18

3M

преди 1 година

Простотията Българска много ме впечатлява ! *** иска безплатно да си паркира таралясника! Общината се опоитва да направи реалност този "блян"! Веднага друг *** започва да плаче за "зелената" (която е вече кафява) площ! НЕ, трябват тревни площи!АБЕ НЕЩАСТНИЦИ! Когато си купуваш автомобил (дори и 33-та употреба) ПЪРВО трябва да предвидиш къде ще го паркираш! НИКОЙ не е длъжен да ти осигури нито паркомясто, нито каквото ида е друго! Колкото и да е трудно, опитайте се да мислите!

17

до 15...

преди 1 година

А *** от панелките как обича да плаща за персонален код и други такива автоматизирани изгъзици... празни ще стоят...

16

СС

преди 1 година

Какво е това на снимката, Луната ли

15

Анонимен

преди 1 година

Мястото с оаркингите може да се реши лесно с изграждането на многоетажни паркинги. на място 5х6 метра може да се изгради автоматизиран многоетажен паркинг за 20 автомобила, като няма изгорели газове, автомобилите са защитени от кражби и се освобождават много площи. Оставянето и вземането на автомобилите се извършва с персонален код.

14

Анонимен

преди 1 година

Ай стига ривахте

13

Анонимен

преди 1 година

Гледах репортажа. Рев за една джанка е, саморасляк... И терасата зазидана и усвоена цялата и естествено незаконно ама паркина му пречел на тоя кукундрел...

12

Наблюдател

преди 1 година

Цялото ръководство на ЦГМ трябва да бъде сменено!!!Особено мафията около паркинги и гаражи!!!Скобиране и глобяване по тяхна преценка по 1 000 000лв на ден прибират от смс скоби и репатриране + Винените стикери и още нещо милиони субсидии от общината!До кога ще търпим това ръководство.За една пешеходна пътека прибират по 14 000лв да 14 000хиляди . КРАЖБИТЕ И КОРУПЦИЯТА Е В ПЪЛНАТА СИ СИЛА ПП.

11

Анонимен

преди 1 година

За първи път чувам за община, която вместо блок се опитва да построи нещо полезно и необходимо на живуюите и пак има недоволни. Нещо не ни е наред в главите.-----Общината без да пита, прави от тревните площи под прозорците на хората паркинг, като режат дървета на по няколко десетилетия. Хората съвсем справедливо са гневни. И това не е единствения случай. В други части на община Надежда също има такива попълзновения на общината. Естествено, кметът асфалтиращ малкото останала зеленина е гербер.

10

Анонимен

преди 1 година

Връщай се на село,там имаш природа,тишина и ще направиш добра постъпка!

9

С.

преди 1 година

Гледах репортажа по телевизията. Проблемът на тези хора не е паркинга, той им е добре дошъл. Проблемът им е, че паркингът ще е обществен и може да паркират и хора, които не живеят там... Също като по селата от където са дошли - "Ни мой да спираш прид мойтъ къщъ..!!!

8

Кирил

преди 1 година

За първи път чувам за община, която вместо блок се опитва да построи нещо полезно и необходимо на живуюите и пак има недоволни. Нещо не ни е наред в главите.

7

СестрА

преди 1 година

Матилда и ехо лизача

6

Анонимен

преди 1 година

Кметовете на общините спят 30 години, никъде в столицата не се изградиха паркинги, а колите се увеличават от прииждащите пълчища от провинцията. Всеки апартамент би трябвало да има поне едно парко място, но това не се случи. В Надежда 4 има и такива които са циментирали тревна площ и вече си го броят за тяхно място за паркиране, но общината спи.

5

боян

преди 1 година

много хубав кадър

4

в Надежда

преди 1 година

Нулев контрол в тревните площи само с несофийска регистрация .

3

джунгла

преди 1 година

Наистина с тия трошки на по 20+ години стана грозна картинка. Голям смях ще се смея като бензинът отиде 10лв за литър.

2

Някой

преди 1 година

Ако някой знае какво е положението с паркоместата в Надежда, доста ще се чуди! Явно се оплаква някой пенсионер, на който всичко му пречи!

1

Така

преди 1 година

Ами тези в Суходол искат ли сметище, не ама има... Така за един сватба, за друг брадва...Всеки иска в столицата...