165

Анонимен

преди 1 година

До 192Излагат се като примитивни. )))))Излага се този лидер който гол язди кон, играе си с мечки,потапя се гол в уж ледена вода, играе хокей и вкарва по десет гола на мач. Това е примитивизъм.Никой не го избирал да върши тези неща, а да управлява добре държава. Да беше станал, хокеист или циркаджия, по-голяма полза щеше да има от него.

164

Анонимен

преди 1 година

И все пак Русия продължава на пред а Европа се връща в 19 век

163

българин

преди 1 година

До: номер 178"Излагат се като примитивни. Може ли да се обсъждат такива теми от уж лидери на Г7? Тези са по-елементарни от Митьо Пищова." Когато на генерал Патън от Вермахта са му наредили да се предаде, познайте какво е отговорил? Това за язденето гол е прилично. Патън е отговорил доста по-нецензурно! А да споменавам ли за писмото на запорожските казаци до турския султан? То колко дипломатично е било само, мале, мале, ум да ти зайде!!!

162

Анонимен

преди 1 година

Ако горивото за мъжкарство ... Зеленски е 100 пъти по голям мъжкар. Всеки с армия и ядрена сила като русия може да нападне бедния и слаб съсед. Мъжкото беше ,когато зеленски и армията на Украйна НЕ СЕ УПЛАШИ. Ето това е мъжкарско, а не да яздиш кон. Кон и аз съм яздил. И целият свят преди 100 г :))

161

Стария Джо

преди 1 година

Погалил полярна мечка ли ? :))) Това в дивата природа никога не завършва добре за човека

160

Анонимен

преди 1 година

То си е за подигравка. Комунистите изграждаха образа на путин десетилетие. Да го представят като раммбо от Сибир. Това се случва във всяка комунистическа държава. Вижте дебелия лъжец в СК на който дадоха ранг за управление на самолет... а самолета се караше от пилот на ввс. Дебелият само се е возил. Това е част от пропагандата за поддържане на армията и мотивацията. Нищо повече.

159

Костюм

преди 1 година

Те да си разхлабят вратовръзките, защото им е спряло оросяването на кратуните? Пък ако искат да си свалят панталоните и да се гушкат, нали е модерно в западните тайни общества? Така ще се противопоставят на визията на Путин и ще му покажат какво е любов към народите им!!!

158

Анонимен

преди 1 година

толкова корави искат неща особено трюдо,ъизключително елементарни и така ги избират във франция една камериерка я направиха министър на здравеопазването

157

Анонимен

преди 1 година

седемте гейче и лошата вещица

156

Авс

преди 1 година

Нали знаете приказката магаренцето е малък а голям го вади.Путин е пич та дрънка тия взети заедно най много може да седнат на скута му.

155

Анонимен

преди 1 година

Излагат се като примитивни. Може ли да се обсъждат такива теми от уж лидери на Г7? Тези са по-елементарни от Митьо Пищова.

154

Анонимен

преди 1 година

Кремълският пcиxoпат е лява резба. Затова жена му го остави.

153

Анонимен

преди 1 година

И Урсула ли иска да изглежда по-мъжествена?От това повече накъде?

152

Аман бе

преди 1 година

Не съм русофил, но признавам, че Путин е мъжкар. А западът точно затова запада - заради *** и феминистки. Там казват на мъжете да пикаят седнали и как трябвало да седят (със затворени крака да ти се пътят някои части). Ненормалници!

151

Наивен простак

преди 1 година

От сномката само една е "мъжествена".

150

Анонимен

преди 1 година

На Путин най-много ще подхожда да язди някой гигантски oxлюв...

149

Ха ха

преди 1 година

По-скоро да направят мъжко хоро голи под кръста,джендерасти сбъркани.

148

Анонимен

преди 1 година

Снежанка и 7-те козлета.

147

въпрос

преди 1 година

Буквата Г какво означава - гейове ли? Айде 7 разбрах те са 7.

146

Едно говорят

преди 1 година

В Холандия най-върлите феминистки ходеха или се женеха за ***, араби или местни спортистчета. А говореха друго. Не слушайте какво говорят жените, всяка иска нейният да е мъж.