година

Много им се иска на някои, ама няма да стане. За какво да се оттегля Бойко Борисов - за това, че винаги е вземал правилните решения за България ли? За това, че вижда много по-далеч напред от днешните политически дребоси? За това, че успя да съхрани ГЕРБ когато ги атакуваха мръснишки от всички страни ли? И когато е на път да спечели следващите избори?

53

Вера

преди 1 година

Ако си мислиш,че народа е забравил годините кражби и ще те избере е време да се събудиш..***

52

МММ

преди 1 година

Значи "рожбата" на Борисов ще последва жизнения цикъл на "рожбата" на Костов - от водеща политическа сила ще слезе до 2-3% от българските гласове, и после - ще изчезне. Щото комуниста по душа не се променя никога. Нито дава път на по младите.

51

Обективно

преди 1 година

Грешката на Радев е че повярва на Интриганта Рашков!!! Няма ли психолози в своя екип! ? Рашков е прозрачен за специалистите!

50

МАЧКАЙ, БОЙКО..!!

преди 1 година

ПО-МЛАД СИ И ОТ БАЙДЪН И ОТ ПУТИН......

49

Ми555

преди 1 година

Няма дрег политик с толкова бърз УМ като ББ! Никой не можа да докаже каквото и да било Пред Съда!!! НА 2 ИНСТАНЦИИ. А КИРО Е ПЕРДЕ АБСОЛЮТНО, МУШМОРОКЪТ НА САЩ!

48

ОБАДИ МИ СЕ БАЙДЪН..

преди 1 година

КАЗА МИ ЧЕ ЩЕ СЕ ОТТЕГЛЯ...

47

ОБАДИ МИ СЕ ПУТИН

преди 1 година

КАЗА МИ, ЧЕ ЩЕ СЕ ОТТЕГЛЯ.....

46

О хо хо

преди 1 година

ЩЕ СЕ ЧУДИТЕ ЛИ ОЩЕ, КОГАТО БЕНЗИНЪТ СТАНЕ 6 ЛВ, А ХЛЯБЪТ - ЗЛВ. ИЛИ ВИЕ ЯДЕТЕ САМО ПАСТИ? ЛИНДЕ, ДЕЙСТВАШ ЛИ?

45

Психолог

преди 1 година

ББ ИМИТИРА ПРОСТОТА, А КИРО ИМИТИРА СЛОЖНОСТ. ЛЕСНО СЕ РАЗПОЗНАВА.

44

Пян_Гъ

преди 1 година

"Борисов отрече думите на Плевнелиев" - Хубав-лош, партията е негова, каквото иска, това ще прави. Не може да има извънпартийни директиви. Животът по негово време беше СПОКОЕН И МНО-О-О-О-ГО ПО-ПОДРЕДЕН. ФАКТ!!! Хайде тези, изчегъртвачите, първо да стигнат неговото ниво, а после да "оправят" системата. Да де, ама не става. Не могат и не знаят как. Също ФАКТ!!! 3 парламента все не може да излети ракетата на "промяната". И още 3 няма да литне!

43

Анонимен

преди 1 година

И кой ще му гали егото ако мине в пенсия.....