68

Анонимен

преди 1 година

Махайте ги всичките клоуни и Чалгари, рапъри и партийни секретари на работническата партия на Съветския съюз! Смешно е да ви управлява такъв ЦИРК в 21-ви век, не разбирате ли? Само Стиви Уондър с едно пиано и Шерлок Холмс с цигулка ви липсват в политиката. Покажете една-единствена друга държава, която я управляват подобни музиканти.

67

Анонимен

преди 1 година

БСП са най-големият губещ от изцяло машинното гласуване. Нинова е запозната с това и ако искат да имат по-успешно представяне, ще предприемат стъпки към връщане на хартиеното гласуване преди нови избори

66

Анонимен

преди 1 година

БСП когато е била във властта България винаги фалира и то фалира точно след хиперинфлация.БСП след 1989г.три пъти фалираха България. Схемите им бяха приватизация,банкови пирамиди,кредитни милионери.Два от трите фалита са от Гечев,който междувременно е в НС като депутат и в комисии за финанси.Луканов го ликвидираха неговите хора 2 дни след като каза, че помни на кого е дал куфари с пари. Луканов първо отвори 1-ва частна банка с кредит от БНБ, после отвори 2-ра с кредит от първата. Ликвидираха го.

65

Анонимен

преди 1 година

ПО-ДОБРЕ КОАЛИЦИЯ ПЕТКОВ-БОРИСОВ-РАДЕВ

64

.

преди 1 година

Бесна Страшна Пенсия!

63

Анонимен

преди 1 година

Газпром ще е един от многото доставчици на газ за България, отговориха от ПП

62

Василев

преди 1 година

Не е ли национално предателство да продадеш Нефтохим за жълти стотинки, след като държавата се намира на втората най-голяма сухопътна граница след Мексико-САЩ, за икономиката и социалната страна няма да говоря!Агент Рита Грималджи!ЦРУ!!!

61

П.К.

преди 1 година

Тази в написаните коментари така са я смач-кали и заби-ли в земята, та няма никакъв смисъл да добавям нещо повече. Няма начин това поредно сгромолясване да не го сънува всяка вечер и сутрината да се събужда цялата обляна в мръ-сна пот...

60

Истукан

преди 1 година

Нова коалиция с ПП в рамките на този парламент ще бъде нов бардак със стари

59

Анонимен

преди 1 година

Ако ПП поканят БСП на преговори за кабинет, то ПП на изборите през есента ще се сринат тотално.

58

Василев

преди 1 година

Лукойл е златна мина за руснаците, Бойко смаза всички малки и чужди бензиностанции и доставчици, суровината нефт Урал е с най-ниска себестойност и доставка, и рафинерията е само на загуба, не плаща и един лев печалба, всичко го отчита като инвестиция!По пет милиарда чиста печалба прибират руснаците само от Лукойл!Агент Кейси Донован!ЦРУ!!!

57

Истукан

преди 1 година

Нов бардак със стари ***.

56

Анонимен

преди 1 година

Четохте ли за Лорер, как е завлекъл компания.

55

Анонимен

преди 1 година

Утече работата, не се справяте, къде работи мужика ти ***?

54

Анонимен

преди 1 година

До Василев Гърците купуват бг бензина че е най-евтин и цената се дига. Бг трябва да излезне от ЕС. Нинова е бивш седесерка и сина е яничер в САЩ като Петко..

53

Василев

преди 1 година

Нинова дъртата фрингия , като министър на икономиката да провери , защо Лукойл продават с най-голяма печалба горивата в цял свят!Българския наарод е .ан 500 години от османлийте и още 75 години от евреите комунисти масони!Агент Матилда Брашов!ЦРУ!!!

52

Анонимен

преди 1 година

Единственият коз на Нинова се оказа Борисов.С Борисов ляга, с Борисов става.Когато говори за Борисов Нинова прилича на прелъстена и изоставена. Толкова неадекватен политик като Нинова БСП не е имала през цялата и история. Дори Жан Виденов не успя да съсипе БСП,но Нинова я докара до ръба на пропастта. За всичко и е виновен Бойко Борисов.За това, че партията и се рои и на последните избори получи само 26 мандата пак Борисов и виновен и машините,че нейните избиратели не можели с машини да гласуват.

51

Анонимен

преди 1 година

ПП+ДБ+ДПС+малкото ИТН=122 дупетата и БСП е ненужна.

50

Бау

преди 1 година

За да премахнат окончателно Киро, медии, които до преди броени дни крещяха ,,Слава Украина!", сега охотно пишат за победите на Русия! Факт!

49

Нино

преди 1 година

Ще й се! Като има в партията такива като нея и Румен Гечев няма никакъв шанс