82

Къса памет

преди 1 година

До Ха-ха-ха Пропомни си кога Борисов каза пред медиите: Който не му харесва тук, да напуска България! Справка: по време на първото си правителство!

81

Нормално поведение

преди 1 година

на селския тарикат: до обед говори едно, след обед - обратното!

80

tot

преди 1 година

Ако е казал,сам си е взел решение,но и без това се вижда че с насъбралата се злоба срещу него народа вече му би дузпата ,а и тая пратия едва ли ще има гласовете ако не са купени и затуй искат бюлетини а не машини!!!Можеби от съжаление и защото години са били много хора на хранилката му/бая храна/ лоялно ще сад гърва му но само привидно

79

Не е лесно

преди 1 година

... да си ***, Плевня. Баце пак се изгаври с теб. Колкото и пробити долари да направиш, все си плащаш.

78

Ха-ха-ха

преди 1 година

Много са сладки щатните плювачи на Борисов? Как бил "изгонил" младите, и как държавата била в "упадък"? Младите избягаха много преди да сме чули за името Борисов !При ГЕРБ държавата вървеше напред! Може и да не е с темповете които ни се искаше, но се развиваше! Какво е било преди него, явно разчитат на късата памет на българина,или че няма оцелели от техните управления! Най-добрият държавник! Уважаван от Щатският президент, до ...Путин! Колкото до тия след него, тепърва ще броим оцелелите!

77

Mopcku_

преди 1 година

Кученцето на Борисов - Плевньо Чехльов не разбрал .... веднага да се яви и снижи пред тати.

76

Хичо

преди 1 година

Герб означава ГЕнеРалБорисов,партията е синоним на корупция,бедност,разбити пътища,бягащи млади хора по чужбина,чекмеджета,кюлчета...Борисов трябваше отдавна да се оттегли,за да не вреди на всички.

75

Анонимен

преди 1 година

Да се оттеглиш при Бай Ставри, да се оттеглиш дано! У_род ска_пан, мина ми младостта в твоето крадливо управление!

74

МАЧКАЙ, БОЙКО..!!

преди 1 година

ПО-МЛАД СИ И ОТ БАЙДЪН, И ОТ ПУТИН....... А ЗА ПРАЙД-КОМСОМОЛЦИТЕ-ВЪОБЩЕ ДА НЕ ГОВОРИМ.....

73

цецо пинъса до 89

преди 1 година

пил ли си си хапчетата??

72

Реалист

преди 1 година

Борисов е най-доказаният български политик! След три мандата, и отново е първа политическа сила! Ако не беше пандемията, парите на Черепа и сценария на ДС-сектата зад Радев, пак щяха да управляват! И след този среднощен показен арест, ще ги гони до дупка докато не завре превратаджиите на мястото им ..в кучия ***! Ще следим и какво ще се случи с всички участвали в постановката с чекмеджетата!

71

Анонимен

преди 1 година

Плевнелиев е лъжец и интригант. Русофобията го е разболяла от омраза.Само вижте що за физиномия на изпаднал германец има Плевнелиев.

70

Augusto Pinochet

преди 1 година

БРАВО БОЙКО ТИ СИ ПИЧ!!!!!

69

Анонимен

преди 1 година

Имаше тук в днес бг една статия в която се казваше, че Бойко бил поумнял много. Като чета и гледам снимката не ми изглежда нито да е поумнял много, нито да се е одухотворил от "поумняването" си. С него и без него ГЕРБ си остават нежелан политически партньор и ще бъдат в изолация.

68

анонимен

преди 1 година

колко предизента имаме , кои е легитимния

67

Анонимен

преди 1 година

*** сега ще го сполети съдбата на Ц.Цветанов.

66

Анонимен

преди 1 година

Партията е на Борисов, пуделите в НС начело с къдравата Сю и Тома са брошки на Ривиера на сикаджията от Банкя от ДБ с любов да си ги ползва.

65

ДДТ

преди 1 година

Онзи плyжek няма как да каже нещо,което не му е заявено в американското посолство.Сега Борисов отрича, след 20 дни ще се "разболее" и ще замине в пенсия. Сценарият вече е измислен далеч от България.

64

Къщата в Барселона

преди 1 година

Чакам утре г-н Гешев да каже, че Борисов се оттегля и да видим дали ще отрече

63

HeinrichHimmler

преди 1 година

И да се откаже и да не се крадецът от Банкя няма да помирише власт повече!